<3

Hejjsan :)
Jag vaknade vid klockan 11 av min väckarklocka, sen åt jag frukost och duschade. Jag har också hunnit städa lite på  mitt rum, (som snart är helt klart). Nyss skjutsade pappa mig hem till axel , så nu sitter jag hemma hos honom. Senare ska vi åka hem till mig tror jag. Vi hörs senare! <3

You know you love me! // Sarah

Skansen/stan

Hejjsan! :D
Jag vet att jag inte har bloggat på 2 dagar men jag har helt enkelt inte varit hemma! Jag har haft så sjuuuukt kul!
Nu känner jag att jag måste berätta lite som hänt, igår var det skansen och idag var det stan (:

Skansen: Jag och jennie tog tåget 09.15 mot stan, efter det bussen mot skansen. Det var grymt mycket folk på bussen så chauffören fick be några att gå av men dom gjorde inte det, så vi blev mos -.- , sen har dom ingen aircondition heller så man svettades ju ihjäl där inne! Vi hoppade av bussen lite senare och gick den lilla biten som var kvar till skansen. Tiden gick snabbt fast vi satt och väntade där i 10 timmar innan allt skulle börja. Det var jättemycket folk där , rätt mycket på morgonen också, men vi fick rätt bra plattser, 6e raden tror jag. Så vi såg rätt så bra. När allt började klockan 8 så var det ett jävla drag, alla skrek som bara den! Speciellt jag och jennie haha, vi skrev 24/7 fast det inte ens fanns något att skrika åt hehe (: . Roligt hade vi iaf! Dom hade en extra "show" när sändningen var slut, asbra! Efter det gick vi dit dom skulle signera saker, så jag mosade mig fram däremellan och fick alla i bandet H.E.A.T 's autografer, fett coola ärom haha! Ingen annan artist kom dit för dom satt i presskonferenser tyvärr. Jag och jennie hann precis med bussen och åkte till centralen, tog tåget hem och var framme vid 23.30 ungefär , sjukt rolig dag! Tack för det pennie! :D<33

Stan: Vaknade 12.15 av att klockan ringde , sen vart det brottom att duscha, äta frukost, packa allt och sminka sig tills vi skulle ta bussen 14.20. Jag hade lite smått panik i slutet, jag var inte ens seg tycker jag o: . Jag och marcus tog iaf bussen mot kungsängen då, sen träffade vi mamma och tog tåget vidare mot stan. Först köpte vi 2 presenter till Linn som vi skulle träffa i stan, men sin mamma pia. Bodybutter och boken "när jag hör din röst" , efter det blev det att gå in på weekday! Jag provade massa byxor, jag hittade 1 par vita och ett par mörkblå cheap-monday jeans, snygga var dom (: .
Jag köpte en ny mascara på kicks också, vi gick in i lite till affärer sen fick inte jag gå in i flera eftersom att vi skulle träffa pia och linn. Jag som ville ha en tröja också :( .
När vi träffat dom gick vi till kunsträdgården och satte oss på en restaurang och åt en jättegod middag ute i solen! Det var riktigt mysigt faktiskt. Pia hade fixat biobiljetter till "The proposal" som började klockan 7. Den var så otroligt bra! Min nya favoritfilm helt ärligt. När den var slut gick vi mot centralen, sa hejdå till pia och linn, sen tog vi 21.13 tåget hem. Jag var jätte kissnödig och tåget stog kvar i typ 20 min för att det var någon som hade sabboterat nån sak på tåget -.- , så när vi kom fram sprang jag till bilen haha.

Sååå, nu har jag berättat lite, inte detaljerat men (:  , imrn ska jag träffa axel :D Han ska nog sova här, mys, men nu ska jag gå och lägga mig i sängen , puss&kram!
<3
(bilder kommer senare)

You know you love me! // Sarah

SPANIEN

shullulu, nu är ja hemma så tänkte jag lägga in bilderna 8)


haha, var bara tvungen att lägga upp en bild på min söta rosaväska :)



de va där dom läskiga fladdermössen va !!:O



mina fina ben :)


lilla jag i poolen :), ful bild på mej ja vet,



palma, där shoppade ja mkt, men gooosh va varmt de va de kändes som man hade feber och att nån blåste en varm hårtork på en, ja dog



DUKTIGT JOSEFINE, hahaha, känner mig lite stolt  nu, för jag hann ta kort precis innan soolen gick ner



you know you love me / Josefine

Godnatt

hellu,
Det tog lite längre tid än väntat att rensa den där jäkla lådan hehe, sen blev det ett litet stopp i allt för att spela gitarr.
Jag älskar mina gitarrer, <3
Det gick rätt bra iaf, och snart är mitt rum klart, inte så mycket kvar alls att göra, bara måla lite till färg på vissa ställen tror jag. Nu blir det sängen för min del, ska ju upp halv 8 , göra iordning mig och packa lite, sen möta jennie på stationen. Kommer bli en grymt rolig dag! Skansen here we come! :D<3 Godnatt, <3

