Godkväll!

Hejj,

Idag har det vart en mkt trevlig dag. Väldigt många skrattattacker kan jag säga! Först var det typ So, trååkigt. Sen var det dags för idrott, gissa vad vi gjorde? Orienterade, som vanligt.. Men det vart juh kul iaf, för jag och jossan är juh såklart BÄST på att orientera. Tappade bara bort oss i sjumilasvampskogen, juste haha, vi såg ett rådjur! Vi hittade också 2 stora pinnar som vi hoppade höjdhopp med över stubbar och stenar hah. Till sist tappade vi bort oss, det var ganska kul. Jag lovar, jag ljuger inte vi tappade bort oss på riktigt. Hahah, men vi är ju så positiva så det löste sig, vi kom tbx till skolan med 4 kontroller avprickade haha. Mkt proffsigt! Men men, sen var det resten av dagen, alla var typ döda vad jag märkte iaf. Efter skolan var det dags att gå till konfirmationen. Skrattattacker med josefine hela tiden, tills jag fick ont i huvet och magen. Vi gick till samma ställe som förut, någon himmla klockstapel. Där åt vi mellis och lekte "sardiner i en burk" eller vad fan den hette. Det var INTE kul, stefan var tvungen att gömma sig inne bland värsta taggiga enarna! Så alla fick massor med barr i håret och spindlar eftersom det typ var ett spindelbo prcis där! Det var typ min dag, eller jag var hemma hos jasmine nyss och tittade på idol. Pusshej!

You know you love me! // Sarah

Josefine, med socker på toppen

hahah idag när vi hade idrott så fick jag och sarah värsta skrattattacken hela tin, och så hoppade vi stavhopp om ni undrar :) men sen tappade vi bort oss haha guud' va kul de va..sen vare mat och de hette korv slantar iuu!. sen gick vi iaf på konfa asså jag skrattade hela vägen dit och hem, haha sarah fick huvudvärk av mig, stackarn. nej nu måste ja gå¨

you know you love me / Josefine, med socker på toppen :)


Dom är coola som fan! :o




// Sarah :)

HÖST!

Hejj,

Idag har jag verkligen märk på riktigt att det är höst, jag vill juh ha sommar! Aja, bara att vänta 1 år då.... Idag gick väl skolan bra antar jag, Jag och jossan fick världens skrattdamp as usual! Men det var seriöst jättekul, men det tyckte inte våran svenska lärare haha. Måste alla bli så sura för att vi är så glada? Efter skolan gick jag och jasmine och hämtade johan från härnevi, tog typ 40 min extra men men, sånt är livet ibland! Nu sitter jag här och är jätte trött, har inte fått några läxor, det är positivt kan jag säga. Så jag funderar på att sätta mig i min mysiga säng och läsa min älskade bok. Så det tar jag väl och gör om ett litet tag, justja, imorgon är det konfirmationsgrej också. Jag har ingen aning om vad det heter så jag kallar det för konfirmationsgrej så länge haha. Men pusshej!

You know you love me // Sarah

Stan.

Hej,

Förlåt men jag har inte hunnit skriva om i lördags, men nu ska jag göra det haha. Kommer ta hjälp av lite bilder såklart!

Coolingen josefine innan vi skulle åka till stan.


Jag köpte denna gulliga t-shirt på monki.


   

Jossan Mc'                           Sarah Mc'                          Jossans fiskar Mc'

 Det var lite kul för det var några som kom in på Mc donald's och satte sig, och så gick en kille med en filmkamera in genom nån dörr för personalerna, sen typ kom det ut någon annan och han därifrån, han som inte filmade tog deras beställningar medans den där snubben filmade, vi satt kvar ett tag och undrade vad dom höll på med. På Mc donald's liksom gahah.

Omg vad kul det var! Jossan och jag gick från Mc donald's och vi hade tagit varsin ballong. Efter ett tag så såg jag våran idrottslärare peter komma hahah. Men det såg inte jossan så hon slog mig skithårt med ballongen i huvet, sen började hon asgarva. Jag bah; Hej peter haha! Jossan såg ut som ett frågetecken. Peter; Hej tjejer! Har ni vart inne på Mc donald's och tagit ballonger? HAHAHHA, så snackade vi med honom ett litet tag, sen när vi började gå där ifrån fick jossan värsta skrattattacken och skrek ; Varför saa du ingeeet!? HAHAHHAHA.

Hahaha, jossan fick lite damp på mig, har en jätte kul video på det också!

HAHHAHAHAHAHAH, ännu roligare, vi höll på och DÖ, ballongen fastnade i hennes hår och hon fick inte bort den, så när hon skulle be mig om hjälp kunde hon inte prata för att hon garva så mkt.

Haha, man ser inte men det var typ en kines eller nått som paddlade runt i fontänen med en gummibåt! x)

Köpte denna kofta.  Det blev ett väldigt spring mellan monki butikerna kan jag säga!

 Jossan våra body butter som vi inte han köpa! :'(

 En cool gubbe som blåste såp bubblor.

 Våra fötter blev köttfärs.

Sen blev det snabba steg till tåget!     HAHA,

 HAHA.    Sov hos jossan, vi grillade marshmallows(?) och åt massor med popcorn och polly, tittade på Mr. Bean också. We like! Och klockan 3 vaknade jossan när jag hade kollat klart på filmen och bah: Jag är sugen på chips. Så då låg vi i sängen och åt chips haha, mumsigt!

(LÖRDAG)

You know you love me! // Sarah









Godmorgon!

Hejjjjjjj,

Just nu sitter jag här och väntar på att jossan ska komma cyklandes till mig så att mammi kan skjutsa oss till stationen, men nu kom hon. :) Huhu, så nu sitter vi här i 5 min till innan vi ska åka. Jossan sitter vid mitt bord brevid mig och luktar på en "godisburk" och får värsta chocken av den haha. Så hon sitter och äter mitt godis haha, den filuren! Men nej nu tänker inte jag skriva med, Pusshej!

You know you love me! // Sarah

Glass i stora lass!

Hejj,

Just nu sitter jag här och käkar glass men chokladsås. :D Känner mig lite onyttig, men ibland måste man! Jag borde egentligen ligga i sängen och försöka sova nu eftersom jag ska upp tidigt imorgon för att åka till stan med juzz och shoppa. Hon är lite knasig, vi ska ta tåget 10.17 imorgon bitti! :o Menmen, sånt ät livet. Men just nu har jag lite kul, sitter och chattar med Alyson den BAJSKORVEN! Men om ett tag ska jag gå och tvätta bort sminket och gå och lägga mig i sängen med min käraste bok! Jag fattar inte varför alla tycker att det är så tråkigt att läsa? Det är mysiigt juh, men det är vad jag tkr huhu. Ajaaa, ska inte skriva mer nu, Pusshej ha en trevlig helg! <3

MUMS!

Rubrik

Hejj,

Igår blev det inte som jag hade tänkt mig, för jag kom på att jag skulle till mormor och morfar på Lidingö. Såå jag kunde inte plugga, jag han bara skriva lite på So.n... Men men, sånt är livet. Idag har det iaf vart en trevlig dag i skolan, och nu ska jag typ åka till tennisen om några minuter. Imorgon kommer det bli kul, ska åka till stan och shoppa med Jossan. Jaah, som alla vet har vi 2 världens bästa lokalsinne så vi får se hur det går. Men vi kommer nog hitta iaf hah. :D Jag vet inte äns vad jag vill ha! Men jag kommer säkert hitta ågot fint iaf. :) Men nej, nu måste jag åka till tennisen, Pusshej!