You know you love me! // Sarah


Raisin

Hejj,
Nu har jag precis ätit, eller för ett tag sen, kände mig sugen på något annat att äta så nu äter jag russin!
Sitter också och funderar på om jag orkar rensa en låda till idag så att jag kan ta det lugnt sen. Det lär ju ta ungefär 1 timme och rensa den, kanske borde göra det så slipper jag det någon annan dag. Jag har ju egentligen inget annat för mig.. Så så får det nog bli! Puss! <3



You know you love me! // Sarah

Besök

Heeeejjsan (:
Gjort idag: 2 hyllor målade svarta, nästan alla lister målade vita och städat 1 låda. Det har gått ganska bra, fast lite småsegt faktiskt.
Jossan kom hit med moppen och hälsade på, suuuuperkul, vi har skrattat riktigt mycket, som vanligt.. Jasmine kom förbi senare med min bok också, sen var hon här i några timmar också. Jossan och jasmine satt och tittade i gamla skolkataloger och komenterade nästan precis alla, dom flesta såg ju rätt toliga ut ^^ .
Men snart ska jag äta, puss! <3


Jasmine (: <3


jossan o jag mwaha (: <3

You know you love me! // Sarah

Godmorgon

Godmorgon, Mamma kom och väckte mig vid 20 över 9 av att hon skulle till jobbet och tyckte att jag skulle gå upp och börja måla mina hyllor m.m. Nu har jag fått i mig lite frukost och ska om ett tag gå ut och måla, känner mig lite seg fortfarande, känns som om jag kommer somna därute om jag börjar måla nu.. Men saksamma, jag kommer hålla på med mitt rum hela dagen tror jag.
Sen ikväll måste jag nog packa ner lite mat tills imorgon, då blir det ju skansen med jennie! :D
Nej nu måste jag sätta igång så att jag blir klar någongång, puss! <3

You know you love me! // Sarah

RUBRIK

Hejjsan,
Nu är lite till av mitt rum fixat, eller jag har fixat och hängt upp en tavla i mitt rum. Det blev riktigt snyggt faktiskt!
Imorgon ska jag upp vid halv 10 ungefär för att städa alla lådor som är kvar, måla hyllor och lite andra saker, det kommer säker gå jättebra.
Nu ett tag har jag tagit det lugnt framför datan, tittat igenom lite bilder, chattat med kompisar, lyssnat på musik och så. Det är nog dags att stänga av datan nu och sätta på filmen som jag började titta på för ca en timme sen. Vi hörs imorgon! Puss! <3



You know you love me! // Sarah

Rensning

Hejj, (:
Hemma från landet nu, det var rätt trevligt.
Nu har jag typ panik, jag har så himla mkt saker så att det inte är sant! Jag fattar inte hur det fick platts i mitt rum förut, jag har rensat 2 lådor nu och har slängt ungefär hälften. Bara 4 lådor kvar då... Men det får jag göra imorgon eller nått.
Jag måste typ måla 2 hyllor svarta,  som jag ska ha i mitt rum med böcker, foton/minnen på. Det kommer bli jättebra tror jag. Jag är lite småsur för att mitt nattygsbord måste vara kvar i mitt rum bara för att det tillhörde min gammelfarmor.. 
Men nu måste jag fortsätta med mitt rum, puss! <33

You know you love me! // Sarah 

HEMMAAAAA

nu är ja hemma gott folk, och den här gången lovar jag bilder!, i spanien va de najs, väldigt varmt :), aja ja orkar inte förklara ja lägger upp bilder i morron, men ja har blivit BRUUUUUN ja är jättegllaaad, ja brukar inte bli så brun fast nu blev ja de, speciellt på magen och ansiktet :D, å herregud när vi skulle åka hem så va den nån unge som satt i stolen bakom mig och typ röck i stolen och skrek och kagade, och snackade om sina nachos, 24/7 i fyra timmar, tillslut fick jag damp, jag höll seriöst på att stoppa upp i den där ungens arsle hahah, men ja hittade ingen tyvärr, så jag lutade min stol så mkt som möjligt så att den dära skitungen klämdes hahahh de va kul, aja, nu är ja hemma iaf och jag har saknat alla sjjukt mkt!, speciellt sarah min lilla bäver, min halva, de känns värsta tomt :O.

you know you love me / Josefine

Landet

Hejjsan, (:
Nu får det bli ett litet snabbt inlägg här för snart ska vi åka upp till landet i herräng i 1 dag , sen kommer vi hem imrn igen :). Vi ska typ upp dit och byta en altandörr eller nått sånt..
Nu håller jag på och lägger in lite ny musiik på iPoden, så att man har lite nytt att lyssna på i bilen. Eller så tittar jag lite på tv, eftersom att vi har 2 tvsaker i bilen också. Men ni får ha det så bra så hörs vi säkert senare imorgon. Puss&Kram! <3


Jag och madde i lejondal (:

You know you love me! // Sarah

Klart!

Hejj, (:
Idag har jag faktiskt inte hunnit blogga! Imorse vaknade jag (av väckarklockan) vid kvart i 10 , då åt jag frukost och gjorde iordning mig och så, sen var jag tvungen att ta bort alla tejpbitar och allt som fanns på alla lister m.m.
Efter det följde jag med pappa och marcus till coop och handlade lite, när det var klart åkte vi och hämtade upp min älskling hemma hos honom och åkte hem till mig. När vi kom hem hit så tittade jag och axel på lite roliga videosar, dom var verkligen sjuka! Kan kanske lägga upp ett sånt klipp här någon dag om jag kommer ihåg. När mamma kom hem vid 3 skulle vi börja tapetsera fondväggen, men det fick mamma fixa själv sen för hon sa att hon inte behövde någon hjälp. Lite senare åt vi middag, typ världens goaste! Efter maten gick vi och satte oss i soffan och tittade på tv, mys.
Vid 9 åkte han hem och då var mamma och pappa klara med tapetseringen. Eller det hade dom vart ett tag, men jag har iaf fixat allt nu så nu är mitt rum i stort sett klart! :D
Nu återstår det bara att rensa alla lådor och slänga massa saker.. Inte det roligaste precis.. o:   Men nu ska jag iaf lägga mig i sängen, smsa lite kanske.. Juste, sen ska jag upp till ena landstället i helgen, så då blir det ingen bloggning! Jag kanske hinner blogga imorgon innan vi åker, men jag lovar inget. Puss godnatt <3



You know you love me! // Sarah

Jag är riktigt duktig

Hallåe, (:
Nu är jag trött, när jag kom hem från elin så åt jag middag, sen började jag måla andra lagret färg på väggarna. Det höll jag på med till halv 1 , sen när jag var klar så var jag tvungen att gnugga bort alla jävla målarfärgs fläckar från golvet så att det inte är färg kvar på golvet sen.. inte så snyggt då asso. Men nu är allt borta iaf, allt går så mycket snabbare med musiik! Spotify is the shit! <3
Nu är mina händer helt döda, men de blir nog bättre snart hoppas jag. Snart ska jag hoppa in i duschen, snacka om skönt! Tvätta bort all målarfärg som jag har lyckats kladda ner mig med..
Imorgon ska jag iaf träffa min älskling axel, hemskt att man saknar någon så himla mycket fast man bara är borta en dag från varandra! Sen ska jag och mamma tappetsera min fondvägg i rummet också, axel får väl titta på eller något då haha. För mamma skulle åka och köpa tapeten innan hon kommer hem från jobbet. Det kommer bli så grymt snyggt! 
Ajaaaa, nu ska jag hoppa in i duschen! Hare bra, puss <3

  
Emma var inne på msn idag, så jag fick snacka med henne lite, saknar dig bv! <3

You know you love me! // Sarah

Elin

Hejjsan (:
Nu har jag och elin precis kommit hem till henne.
Elin kom till mig vi ´d klockan 1 eller nått sånt, vi åkte typ till centrum och löste ut en trisslott som hon hade vunnit på, sen satt vi där och snackade i typ 1 timme, efter det åkte vi till farouk/grillbaren och åt pommes mwaha (:
Sen stack vi till härnevi och satte oss på någon stor skum gunga och snackade, efter ett tag kom kim och erik och lånade hennes moppe, dom åkte typ till farouk och käkade. Jag och elin gick och satte oss på någon klätterställning men det gick inte så bra att sitta dä, hehe. Vi gick runt där på skolgården ett tag och sen gick vi till kim och erik på grillbaren, alex var också där och sen kom emil. Haha juste, jag och elin gick in på matöppet och tittade på typ allt dom hade där, ett tag funderade vi på att köpa sånhär sprayhårfärg och spraya kims hår,det skulle ha vart lite småkul.
Aja, sen åkte iaf hon och jag till bålsta centrum och gick i affärer tills dom stängde vid klockan 6, jag köpte ett par trosor, elin också, (:
Nu sitter vi iaf i hennes säng, jag sitter här och bloggar och hon spelar nått spel på sin mobil haha, nu kanske jag ska vara lite mer social mot henne. Puss&kram! <33



You know you love me! // Sarah

MÅLA!