Ni vet att ni älskar mig // Sarah  


bahngakor me blohckshukla'

idag har det varit en väldigt trevlig dag, jag fick mvg- i biologi grattis till mig :) fast vi hade svenska prov på pronomen och grejer fast de gick väll sådär haha. iaf på matten så komm jag och elin på värsta braiga språket prata-som-gubbar-och-tanter-med-löständer språket hahah, elin bah: vad ska du göra i helgen? - jag ska baka bahngakor me blohckshukla o shjoppa me sharah hahah de va lite kul faktiskt, gud jag höll på att kissa på mig och tydligen så hade 8:3 hört, pirjo ba men josefine behärska dig hahaha. men nu har jag faktiskt varit lite duktig för att jag har pluggat franska:)

you know you love me / Josefine


Duktiga Sarah!

Hejj,

Idag har det vart en mkt 3vlig dag. Jossan tappade sin franska bok i toan, en konstnär kom till fomen, dansade, garvade typ hela dagen.  Det gick faktiskt bra på dansen, kommer ihåg allt. Men man blev lite snurrig av att snurra 3 varv rakt fram snabbt och precis när man stannar ska man börja dansa igen haha. Låter kanske inte så svårt men om man blir lika yr som jag så är det det. Men men, nu är det så att jag nästan har läst igenom svenska läxan, är det någon annan än jag som har problen med att komma ihåg all gramatik? Jag tror att det är 3dje gången vi ska ha prov i det, eller typ 1 för varje år... Sen imorgon så kommer jag vara en duttig flicka och gå hem från skolan och sätta mig och plugga! Känner mig duktig redan innan haha. Juste, snart börjar idol. Det får man juh inte missa, Pusshej! <3

You know you love me! // Sarah 

franska boken dog idag!

idag när jag och sarah skulle spegla oss lite :), så råkade jag tappa franska boken i toaletten men jag trodde först att locket va på men de va det inte, iuuuuuuu som tur vara så vart inte hela boken blöt haha men sen var ja ju tvungen att ta upp den...gud jag höll på att dö :)

you know you love me / Josefine


Orkar inte.

Hejj,

Nu sitter jag här och känner mig så dummmmmm igen! Jag måste verkligen plugga! Varför gör jag inte det då för då? Jag blir så irriterad på mig själv! På torsdag är det svenska prov, kan jag det? Nej. Engelska tills på torsdag, kan jag det? nej. So tills på fredag, kan jag det? nej nej nej och nej. Åååååååh. Men men, idag har jag iaf gått på konfirmationsgrejen, går i samma grupp som jossan. Eftersom vi går i gruppen naturkraft så antar jag att vi ska gå ut i 2 timmar varje tisdag haha. Bättre än att spela upp en teater iaf, som dom i musikgruppen typ ska göra haha. Så idag gick vi en liten bit längre bort än kyrkan för att gå upp i nått klocktorn eller vad det var. (Skitbrannt stege som jag nästan trillade ner för) Aah, det var typ det vi gjorde där, i skolan hade vi ett oförberätt prov i engelska. Det gick sådär, han inte klart haha. Juste, vill bara påpeka att orientering på morgonen är det värsta som finns, skule gärna bara lägga mig under en av granarna och somna haha. Men det är tyvärr inget man kan göra åt.. Imorgon är det juh dans också, hur tusan ska jag hinna träna på svenskan då? Jo sarah, du kommer klara det! Jag känner för att gå och lägga mig nu, men det kommer jag säkert inte göra. Juste, en grej till. Jag läste en grej i min bok "ljudet av ditt hjärta" som jag tyckte var gullig. "Jag kommer tillbaka innan du hinner börja sakna mig. Ta hand om mitt hjärta - jag har lämnat kvar det hos dig". Pusshej sov gott! <3

You know you love me! // Sarah

värsta bra konditionen?

idag har vi varit på konfa grej hhahah ja de var väll trevligt :) anyway ja sitter här occh pluggar på svenska provet :),
igår när jag hade tränat så va kl typ 10 så ja hade jätte tråkigt hahhah så ja fråga pappa om han ville tävla m mig på våran sånhära träningscykel och jag slog han  värsta bra man känner sig allsåe.

you know you love me / Josefine


Kladdkaka!

Godmorgon!

Jag ville bara säga att igår bakade jag och jossan världens godaste kladdkaka! Den vart så här hmm, kladdig haha. Jag kan lägga upp en bild, men nu måste jag fixa lite grejer. Ska snart åka till skolan! Pusshej!

MUMS!


You know you love me!// Sarah

Konfaläger!

Hejj,

Förlåt men jag har inte orkat skriva om lägret, men nu ska jag det. Det kommer bli massor med bilder såå att det blir lite lättare för mig att förklara, :)

Okej, innan vi åkte så gick jag och några fler och köpte candy och spelade spel på rasten eftersom det var lång tid innan bussen skulle komma.


Okej, på bussen satt självklart med juszi och vi hade det trevligt huhu. förutom en grej, eller hur jossan!? (jossan blev vit på alla bilder)


Sen när man var framme var man tvungen att hjälpa till och bära in alla massor med lägergrejer.


Det blev lite filmmys, söta julia på bilden. :)


Julia och den gigantiska hamburgaren!


Varje gång innan man åt man så var man tvungen att sjunga och stå så här hahahah. ; Thank you lord for givin' us food bambaram, than you lord fot givin' us food bambaram, for the food we eat and the friends we meet, thank you lord for givin' us food bambaram!


Kanske ska berätta lite om vad som hände också. På fredagen var det den roligaste kvällen fan! Vi åt körde lite lekar, men det var inte det som var det roliga direkt. Men typ vid klockan 3 någonting så tänkte jag och jossan gå och lägga oss. Sen hörde vi kompisarna där ute och bah; äsch, vi gå ut till dom ist. Så vi sprang ut till dom i pyjamas, killarna och tjejerna stog där, dom bah: men kom!!! Okej sa vi, så sprang vi med dom ut i skogen. Såklart att killarna skulle hålla på och kicklas och hålla på och skrämma oss eftersom det var så mörkt. Sedan förje jag och jossan med killarna, madde och linda med till deras stuga i skogen. Vi satt där och snackade och så hah. Senare vid typ 4 så vart jag och jossan trötta så vi la oss ner och sov i Alex säng haha. Senare vid typ klockan 5 så kom ledarna in och var SKITARGA på oss haha, men det var ju såklart killarna som fick skulden för det. Fett dålig stil måste jag säga! Och på lördagen blev Alex och viktor hemskickade pg.a en tjej som skvallrade att dom hade kastat vatten på henne... Så alla vart sura väldigt länge. Dagen slutade inte så bra heller. Jag och jossan sov så vi märkte inte nått men dom andra berättade att Robin hade sprungit och skulle hoppa över ett staket på en scen som fanns ute på gården. Men det gick lite fel för han såg inte den översta plankan och i sista sekunden såg han det och när han sprang upp på den halkade han och rullade flera varv på marken, när han skulle ställa sig upp och gå så vek sig benet under honom och han bara trillade ihop. Dom fick ringa ambulansen så han fick ligga där i 30 min och vänta på att den skulle komma. Men sen hörde dom ett konstigt ljud så det kom en ambulanshelikopter ist! Så han fick åka till Ks tror jag. På morgonen så berättade alla det och var helt förvånade över att vi inte hade vaknat av ljudet haha. Senare fick vi veta att allt var bra med honom och att han hade fått en spricka i höften. Så han var inte i skolan idag. Stackarn!


Killarnas stuga,                                        Tjejernas stuga                         


Jag orkar inte berätta mer hah, Pusshej!

You know you love me!// Sarah

konfa läger @ Fredan

shulululu !
idag så ska jag försöka berätta lite om konfa lägret på fredan hahah. Asså jag hade med mig en jätte tung väska, men som tur va så kunde man lägga den på rasten, hahha sen blev juh klockan två(?) och då slutade vi men bussen komm typ vid kvart över 3 så de va lite jobbigt men typ alla gick och köpte godis så de gjorde ja me 8), haha jag typ åt upp den innan vi gick på bussen. iaf så tog de jätte lång tid att åka buss, de verka typ som om vi skulle åka till kina lr nått, iaf så va de nån konstig film som jag nte fatta hhahahah, sen komm vi iaf fram och då så satt vi i "oktaven" och väntade på jag vet inte vad, sen fick vi gå till vårat hus och ta ett rum, jag bodde med sarahoch johanna såklart :)<33 haha vi blev grannar me emma och julia. sen gick vi och åt men jag va nte hungrig eftersom jag åt en hel påse godis :), nej men sen iaf gick vi runt i skogen de va inte kul för alla skrämmdes hela tin... asså killarnas hus killarnas hus va fett svårt å hitta hahha. fast jag johanna och linda gick dit iaf, sen va vi tvungna att bädda deras sängar haha, eller johanna och linda bäddade jag stog mest och frös i mina shorts hhaha. men sen så va vi tvungna attt ha sånhär andakt, de va faktiskt ganska mysigt hah :) sen så gick vi runt lite i skogen haha, de va juh fett mörkt så man såg ingenting.....sen blev jag och johanna lite uttråkade så vi tänkte skrämma killarna när dom gick in i sitt hus, de blev inte så lyckat hahhahahaha för vi satt i busken, och då trillade de ner barr överallt så de stacks hela tin så de va lite svårt att sitta still, men sen komm dom iaf  efter typ en halv timme haha. sen så skulle vi skrämma dom men då trillade  jag ut ur busken och så fick jag sånt här skrattanfall, ni vet sånn som inte kan sluta, men johanna hann iaf säga BUU, men så blev dom inte rädda de va juh de som va grejen! hahha efter att vi hade tagit bort alla barren så gick jag och johanna och letade efter vattnet för vi hade bestämt med linda att vi skulle bada på morronen. guuud va läskigt de va för man såg ju ingenting. sen gick vi till räcket till vårat hus där satt robin och nån? iaf så komm det jätte många dit sen värsta folksammlingen, hahah nej men de va mysigt....sen så bestämde sig linda att hon skulle sova i vårat rum så vi tänkte byta om men då komm typ alyson lr nån och sa att vi skulle gå till killarna så då gjorde vi de, shit va kallt de va, jag gick i linne och jätte korta shorts hahah, jag måste sett galen ut. vi gick iaf dit, typ alla tjerna la sig i alex säng hahaha, värsta trångt va de. sen så sommnade jag och sarah i hans säng hahaha de va lite mysigt. sen så när jag såv så skönt så väckte viktor(?) mig som sov på sängeen över oss, sen så fick typ att vi va i killarnas rum så dom komm in och sa inga pojkar och flickor får sova i samma rum!!, nu går ni direkt och lägger er. värsta sura vad dom och herregud vad tror dom om oss ? och sen fick alex och victor skulden värsta taskigt
fortsättning följere hahha 

HOME AGAIN

HEJJ!

Fan vad kul det var på lägret! Eller första natten iaf... Sen hände det lite grejer. Men jag orkar inte skriva allt nu för det kommer ta jätte lång tid. Så jag skriver imorgon, Puss!



You know you love me!// Sarah

hemmaa

heeejsan, jag, sarah & company har varit på konf läger, haha de va fett kul :), vill åka tillbaks.
nej nu hinner jag nte skriva mer, ja får skriva imorron :)

you know you love me / Josefine

det blev en UCLA

hej då babes :)
idag ska jag och nåra andra på konf läger, hah kommer bli spännande, så detta är nog det sista inlägg i helgen :(, hhaha jag kanske har med mig lite överdrivet mycke kläder men men...anyway idag komm jag iaf på att jag tyckte jag hade väldigt fin hår hahahah,nej men faktiskt de är såhär vågigt :). idag tog ja iaf min UCLA, för den är ju mysigast, fast jag ser säkert helt cp ut haha,

sakna mig inte för mky nu bara :), för jag kommer ha det bäst, hoppas ni får det bra :)

you know you love me / Josefine

Konfirmations läger

Hej  hej,

Nu har jag vart så duktig och pluggat på NOn, känns som om jag kommer få bättre än G iaf! :) Jag tänker skita i franskan, den kanske jag hinner träna på imorgon bitti. Jag har packat klart inför konfa lägret imorgon, eller nästan. Sminket och det får jag packa imorgon. Vad kul det ska bli! Jag hoppas att jag inte har glömt att packa något viktigt. Vi kommer iaf åka 15.15 från skolan med bussen mot Väddö, sen kommer vi hem på söndag vid 16.00 ungefär. Så nu kommer jag inte skriva mer på ett tag! Laddar upp massor med bilder när jag kommer hem! Så alla, ha en bra helg! Pussgodnatt!

You know you love me! // Sarah

HJÄRNSLÄPP

Hej hallå i det blå haha,

Jag följer jossans exempel, tar en liten rast från pluggandet nu! För jag fattar verkligen inte ett skit. Någon som är bra på NO som kan komma och förklara för mig? Haha, skulle vara till stor hjälp. Jag vill vara ett litet genibarn som fattar allting så att man inte behöver sitta och plugga i 10000000000000 timmar. Man kan ju alltid önska! Sen kom jag på att vi har franska läxa tills imorgon också! På alla kroppsdelar, kommer inte hinna plugga på det. No:n är mkt viktigare nu tkr jag faktiskt eftersom jag har pluggat på den rätt länge nu. Så jag vill lixom inte kunna hälften av båda grejerna, bättre att kunna hela NO:n ist. Gud vad jag babblar.. Jag vill verkligen orka plugga, men det gör jag inte. Så jag sitter här och har tråkigt ist, hur smart är inte det? Aja, kanske borde fortsätta plugga nu, eller göra nått annat. Pusshej!