Hejjsan! :D
Igår så var jag och mamma och tränade , det gick superbra! Där borta träffade vi axels mamma också så vi stog och snackade med henne ett litet tag, trevligt. Sen när jag kom hem ville jag börja måla mitt rum på en gång så då var det ingen idé att duscha. Det tog typ 1 timme att tejpa alla lister m.m, och att lägga massa tidningspapper på golvet och få dom att ligga stilla, hehe. Sen var det bara att börja måla, marcus ville hjälpa till så vi satte på musiik på hög volym och började rolla väggarna. Vi höll på med det tills klockan 01.00 sen hoppade jag in i duschen, asnajjs. Marcus ville bada i poolen så jag satt där och tittade på ett tag, sen gick jag och la mig och smsade lite med axel älskling och Elin L .

Nu är jag ungefär helt klar, så om ett tag kommer väl elin hit, har för mig att hon skulle ta moppen..
Vi skulle egentligen ha gått på bio men hon fick inga pengar av sin mamma tyvärr, så vi får hitta på något annat.. Vi hörs senare eller nått, puss och kram! <3




You know you love me! // Sarah

Bad

Hellue, (:
Jag och axel badade och solade och så , jag försökte putta i honom men det gick inte speciellt bra hehe. Sen åt vi middag när mamma kom hem. Hans mamma kom och hämtade honom för 30 min sen kanske.
Nu ska jag och mamma åka och träna i lillsjön, puss! <3


You know you love me! // Sarah

Twister

Hejjsan, (:
Nu kom jag och sötnos precis hem från centrum, vi tänkte att vi skulle gå och köpa glass så så fick det bli! Jag köpte en twister, massa gott. Nu ska vi gå ner till poolen och bada lite, sola blir det också i guess, puss! <3

You know you love me! // Sarah

Onyttigt..

Godmorgon, (:
Jag och axel vaknade av att jag fick sms halv 10 -.- . Sen låg vi kvar i sängen till klockan halv 1 typ mwaha. Det var jättemys, sen fick jag typ dra ner honom till köket för att jag ville äta frukost. Det blev en väldigt onyttig frukost idag hehe, först billys pizza, sen hade marcus bakat och bjöd på moccarutor, då kan man bara inte säga nej! Fast jag ska ju ändå åka och träna sen så (: . Nu har vi suttit här och lyssnat på lite musiik och så, jag kanske borde hoppa in i duschen snart eller nått.. Skulle vara riktigt najjs.
Puss&kram! <3


You know you love me! // Sarah

Twilight

Hejjsan, (:
Nu har jag och axel tittat på film och käkat popcorn, det blev så att vi tittade på twilight! :D
Den är lika bra som vanligt (:  , nuu tänker inte jag skriva mer, puss&kram! <33




You know you love me! // Sarah

Axel är bäst

Hejjsan!
Idag har jag, axel, mamma och marcus vart i Barkarby. Först åkte vi till Bauhaus och tittade på tapeter och målarfärg, det blev en 10 liters burk gråvit målarfärg till mitt rum, sen så det ska jag måla/rolla mitt rum med. Jag hittade också en jättesnygg tapet , som jag inte är riktigt säker på om jag vill ha än, vi får se sen. Efter det åkte vi till IKEA och gick runt lite där, jag och axel hade lite problem att hitta, eller vi stannade i början vid soffavdelningen mwaha. Sen tittade vi på kartan över ikea så gick det lite enklare , vi köpte nya sängkläder och lite tyger. På vägen ut köpte vi lite pizza och cola, sen bar det iväg mot stadium där marcus köpte baseball handskar och bollar. Efter det åkte vi hem, jag och axel typ halvsov i sängen ett tag, sen var det dags för middag, grillat! Supermumsigt. (:
Efter maten har vi.. inte gjort så mkt, men det har vart mys (:  , nu ska jag vara lite social mot älskling igen, puss&kram så hörs vi kanske senare eller nått. <3


You know you love me! // Sarah

Saknad, o:

Hejjsan, nu har emma, patriik och ida gått hem/åkt. Vi hade det roligt som vanligt, snackade, skrattade, lyssnade på massa musiik, åt popcorn... Jag och emma hade lite svårt att säga hejdå hehe, 14 dagar liksom!! Utan bästaste emma,  :'(
Jaja, vad gör man liksom , hon kommer hem sen iaf :D
Nu sitter jag och lyssnar på lite musiik, försöker ladda upp bilder på facebook och smsar med älskling (: <3
Ska snart sova antar jag, men vi hörs väl imorrn, puss&kram! <33