You know you love me! // Sarah



Torsdag

shulululu idag är de kram-dagen så att alla vet!, det är sant de har jag och issat hittat på.

idag vare torsdag och jag tar en liten "paus" från NO plugg haha, idag slutade vi kl: efter lunch :) de var väldigt 3-vligt som sagt, och så vare issas och min kram dag, eller allas kramdag förresten :). nej men mammi skulle handla så ja hänka henne till willys så jag kunde köpa goodis eftersom vi ska åka på konf läger :), för man klarar juh sig inte utan godis, right? nej men sen har jag faktiskt funderat på om jag ska ta min jääätte stora rosa prickiga <33 väska som jag hade i grekland ?, nä ja tar nog min judo väska. annyway jag och lina skulle dela på en ben & jerrys <3, men vi får se hur det blir med de. haha jag, johanna och sarah ska iaf dela rum :)<3, kanske får användning av mina Timberland skor nu haha.

you know you love me / Josefine

Godmorgon!

Hej hej,

Idag får vi sluta efter halva dagen eftersom alla lärare ska bort huhu, vad skönt! Fast den tiden måste jag tyvärr plugga ._. Men nu måste jag gå, pusshej!

You know you love me! // Sarah


Bilder

Hej hej, Nu kommer lite bilder som jag lovade. :)


Madde and me, äter blommor haha.


Madde sötnöten skulle bli begravd, men när jag skulle sjunga en begravnings låt blev det ist bröllopslåten + att hon fick massor med gräs i munnen!


Emma and me. :)


Emma :)


Grrr!


Jag och Madde. :)

 
HAHAHHAHA, Emma ville dyka på 3, madde bah; nääh.


Jennie skulle vara snäll och vattna busken. :)


Söta lilla Jasmine! :)


HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH, jennies lek!


Alla tyckte denna var läskig, men rara sara ville inte att jag skulle lägga upp någon bild på henne så jag är så snäll och gör inte det. :)


NU HAR JAG LADDAT UPP MASSOR MED BILDER!

You know you love me! // Sarah

Trevlig onsdag!

Hej hallå!

Idag åkte vi från skolan klockan 11 med fomen, skulle  rita av 3 träd som en konstnär hade gjort i lejondal. Eller det var typ inte lejondal kändes det som, knasig väg åkte vi haha. Men iaf, när vi kom dit så fick vi äta våran matsäck eftersom alla inte han äta i skolan. Efter det gick jag, madde och emma bort til "stora ängen" och ramlade i det höga gräset haha. Vi skulle egentligen rita träd men det hade vi inte lust med just då.. Så vi typ hoppade runt och tog massor med bilder ist. :D Våran bildlärare åsa blev sur på oss för att vi inte jobbade som alla andra. Så typ 10 min senare så gick vi upp och hämtade ritskiva, papper, penna och typ kladdkritor eller nått. Jag blev nöjd med mina träd faktiskt! Sen orkade vi inte mer och började göra något annat, gick upp och drack o'boy och åt godis. Det känns som om jag har fästingar över hela mig nu bara för att madde hade en på sin sko. Men det är nog inte så konstigt isf, låg juh i gräset hela tiden! Men vi åkte iaf hem strax innan 3, hade väldigt trevligt i bussen med knasbarnen Jennie, sara, madde, emma och jasmine. :) Jennie kom på en lek, att man skulle sitta och hålla benen och armarna uppe i luften, så när bussen svängde trillade alla på varandra. Haha, jennie du är rolig du plutten! När vi kom hem gick vi till rasten och åt toast, sen gick vi och bytte om till dansen. Jasmine tittade på idag! Men typ halva gruppen var borta på fonfirmationsgrejs.. Så det blev inte så trångt haha. Jennie vill bara säga att du är duktig! :) Mamma kom och hämtade mig och jasmine i centrum när dansen var slut. Och gissa vad hon hade i handen!? MIN BOOOOOK! Den 3dje boken i serien twilight! Den heter "Ljudet av ditt hjärta".  Åh, gud jag kommer DÖ när jag har läst klart alla böckerna, för det är bara en till efter den här! Sen är det slut! :'( Men den första filmen kommer som sagt den 12 december. :) Men nu ska jag väl gå och dusha, Pusshej! Bilder från idag kommer senare, kanske. :)

You know you love me! // Sarah

en onsdag

neej, jag skulle lägga upp min fin fina outfit men min data cpea sig :), alyson gjorde iaf nått med mitt öra, hon satte fast mimtt hår runt mitt öra hahah, anyway, ska åka och simma snart, hoppas kimja kommer.

you know you love me / Josefine


Konfirmationsgrej..

Hejsan,

Jag kom nyss hem från konfirmationen, eller typ för 1 timme och 30 sen.. Vad gjorde vi där egentligen? Typ åt mellis, som bestod av macka med pålägg och TORR o'boy. Om det äns var o'boy, det såg ut som malet knäckebröd eller nått. Typ wannabe O'boy. Okej, nog om det nu. Sen typ snackade vi om lägret som vi sak på i helgen. Efter det typ skulle vi intervjua varandra, hahaah. Jag skulle intervjua Lina men det gick inte så bra. Jag sa att hon hade 2 hundar, fast hon hade tydligen 14 andra djur också.. + att jag sa fel namn på hundarna. Sen gick vi typ runt och tittade på dom olika byggnaderna, sen åkte man hem. Nu sitter jag här och chattar med några trevliga människor... Tänkte lägga in lite kuliga bilder från orienteringen idag med jossan. :)

Skogsmullar är vi allihopa!


Min och jossans hemliga medhjälpare :D


Jag och jossan sprang igenom nått knasigt gräs haha, det var massa konstiga bullar hahahha.


You know you love me! // Sarah

Just dance!

Hej hallå!

Idag var det skolan, blää. Men det enda som var kul var idrotten. Då skulle vi orientera med 8.3 , jag "orienterade" med Alysoon. Galen liten unge hon är! Vi typ hade kul, gjorde 3 st kontroller sen fick vi ont i huvudet och gick tbx till läraren. :) Men efter skolan så gick jag hem och åt macka, sen smsade Jennie mig och sa att jag skulle komma och möta henne. Så jag och jennie gick till rasten och tränade på dansen. Vi fick låna musiksalen, jag lärde henne också att spela " I will be right here waiting for you" eller vad den heter på piano huhu. Efter det så följde Jennie med mig hela vägen hem, snällt av dig! Sen gick hon hem igen. Så åt jag lite och nu sitter jag här och funderar över om jag orkar göra matteläxan. (som är tills imorgon). Men nej, det orkar jag inte. Inte just nu iaf, Pusshej!

You know you love me! // Sarah


PEACE!

asså nu börjar de gå förlångt!



PEACE! / JOSEFINE

lättroad?

nej nu har jag faktiskt klädkris! anyway idag ska jag iaf träna :), haha ska bli kul, haha undrar om jag ska fortsätta va tränare åt dom små?, jag kom på idag att jag är lättroad, iaf ibland :), för de va vääääldigt kul att kasta sudd på elin

you know you love me / Josefine

Mjauuu

Heeejj,

Asså jag orkar inte skriva om igår, hahaa. Men idag har jag iaf köpt skoor, smink och hårspray huhu. ´Nu känns det som om jag inte har några pengar kvar... Allt gick på typ 930 kr.. I'm going to be poor again. Buhu, men när jag kom hem senare städade jag mitt rum. Eller mamma tvingade mig att ta bort alla presenter som täckte mitt bord såå, det tog sin lilla tid. Jag har typ ingen platts att hänga mina kläder på, eller i mina lådor! Så jag fick mosa ihopp allt. :) Fast det står fortfarande lite saker kvar (:  Sooom jag inte orkar ta bort. Pusshej, nu vill jag inte skriva mer. <3

You know you love me! // Sarah


Trevligt, trevligt

Hejj,

jag kom preciis hem från att ha varit bortbjuden på middag, skriver mer imorgon. Ska gå ner och ta en nattmacka med my family. Pusshej!

// Sarah

shoes.

i love my shuuues, så ja bjuder på en bild på dom :)


you know you love me / J
    

Rubrik

Hejj,
 
Just nu sitter jag här och lyssnar på musik, och väntar på att jasmine ska bli klar så att jag kan komma till henne. Jag behöver ny hårspray. Så eftersom jag och jasmine kanske ska gå och titta lite i centrum vad som händer där, (fest i byn) så kan jag köpa hårspray också, smart! Jag blev väldigt sugen på kladdkaka nu märkte jag. Vi får väl hoppas att dom säljer det där då. :) Men iaf. Jag är så sur för att jag slutade på gitarr! Jag skulle inte ha gjort det! Mamma säger att jag får börja igen om jag vill, men det är så mkt läxor och prov så jag kommer inte hinna. Jag vill inte ha dåliga betyg! Men det får vi se hur det går med det... Jag får väl spela hemma när jag har tid, har ju ändå 3 gitarrer här hemma så! :D Och massor med böcker med accord i. Juste! Jennie, smsa mig om du mår bättre huhu. Så kan du vara med mig och Jasmine. :)<3 Ajaaa, pusshej!

Ni vet att ni älskar mig! // Sarah
XOXO girlpoweer


Huhauhahahwahu

Hej bloggen!

Jag sitter här vid datan och chattar med robin, har fått honom att fixa blogg! Fett kul juh! HAHHAHA. Undrar hur det går för honom.. Men jag har iaf träningsvärk i benen, ont i huvudet och ont i magen. Intressant, jag vet. Jag kanske borde gå och lägga mig. Det skulle faktiskt inte vara helt fel. Meen nu har robin fixat bloggen! Han säger att jag ska hjälpa honom med den där headern och sån skit. Men det kan jag inte för det var Jasmine som fixade det åt mig. :D Huhuhu, jag är duktig! Men iaf, om ni vill veta så är det här hans blogg.  http://blidstrand.blogg.se/ , den är ju helt ny så kanske inte den bästa haha. Han kommer bli större än blondinbella säger han haha. Men men, nuuu orkar jag inte skriva mer, Pusshej, ha det bra!

Ni vet att ni älskar mig! // Sarah
XOXO girlpoweer

I LOVE!

nej gud va sur jag blev!, jag får jätte ont i magen av mjölk, jag som älskar mjölk :O tänk om jag är laktosintolerant!...urs urs urs jag har verkligen  klädkris.. anyway  de va "skoljoggen" jag hade min sneakers så de blev nte så lyckat, mina fötter blev köttfärs, nej men jag glömde faktiskt skor :)



you know you love me / Josefine

"Skoljoggen"

Hejj,

idag var det skoljoggen. Det var lite jobbigt, men jag tuycker att jag klarade det rätt bra iaf. :) Kom på platts 23 haha, men iaf. Jag skulle pringa med jossan och Linn men jossan stannade, jag vet inte varför. Linn vet jag inte vart hon tog vägen haha. Så jag sprang med lite olika människor. Linnea ibland, Lalan och typ Molly. När jag kom i mål så var Linn där, hon hade typ fått nr 18 eller nått, duktigt tkr jag! Så ska man på tennis nu! Fett jobbigt, kom ju precis hem efter att ha sprungit, ._. , men jag känner mig tvungen för jag har inte spelat på typ 2 veckor nu.. Btw så gick det bra på franska provet, tror jag iaf huhu. Fick också tbx So provet idag, fick G+ hhahaa. Jaja, nu ska jag göra i ordning mig! Pusshej!

You know you love me! // Sarah
XOXO girlpoweer


Trött på läxor!?

Hej svejs,

Nyss precis tittade jag på idol, det var lite kul haha. Men hur som helst känner jag mig duktig, jag har pluggat! Det känns som om jag möjligen skulle kunna klara provet imorgon. (Om inte våran franskalärare har glömt provet) Jag typ hoppas att få minst G haha. Men men, nu ska jag typ gå ner och titta på film med familjen. Pusshej <3

You know you love me // Sarah
XoXo girlpoweer

GLÖM INTE,..VEM DU ÄR

iuuuu asså idag disikerade vi typgris lungor och njurar, asså jag spydde nästan urs urs urs, gud va äckligt de va, mathias(i vår klass) blåste med en slang i lungan, asså iuuuuuuu.  sarah och jag har iaf bestämt oss att plugga på franskan, vi skulle typ börja kl 16:00 hahaha, anyway, sarah sa nått skit läskigt idag hon bah, glöm inte vem du är. haha, nej men det är väll bra? :).

hittade en bild som madde <33 hade tagit på mig och alyson <33 huhu, jag ser lite konstig ut.



you know you love me / Josefine
XOXO girlpoweer

Glöm inte, vem du är!

Hej!

Jag har precis kommit hem från skolan, sitter och snackar med josefine i telefoon och chattar med alyson huhu. Jag ooch jossan har kommit överäns om att vi ska plugga mkt på franskan. För vi har prov imorgon! Det har jag typ sagt 100 ggr nu hahaha. Såå jag kanske borde plugga nu, men jag har faktiskt 5 min på mig innan jag måste det. Skulle juh börja klockan 4. Jag kommer ändå inte på något mer att skriva nu så, hejdå :)

You know you love me // Sarah
XoXo girlpoweer


skolfoto, haha

urs vad ful jag är på headern, fast själva headern är väldigt fin , tack jasmine :), urs idag hade vi skolfoto och robin tog mitt snöre så det blev nte så bra, fast jag fick tillbaka de till sist. aja fotografen va lite skumm han bahh apeeelsiiiin vitaamiiiin cheeeeese, och typ tog 1000 bilder och jag fick typ skrattanfall och höll för munnen, hahah undrar hur de kommer se ut?, sen efter fotograferingen så hade vi typ bafö men alla sket i den så de gjorde jag och lina också, haha jag filmade henne när hon pillade me sitt hår, men hennes mobil blev lite cp så när man spelade upp det så gick de jätte fört , åååh guud jag höll på att kissa på mig...nej idag har jag nästan bara gjort läxor ( grattis till mig :) ) känner mig lite duktig faktiskt så det blir top model nu haha

you know you love me / Josefine
XOXO girlpoweer



Skolfoto!