Jag saknar min lilla jossan jättemycket! o: <33'

You know you love me! // Sarah

Träning

Hallåe, (:
Nu har jag och emma vart på träning! Den här gången var det skiiiiitkul! Fast det var väldigt jobbigt , hårdträning (: .
Sen åkte hon hem och duschade, jag har också duschat nu, sen har jag ätit rabarberpaj med glass, som marcus gjorde, den var jättegod! Men lite onyttigt efter träningen liksom, men man kan ju inte vara oförskämd och låta bli när nån har bakat liksom o: (a)
Snart kommer iaf emma och patriik hit, asmys, kommer sakna emma så himla mycket :(
Aja, nu ska jag gåååå, puss! <3

You know you love me! // Sarah

Träna

Hejj,
Om 30 min kommer emma hit, då ska hon och jag följa med mamma till lillsjön och träna igen, skööönt!
Sen har jag inte så mycket mer att berätta tror jag haha.. Eller jo, imorgon ska Axel komma hit, sen vid 3 någongång ska vi åka till bauhaus och titta på färg till mitt rum och så , askul! Sen ska han sova här , mysiiigt (: <3
Puss&kram! <3


 

You know you love me! // Sarah

Hanging by a moment

Hallåe,
Nu har jag vart ute och solat lite, tagit ett dopp i poolen också, smsat lite med axel o emma.
Käkade nyss lite nudlar, dom var iiinte goda..
Nu ska jag titta runt lite på IKEA , ska typ göra om mitt rum lite, eller byta tapeter och andra småsaker. Jag funderar på att ha en röd fondvägg, det skulle säkert bli asmysigt. Puss&kram!


En av världen absolut bästa låtar <3


You know you love me! // Sarah

hejj

Hejj!
Vaknade för ca 45 min sen , har suttit vid datan ett tag och ska snart gå ner och äta frukost.
Jag och Elin har bestämt att vi ska träffas på torsdag, jättelänge sen man såg henne! <3
Nu har jag inte något speciellt intressant att berätta här, men vi hörs senare, puss&kram! <3



Eliin :)<3

You know you love me! // Sarah 

Natti

shulululu (:
Nu börjar jag bli lite trött hehe, jag har suttit och laddat upp miljondalsbilder (känns det som) på bilddagboken. Men nu är det klart minsann! Jag har käkat popcorn och chattar med lite trevligt folk också! Imorgon kaanske axel ska sova hos mig, inte säkert för hans pappa fyller år då.. Vi får se vad som händer o fötter. (:
Jag ska iaf träna med emma imorgon också, vi åker till lillsjön som sagt, med mamma. På tisdag åker ju emma till Portugal i 10 eller 12 dagar har jag för mig , kommer sakna henne grymt mycket! <3
Men nu ska jag lägga mig i sängen och smsa lite sen ska jag sova, puss&kram! <3


Emmaaa <3

You know you love me! // Sarah

Home

Tjosan!
Nu är jag hemma från landet, det var väl helt okejj där uppe, jättefint väder så jag har blivit lite brunare :D.
På lördagen åkte vi ner till herräng och tittade på dansarna som kommer dit varje sommar från hela världen, dom var jätteduktiga, en av dansarna kom och bjöd upp mig haha, det var öite kul (: , han var asrolig, engelsman var han. Det var rätt många människor som var där och kollade också.. Men roligt var det.
Idag käkade vi tårta och så för att det är min namnsdag idag, den var suupergod! Vi åkte hem ett tag efter 2 , på hemvägen hämtade vi upp axel hemma hos honom sen åkte vi till mig. Han åkte hem vid kvar i 9 ungefär, vi hade jättemysigt iaf (: .
Nu tog jag precis fram fläkten till mitt rum, det var väldigt behövligt, det är typ 1000000000 grader här inne! o:
Imorgon ska jag vara med emma, det blir nog lite senare eftersom hon skulle åka och handla eller vad det var.. Sen ska jag åka till lillsjön och träna, skönt!
Men nu ska jag göra nått annat.. Puss&kram! <3



Gardasjön i Italien <3

You know you love me! // Sarah

SPANIEN 4-LAJF!

INATT, åker jag till spanien, deja.... bara så att ni vet men innnan dess ska ja provpacka, och packa, hahha ,ja har inte packat än (som vanligt), duktigt josefine :), aja ja kommer bli värsta bruuuuun, avunfsjuka?, ja förstår er :),

CYA SUCKERS
you know you love me / Josefine

Målaa

GODMORGON!
Nu är det så att jag är sur på mina föräldrar, vi ska åka upp till ena landet i grisslehamn klockan 3 idag precis innan axel kommer hem! Så jag hinner inte träffa honom! Vi ska vara där tills på söndag, perfekt timing, not. Då hinner jag inte träffa emma heller som vi hade planerat, *suck*..
Nu måste jag iaf gå ner och måla väggen, puss <3



You know you love me! // Sarah


Summertimes

Hejjsan, (:
Nu åkte emma och patriik precis hem ,

Jag och emma åkte iaf till jossan och sa grattis, vi blev bjudna på jordgubbar, vattenmelon , tårta, kakor m.m. Fast jag och emma skulle vara duktiga att inte äta tårta, det var i alla fall jättemys där! Jag och emma fick inte liiite skrattattacker hehe.. Melon-skalle (a). hahha. Vi var väl där i 1 och en halv timme ungefär, sen åkte jag, emma och patriik hem till mig. Vi åt popcorn och drack sodastream, mumsigt. Tog lite kort och spelade pingis, tills det kom massa myggor, då gick vi in. Jag satt och spelade gitarr och emma sjöng, trevligt värre. Patriik bara låg där i sängen och höll på min andra gitarr, elgitarren hehe. Innan dom skulle åka tappade emma bort sina nycklar, så vi sprang runt och letade efter dom, sen åkte dom.

Men nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.. Eller imorgon ska jag typ måla husväggen, det kommer bli 25 grader! :D:D:D


You know you love me! // Sarah


Duktiga sarah!

Hejjsan, (:
Idag har jag faktiskt varit superduktig!!! Jag vaknade (pappa väckte mig -.-) 10.20 , jag åt frukost sen åkte jag med pappa och johan till coop och handlade, sen åkte vi och köpte glass.
När jag kom hem satte jag på mig bikini och short och hjälpte till att tvätta en vägg på utsidan av huset. imorgon ska jag måla den, bra sätt att käna pengar på! :)  Det höll jag på med i typ 2 timmar , tog en paus när pappa kom ut med ett stort glas cola till mig , då satte jag mig på solstolen vid poolen ett tag och lyssnade på musiik.
Sen vart det brottom att gå och byta om för mamma var påväg hem och emma kom hem till mig , vi 3 åkte bort till lejondal och sprang i 25 min , vi var jätteduktiga! Vi stannade i ett par sekunder här och där för emma fick ont i sitt knä :( . Efter det så åkte vi hem till mig och satte på oss bikini och hoppade ner i poolen, asmys! Sen solade vi ett tag medans pappa stog och grillade, vi åt mat och sen vart det glass till efterrätt mwaha. Skönt att vi är så nyttiga efter att vi har tränat! :D. Nu sitter jag och emma här och har fixat en sak, snart ska vi typ åka till jossan som bor i gamla bro, hon fyller år så vi ska säga grattis :) , men nu ska jag vara lite social mot emma, pusshej :)<3


 

You know you love me! //´Sarah

Ojoj

Hellue, (:
Jag har inte hunnit blogga speciellt mkt idag har jag märkt.. Meeen idag har jag iaf vart med emma s, ovanligt va? (:
Vi tog 12.15 tåget till jakan, där köpte emma en sak som jag inte kan berätta för då avslöjar jag henne o: , men det var iaf gulligt (: . Sen tittade vi i lite affärer, jag fick tvinga mig själv att inte köpa ett linne på gina, det var jättesött, men jag behöver inga linnen, nu var jag duktig som inte köpte det som jag skulle ha gjort i vanliga fall! :D
På väg till tåget köpte jag och emma glass , twister! supergott! Vi satt i solen och väntade på tåget i 30 min , asmys :) . Sen åkte vi och hämtade emmas bikini och åkte hem till mig och solade och badade i 2 timmar ungefär, vi hade musiik på från uterummets högtalare så det lät typ över hela gatan :D(a) , vi hade det jäääättekul! Värsta sommardagen.. After that käkade vi middag, sen stack vi med mamma på friskis & svettis (tror jag) i lillsjön, vääärsta styrkepasset idag typ o: , jag och emma orkade allt! vi är bäst. Sen åkte vi hem till mig och duschade, efter det åkte vi hem till emma och fixade en sak, sen åkte vi hem till mig och gjorde klart den saken, sen typ snackade vi , åt suupergoda mackor, satt vid datan, lyssnade på musiik m.m. Tack för en trevlig dag gmn! <3
Imorgon så ska jag hjälpa till lite här hemma, eller ett litet tag iaf, för jag ville tjäna pengar och då sa dom att jag kunde hjälpa till lite hemma så skulle jag få pengar för det :D:D:D. Lovely!
Senare imorgon vid typ halv 5  5 någongång så ska jag och emma med mamma ut och springa i lejondal, mamma har värsta konditionen o: , så nu får inte jag och emma stanna och snacka som vi brukar göra (a). Men nu ska jag vara lite mer social, pusshej! <33