Hejsvejs,

Idag var det skolfoto! Hoppas verkligen att bilderna blev bra! Usch, annars blir jag arg. Fotografen var typ jätte hmm, konstig. Han höll på att ropa 24/7, ; Apeeelsiiiin! Vitamiiiin! och bla bla bla...  Iaf så var det dans idag! Skiitkul, eftersom jag inte kunde vara med förra veckan. Jennie kanske ska börja! Hon tyckte att det var jättekul, men lite komplicerat. Så jag får väl ta och lära henne hemma någon dag. :) Jag tycker iaf att hon var duktig! Vi dansar till låten " Labels or love " , som fergie sjunger. Det är en bra danslåt tkr jag. Imorgon är det engelska läxa, 43 glosor + text. ._.  jobbigt, sen är det franska prov på gramatik på fredag. Asså jag borde träna.. Jag tränar alltid sista kvällen innan, det måste jag sluta med nu.. Men nej, nu ska jag gå ner och äta middag. Pusshej! <3




You know you love me! // Sarah
XoXo girlpoweer

Tack Jasmine!

Hej hej,

Tack Jasmine för att du hjälper mig med bloggen! *bockar & bugar*  Alla måste erkänna att den är fin. :) (a) Imorgon är det skolfoto! Guud vad hemskt, jag vet inte vad jag ska ha på mig! Blir det bra med gråa jeans, en stort linne (som jag fick av josefine i present från monki) och en adidaströja? :) svara gärna! För jag vet inte.. Pusshej <3

You know you love me! // Sarah
XoXo girlpoweer!


I can go the distance.

Hej,

Nu har jag börjat gillat den där låten riktigt mkt! Den är faktiskt jätte bra! Jasmine visade mig den, då kom jag på att den fanns haha. Jag hade bara hört den på svenska, (på filmen) haha. Men lejonkung låtarna är bra dom med! haha. :) Här kommer en väldigt intressant grej ; Jossan har säkert dett filmen om lejonkungen 100 gånger!! Mitt i djungeln, den stora djungeln, där sover lejoneeeen, awimba weh awimba weh...... haha. Jag har tråkigt. Men idag har jag iaf vart med tomas ett tag, vill bara säga att han har världens gulligaste hund! Chico, :) Vid klockan 5 ungefär, bar det av till gammla skolan härnevi. Eftersom min lillebror går i 1an var det någon "skolgårdsdag", så man typ gick tipspromenad och grillade korv. Som tur var kom Elin dit! Så vi hade jätte kul, fast vi van inte på tipspromenaden *suck*. Dom som vann fick ju fan godis! Me want! Men iaf, senare så spelade alla brännboll. Barn mot vuxna, självklart vann the kids! Hade trevligt, men det var iskallt och regnigt.. Jag har märkt att jag är SÄMST på att stava! Haha, borde ta extra lektioner i svenska kanske. (aldrig) Hade läxa om pronomen, men det gick ju bra verkligen, *inte* fattade inte ett skit. På fredag blir det prov i franska, gramatik + glosor! Jag bara sitter och klagar ist för att göra läxorna haha. Inte bra! En fråga till alla! Är det någon som fattar det där med statistiken på bloggen? Inte jag iaf huhaaha. Imorgon blir det dans, Jennie och jasmine ska med, som moi har bestämt! Men men, nu ska jag sluta skriva och hitta på något annat ist. Pusshej!

Ni vet att ni älskar mig! // Sarah
XOXO, girlpoweer! (
eller nått sånt?)

OMG ÖVER 50 LÄSARE

kolla nyss statistiken, för typ 10 dagar sen var de över 50 läsare! grattis till oss :D, vad glad jag blev, fortsätt läs :) . de verkar som att sarah kollar på Hercules? hahaha, anyway tänkte börjar lägga upp outfits.?

ojuste jag och sarah kom på idag  så vi utökar vår "you know you love me/du vet att du älskar mig. för vi är juh lite gossip girl look-alike hahah.

you know you love me XOXO girlpoweer / Josefine

Bra låt!


ur Josefines perspektiv

de har faktiskt varit en ganska bra dag för att vara en måndag :), nej men vi har typ as mkt läxor känns det som... iaf så ska vi ta skolfoto, inte bra-inte bra, urs jag kommer säkert se ut som en fichsk och ja vet nte va jag ska ha på mig, hjälp mig! sarah och jag fattade nte vad vi skulle göra på svenskan så vi ritade en fett kool gubbe, nte koolare än postis pär, men kool va han iaf ;), sen typ rasten efter där så stog jag emma och erika och nåra vid skåpen, då kom det typ en gubbe som bärde plankor lr nått hahha, han såg fett rolig ut, han typ skaka på hakan hela tin hahhaha, vi höll på att garva ihjäl oss. sen hade vi iaf idrott sista timmen :O, jag och sarah gick "minimaran" eftersom vi är förkylda, och snacka om en massa trevliga grejor :), å sen skulle vi hem till mig för att "plugga" på svenska, så vi tänkte ta min trävliga taxi, hahah, och typ i kurvorna höll jag på att trilla så sarah fick hålla i mig, hahha, de var också väldigt roligt :). sen när vi komm hem till mig så drack vi oboj (som vanligt), och sarah snacka me nån knasi dennis och jag kolla på gossip girl :), sen skulle vi plugga på svenskan, fast de blev mest att vi hittade på andra grejor hahaha, och sen ritade vi prickar i fejset med min kajalpenna, det blev väldigt nice måste jag säga :), å sen var typ sarah tvungen att gå hemm för hon skulle äta lr nått :)
och nu ska jag väll plugga på svenska läxan antar jag, pusshej

you know you love me / Josefine

här får ni en smakbit av min favorit serie haha,


Just like that.

Hejsan!

Nu är jag hemma hos josefine, hon står i köket och sjunger. Själv sitter jag i hennes rum och jaa.. Chattar typ? Hon är helt jävla galen i o'boy! Nu kollade vi nyss på ett gossip girl avsnitt, för jossan tvingade mig. För jag hade tänkt att skriva klart här först men nej. Men nu vill hon koolla på ett till så jag får väl inte skriva så mkt mer... Men idag hade vi iaf idrott och jag och juszi fick gå efter som vi är "förkylda". På väg till skåpen kom vi på att vi skulle missa taxin , men nej den hade inte äns kommit än. Och när vi satt i taxin var det 2 andra där, men som tur fick jag åka med dom. I taxin hade jossan lite problem med att sitta stilla, hon åkte fram och tillbaka på den som satt brevid henne så jag fick sitta och hålla i henne i varje sväng! HAHHAHHA, men iaf så höll vi på att garva ihjäl oss. Men men, nu klagar jossan på att vi ska kolla på ett klipp igen. Så ni får ha det så bra! Pusshej.