Hahahhaah, en bild som jag och jossan ritade på en lektion, minnen från när vi var små, säkert bara vi som fattar (: <3


You know you love me! // Sarah

00.00

Hejjsan!
Idag har jag haft en suuuperrolig dag med madde och alyson! (:
Dom kom och hämtade upp mig med moppen vid 1 nångång, sen åkte vi till någon klippa vid lejondal och hade roligt. Efter det åkte vi hem till alyson och åt lunch , vi gjorde potatisbullar, eller vi stekte mena jag.
Vi satte oss framför tvn med maten och tittade på massa "vänner" avsnitt, 5 st (: . Sen gick vi ut med ozzy , sen åkte vi hem till mig för jag skulle äta middag. Jättegod middag var det, kommer inte ihåg vad det heter.. o: 
Then we åkte till sandhögarna och lekte lite :D , det var aaaskul haha, vi blev lite barnsliga (a). Det var typ värsta vatten/lera ställena där som guck ända upp till knäna som vi gick runt i , så vi vart jättebruna, men det var askul x) , sen skulle vi till Ica efter det , så vi försökte få bort geggan genom att gå ner i en liten damm, och där i var det blålera, lyckat haha. Men sen åkte vi iaf dit och köpte godis och hyrde film, vi hyrde "appartement 1303" , asläskig o:
Sååå vi åkte hem till alyson och tittade om hennes bror hade en film som vi ville kolla på före den vi hyrde, det hade han! "P.S i love you" , gud vad den är bra! Alyson grät supermkt ^^ . Efter den filmen stack vi hem till mig och tittade på filmen vi hyrde, men vi hann inte titta klart, bra det för man sket nästan på sig, asläskig film o: . Så dom åkte hem för 30 min sen ungefär.. Men nu ska jag lägga mig i sängen och smsa och läsa lite , puss&kram! <3

You know you love me! // Sarah

Rabarber

Shulululu (:
Jag kommer mötte madde o alyson vid halv 10 eller nått har jag för mig, vi typ brummade hem till mig och åt smultron på strå och rabarber med socker , suupergott. Vi var inte liiite flummiga asso ^^. Sen vid 11 ringde Alysons mammi och sa att hon skulle hem , så vi åkte och lämnade henne. Vi följde med in och åt bullar och drack te hihi, det var mys (: . Vid halv 12 stack jag och madde hem till mig igen och åt mackor och snackade. Sen poppade vi popcorn och tittade på film, "marley and me" tittade vi på , eller inte hela, för madde skulle hem. Så hon åkte vid kvart i 1 eller nått, nu sitter jag och chattar med henne på msn och skickar över massa bilder från dagen. Imrn ska jag vara med henne och Alyson igen, vi kanske ska till lejondal och bada om det inte regnar, annars har vi en plan B , titta på massa filmer (: . Men nu ska jag fortsätta med det jag håller på med, puss&kram! <3


saknar min älskling :( <3

You know you love me! // Sarah

Fotodag

Hallåe, (:

Idag har jag och madde vart ute och fotat , det har vart aaaaskul , vi har tagit jättemycket fina kort! :)
Hon stack hem för typ 1, 30 min sen eller nått. Hon skulle äta och fixa lite saker, snart ska jag vara med henne och alyson tror jag.. Men här kommer lite bilder!



Jag o madde (:

En fjäril (:

Sommaräng o:

My lips..

Madde o jag

Maddääää

<33

You know you love me! // Sarah

if you seek Josefine !

helluu, idag har jag bla varit och hälsat på sandra i kungsängen och massa andra grejer, vi SOLADE men ja blev inge brun, haha bara hon, iaf... imorron ska ja på BRITNEY SPEARS!, hihi, nu ska ja sooola

you know you love me / Josefine

Måndag

Goooodmorning sunshines!
Nu är det måndag och Axel ska åka till gotland med sina kompisar, kommer sakna honom . Men jag kommer iaf träffa honom idag innan han åker, han kommer om ungefär en timme.. Så innan det måste jag duscha, fixa rummet, äta lite lunch, sminka mig m.m , oj vad mkt, jag måste nog skynda mig, men sen ska jag iaf vara med madde, vi ska fota lite. Sen vid 5-6 någongång ska vi träfffa alyson, aja,  pusshej! <3