Ni vet att ni älskar mig // Sarah

Hos jasmine.

hejsan,

Nu sitter jag hos jasmine och vi gör inget speciellt så jag tänkte att jag kunde skriva lite. Jag hade iaf jätte kul igår verkligen! Tack alla för jätte fina presenter! Jag är super glad. Igår så hade jag tjejmiddag eller vad man ska kalla det. Bjöd alla 13 på middag, thaigryta blev det. Alla tyckte att det var jättegott och det var ju bra! Iaf , när alla kom blev det välkomst drink haha. Pommac! och grönsaker och dipp. Presentöppning och massor med fotografier. Efter det vart det middag, massor med kul hade vi då. Efter det typ dansade vi och så, och efter det vart det efterrätt, glass med massor med olika frukter! Jättegott, emilie var lite rolig och stoppade in massor med apelsiner i munnen hela tiden. Ett tag senare vart det film mys! Skräckfilmen hette typ "one missed call". Den var jättekul, fast precis när filmen hade slutat så kom mamma bakom vig och skulle fråga en grej och jag bah hoppade och skrek till haha. Det var fett läskigt. Efter filmen så typ stog alla och snackade och åt godis som vi hade satt på pinnar haha, mkt smart. Efter ett tag så skulle typ alla hem , så dom som stannade kvar längst var väl jasmine och jossan. Jasmine gick typ hem vid 24.15 elelr nått haha. Så hände typ inte så mkt mer... Idag var jag tvungen att vakna klockan 9 för att senare åka till konfirmations skiten som började klockan 11. Där hände inget speciellt. Imorgon har vi so prov/läxa och jag kan typ inte ett piss, så lycka till till mig nu då! Nej nu ska jag hitta på något med jasmine har jag bestämt, fast hon städar sin garderåb. Asso hon köper massa med kläder sen använder hon dom inte. Knasboll hon är! Men men, nu orkar jag inte skriva mera. Pusshej ha det bra! :)<3

Ni vet att ni älskar mig // Sarah

läskigt,

guud jag är skittrött, varför vet jag nte men igår va vi iaf hos sarah :), jag och alyson delade på en gurkskiva, nte så lyckat men men, iaf vi såg one missed call, lr såg och såg jag såg mest kudden, hahah och sarahs tår, nej men urs jag gillar nte skräckfilmer. sen fick typ emilie eett jätte konstigt samtal (lr så inbillade vi oss bara det) nej men de var lite scarry. :)
nej men nu blev ja sur för jag glömde ta me kameran, typiskt, asså jag glömmer juh allt hela tin:), OBS se den inte!


you know you love me / Josefine


The depplåt // Sarah och Jossan


hellu

ciao!, Josefine här!

läste sarahs blogg, och jag har också mörkgrå jeans med dragkedja längst ner :O, aja har iaf vart i vällingby och köpt en klännning till festen, och guuud jag sååg en aas snygg adidas!, den ska jag köpa den 25 september hahaha :), nej nu måste jag rusa

you know you love me / Josefine

Happy birthday!

Hejsan!

Jag han inte skriva igår, så det får väl bli nu ist. Igår hade jag världens roligaste födelsedag, nej men det var jätte kul iaf haha. Jag orkar egentligen inte skriva mer men jag känner att jag måste. Jag fick massor med fina saker. Kläder, pengar, bankomat kort, plånbok, godis, Ben & Jerry's, o mera grejer. ÄLSKAR mina kläder haha. Speciellt mina mörk gråa jeans med dragkedja längst ner på benen. Jag kanske kan lägga upp lite bilder sen. Men nu orkar jag inte. Jag hade iaf jätte roligt igår med några från släkten och my familj. Vi åt jätte god mat, och tårta såklart! Prinsesstårta med björnbär i (från trädgården) Skiitgott! Spelade spel, massor med roliga missuppfattanden haha omg. Men men nu måste jag fixa massor med grejer inför ikväll. Skriver kanske senare. Pusshej, ha det jätte bra!

Ni vet att ni älskar mig! // Sarah

GRATTIS TILL SARAH !

tjoho Josefine-hostar-som-en-galning här !

grattis sarah, fjorton!, din lilla fjortis :D<333
nu tänkte jag skriva lite i bloggen eftersom jag är hemma och är sjuk
och gör appsolut ingenting !, enligt sarah skulle jag göra en kukkelimukk medisin
hahah, hoppas den hjälper ;), sen skulle jag faktiskt ta ett äpple men jag komm
på att jag har tröttnat på äpplen och igår var sista droppen, när sarah hittade på
sitt egna "äppelwook" hahah, i ugnen?, och vår vaniljsås var liksom créme fraiche,
nej nu ska jag nte skylla mer på sarah, för hon fyller ju faktiskt år :), nej men dom smaka
faktiskt slemmiga fiskar :). och på sönda ska vi på komfirmations iformation, eftersom jag
och johanna är värsta skogsmullarna tog vi juh såklart "naturkraft", haha, undrar hur man kommer
se ut i en präst-klänning sen da :).
nej nu ska jag äta lr nått,

bara för att sarah fyller år, hurra hurra :)!




you know you love me / Josefine

ROLIG DAG!

Hejsan!

Idag har jag haft jätte roligt både i skolan och efter haha. I skolan skulle jag Jasmine och jossan göra "äppelwook" på hemkunskapen, men det blev inte som vi hade tänkt utan efter mitt egna lilla recept (a). Men vi hade iaf i äpplen, kanel, vaniljsocker och vit choklad! Det blev faktiskt gott, (Jasmine erkänn det). Det gäller att vara lite kreativ här vah! Jaah, efter skolan gick jag hem, Jag är så jäkla stolt över mig själv! Jag har städat mitt rum jätte mkt! Så nu är det skinande rent, våga inte komma och stöka ner! Det tog faktiskt typ nästan 2 timmar! *suck* det var lite jobbigt. Men men, nog om det nu. Efter det gick jag ut och mötte Jennie plutten. Vi gick typ till rasten där vi spelade gitarr, ritade och skrev frågor på stora lappar och tejpade fast på bordet. Det var lite kul för det var en kille i 6an som trodde på det! Hur dum får man vara? x) Kan lägga in en bild på det haha. Juste! vi träffade Jennies pojke simon haha! Hon är verkligen tvungen att gå och ropa hans namn när vi går förbi honom. Så självklart så kommer han och snackar med oss, och så går jennie och asgarvar, shysst lixom HAHA. Men senare så gick  vi iaf hem till henne och hämtade hennes kort och tog ut money. Så att vi kunde adoptera en ny familjemedlem som nu är döpt till Rolf-Göran. Vi gjorde typ inte så mkt mer. Jennie var snäll så hon följde mig hem så jag var hemma vid typ halv 8. Några min senare kom Tomas, det var trevligt. Vi typ tog en promenad till honom och kollade på hans hund, sen tbx till mig och tittade på tv haha. Åh nu sitter jag här och gör ingenting. Kommer säkert bli väckt tidigt imorgon med kastrull lock, sång och presenter. Kul att man blir 14 imorgon haha. Hoppas på en bra födelsedag! Pusshej, ha det bra!

HAHAHAH, jag och jossan fick lite skrattdamp, för hon fattade inte att man inte skulle wooka äpplena innan man la in dom i ugnen. Hon ville ha matfett på dom x)


HAHAHHA, jaa det kunde man verkligen vinna på om man svarade.



Den nya medlemmen Rolf-Göran!


HAHAHAH, Det där var lite kul x)


Ni vet att ni älskar mig // Sarah snart 14

Mkt läxor?

Hej hopp,

Nu måste jag verkligen plugga! Men jag orkar inte, men så får jag inte tänka! Nu ska jag plugga på hela franska skiten, och NO läxan, eller om det är prov vet jag inte. Men det är iaf tills imorgon. Så jag borde gå och plugga nu. Men jag ska bara lägga upp lite bilder från dagen först haha. :)


Livsfarligt! AKTA Risk för ras.  Hahah,


'Så hade man Fome med dom här människorna. :)



Och den där ungen haha. :)


Jennies allderles egna karikatyr på sig själv.



Jennie följde med och tittade på dansen idag, hon kanske ska börja! :D<3
Juste, vi hade lite heta bilder från dansen också med dom lägger jag inte upp haha.



Ni vet att ni älskar moi // Sarah


Skola imorgon?

Hej hej,

Just nu sitter jag här och chattar med Jennie. Den där smarta ungen har tappat mobilen i toaletten, vi sitter och snackar om hur hon ska klara allt haha. Hon hade tänkt att gå ner till centrum och kolla om det går att köpa ett nytt simkort, men hon sa att hon såg ut som ett spöke och inte vågade haha. Jah, jag kan prt scrna lite haha. Jag känner mig värre nu än tidigare idag. Jag har försökt bli frisk men hur går det? Inte alls bra. Har druckit typ 100 koppar te men honung och ätit apelsin. Men nu ska jag nog sova eller dusha eller nått. Eller så sitter jag här ett tag till. Nu kom Jennie med glada nyheter! Hennes mobil fungerar igen. :)  Ajaa, ska kanske till skolan imorgon. Eller jag vill faktiskt det, bild med jennie, sara och jasmine och hemkunskap. Aja, pusshej.




Ni vet att ni älskar mig // Sarah

Jag fattar inte?

Jag stör mig på dig, jag trodde att det du sa betydde nått. Men nej, du bara snackar skit hela tiden! Du sa att jag alltid kunde lita på dig, kommer aldrig svika mig. Men nu bara skiter du i mig? Och varför? Det vet jag inte, för jag har inte gjort dig nått. Jag försöker vara snäll och bry mig, men du bara skiter i det nu för tiden. Bästa vänner för alltid? Nej jag tror inte det vah. Så himla självgod och allt. Tror att det är du som står i centrum hela tiden. Men vet du vad? Ingen bryr sig. Inte jag iaf, så ta och lägg av med det du håller på med. Jag fattar inte vad som har hänt med dig? Säg till när du har ändrat på dig. (om du läser det här vet jag inte)

Ni vet att ni älskar mig // Sarah

HEJIS

Ciaois detis äris Jossis :)

hahah, idag har jag och elin hittat på ett språk på svenskan,
att allt slutar på is, ahahah, guud jag höll på att kissa på mej
de va fett roligt iaf för agneta bah,
vem behöver första hjälpen = agnetis: vemis behöveris förstis hjälpis hahah,
och sen fick jag och maja två tatuering var av ante, haha sen blev vi typ beronde
av dom så vi gick och köpte fler, dock blev mina tatueringar nte så bra, dom flesta
saknar huvve armar och ben, hahhah,
och sen typ när jag och ida stog vi skåpen så komm de in en liten kille och kasta
en larv på oss, haha, och såklart hammna den på min väska iuuuuuuuu :S, sen sa jag
sen blev jag och ida fett sura på honom, vi tänkte slå han hahahhaha
nej nu måste jag skynda till judon

you know you love me / Josefine


SJUK!

Hej hallå,

Jag mådde skit igår kväll så mamma tyckte att jag skulle stanna hemma. Vem vill sitta och nysa och snyta sig på lektionerna? Inte jag iaf. Jag har tydligen smittat jossan , enligt henne iaf haha. Men usch nej, jag tänker inte vara sjuk på fredag och lördag! Nu när jag ändå är hemma kanske jag borde ta och göra några läxor? Fast det orkar jag inte just nu. Kanske ska sitta och mysa med en kopp te framför tvn. Jag vill se nån bra film, men men men men. Kan inte förkylningen bara försvinna! Någon som har ett bra tipps att bli frisk snabbare på? (svara gärna) haha. Jag har iaf klippt mina naglar ännu kortare! Så nu kan jag spela gitarr haha. En sak att vara glad över? Men nej, nu ska jag göra en kopp te och titta på tv. Pusshej, ha det bra! (bli inte förkylda) haha.

Ni vet att ni älskar mig // Sarah


FÖRKYLD VAR NAMNET :(

Ciao Josefine m e häer !

jag tror att mitt tangentbord har börjat funka igen :D, neejjag är sur för sarah
lr nån har faktsikt smittat mig och jag har typ asont i halsen, och mina bafucinerna
funkar nte, :E, åsså missa ja judon, bra start, nej jag tror nte det här är min vecka,
urs, man får väll skylla på de :), vi har typ aaas mkt läxor, urs urs ursu rs,
jag och sarah gjorde ne pappersgubbe ( som vi brukar gör dom på lektionerna :) ),
nej men han va faktiskt fett kool han heter postis per han e faktiskt jäätte söt :),
ooo jag glömde juh säga vad jag köpte i lördas :), ( bilder kanske kmr sen :D )
skor, kofta, present till sarah, jeans och inget annat :)

you know you love me / Josefine

I hate it!

Hej hej,

Åååh nu har det blivit min tur att bli förkyld. Jätte kul verkligen, eller inte. Gaaaah I hate it! Man får väl dricka te och äta halstabletter. Men av för mkt halstabletter får man ont i magen haha. Så är man tvungen att hoppa över tennisen imorgon också. Jag ska nog gå ner och fixa en kopp te, Svartvinbärs te med honung i med lite mjölk! Det gör susen, hoppas jag. Idag har jag iaf vart så duktig att jag har gjort halva NO läxan. Det låter inte mkt men det var faktiskt rätt många sidor i biologi boken. Den har jag tills på torsdag, och då har jag även Engelska läxa. På fredag Franska läxa (mkt mkt mkt franska) och tills på måndag So läxa. På onsdag har vi iaf hemkunskap och då ska jag och min grupp ( Jag, Jasmine, Josefine och Lina) göra wokade äpplen och lägga in dom i ugnen med vit choklad, sen ska vi ha typ yoghurt med socker i till eller vad det var haha. MUMS! Det kommer bli gott hoppas jag. Jag gillar våran nya hemkunskaps lärare faktiskt, hon verkar inte lika sträng som vår förra. Det är ett plus. Men men, nu ska jag sluta snacka om skolan. På fredag fyller jag år! Grattis till mig! Åh nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, jo jag ska gå ner och fixa te. Så var det ja. Pusshej ha det bra!

Min och Jossans heta Postis Pär.


Gaaah i miss you.

Hej hej ,

Idaag har jag vart med Jasmine. Vi har typ inte gjort något spec faktiskt, typ spelat spel, suttit vid datan. Var nyss med henne och kimia i centrum, trevligt. Just nu sitter jag bara här och chattar med tomas och jasmine, äter melon också haha. Så håller man på och bli förkyld också fan! Min näsa kommer gå sönder, helt röd kommer den bli haha. Skola är det ju imorgon också, dags att börja skärpa sig lite här nu vah. Inte vara uppe så sent och plugga massor för att få bra betyg. I'm going to die! Nej nej, det här ska jag nog klara fin fint. Jasmine sitter och säger att man ska äta apelsiner eller mandariner eller citron för att slippa förkylning. Men nu är det så att vi inte har det hemma, typiskt.

Oj oj oj nu blev jag superglad, för det här skrev jag igår och mitt internet cp.ade sig då så jag trodde det försvann helt från jordens yta, men nej det finns kvar!!!!! :D   Såå , jag skriver senare för nu ska jag plugga, ._.   Pusshej!

Ni vet att ni älskar mig // Sarah

RSS 2.0