You know you love me! // Sarah

12/7 <3

Hejjsan (:
Idag har det vart en uuuuunderbar dag med dom bästa! <3
Jag var med axel från 11 till klockan halv 4 typ, vi hade det jättemysigt, vi tittade på "jiddra inte med zohan" , fikade med hans familj (dom är super roliga!) , snackade massa och sånt , åt middag (grillat) med hans familj. Vid halv 4 kom emma, ida och ian, det var trevligt. Sen åkte jag och axel bil hem till mig med hans mamma och emma och ida åkte moppe. Vi tog kvart över 5 tåget mot stan, när vi kom dit hämtade vi ut biljetterna, sen gick vi till donken. Käkade lite, dom var assega för jag och emma fick typ aldrog vår mat, det tog typ 1000000 år! Sen när vi var klara så hade patriik, ante och marcus äntligen kommit fram till stan, så vi mötte dom inne i godisaffären haha :D. Sen gick vi till bion och så fick vi sånahär coola 3D glasögon, asballt! Filmen var typ asbraaa! Lätt den bästa ice age filmen! Man var egentligen tvungen att lämna tbx glasögonen efter men det gjorde inte någon av oss hihi (a) Aja, sen efter bion stack jag, emma, ida och emma hem till mig och tittade på film, vi tittade på "a walk to remember", den var jättebra, jag grät typ jättemycket. När den var slut åkte dom hem till sig och jag har suttit här sen dess. Chattat med emma, axel och elin L , gråtit en aning mkt hehe, lyssnat på musiik också.<3
Imrn ska jag träffa axel lite innan han ska åka med ida och ian till gotland, :(  jag vill inte att han ska åka, min sötnos :(<3
Men jag får väl försöka överleva... Han kommer ha så kul :) sen kommer han ju hem igen så. :)
Men nu ska jag snart gå och lägga mig i sängen och smsa lite , puss! Tack alla för en trevlig dag (: <3



Min sötnoos (: <3

You know you love me! // Sarah

hemma

kom hem för ett tag sen :), tidigare idag så var ja och mamma och shoppa, de va najs, ja fick hem ett par skor och en tröja :), omg jag såg värsta snygga hatten haha, den tänkte ja jöpa sen men iaf :), för övrigt så saknar ja mina underbara vänner :(, de e sjukt asså,..kommer sakna dom mer i spanien:(. ojuste, ja ska på britney spears konserten snart :D, men nu ska jag äta P.K.N.S

you know you love me / Josefine

Hos axel

Hejjsan (: ,
Nu har jag kommit hem till axel, innan det så var jag och mamma och handlade på coop. Juste, det fanns skor för halva priset, så nu har jag ett par nya skor, dom var rätt söta. Aja nu orkar inte jag skriva mer för jag kommer inte på något att säga, eller senare kanske emma, ida och ian skulle komma. Pusshej! <3

You know you love me! // Sarah

Fotopromenad

Hejjsaaan, (:
Emma kom hem till mig vid halv 9 eller nått, då gick vi ut och skulle gå på fotopromenad, jag tog våran systemkamera, men vi kom inte så långt för ida g ville vara med oss , så vi gick och mötte henne. Sen vart det typ för mörkt för att fota så vi gick en promenad nästan ända bort till lejondal. Vi hade supermysigt, vi pratade massor , så vi har kommit fram till att jag, ida, emma, axel, ian , patriik, marcus och ante ska gå på bio imorgon haha," Ice age 3" :D .
Men imorgon bitti ska jag iaf till Axel vid 11, supermysigt (: , lite senare kommer emma, ida och ian så ska vi typ titta på "pearl harbor" tror jag (: .   Just nu sitter jag och chattar med emma och axel, lyssnar på någon låt som axel skickade till mig och smsar med ida, men nu har jag inget mer att berätta, pusshej! <3

You know you love me! // Sarah

What goes around comes around

helluuu, haha ja har inte skrivit på länge men, ja har faktiskt inte hunnit (a), men iaf när jag har lagt inn alla bilderna på datan så ska ja lägga upp dom här på bloggen, tror jag... :),

imorron tror ja de blir vattenskidor :), de e najs, jag ställde mig faktiskt upp första gången :O, pappa sa att de va ovanligt så jag är lite stolt (a), men efter går man som en kärring bara för att de gör så ont i ryggen x hahah,,...ojuste  jag såg en sjukt konstig film idag, den hette proof ele nånting, men ja orkade inte se hela, för ja fatta ändå ingenting. P.K.N.S

you know you love me / Josefine

11 juli

Hejjsan,
Emma och jag somnade vid 7 imorse hehe, vi hade inte lust att sova , sen så vart vi tvugna för att dagen inte skulle bli hel knas.. Men vi hade iaf trevligt, kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde haha. Men idag ska vi iaf ut och fota i guess (:
Jag har inte så mkt mer intressant att berätta, puss! <3





Yoú know you love me! // Sarah

04.32

Tjosan,
Här sitter jag och emma och lyssnar på musiik och tittade nyss på massa bilder, (käkar sommarchoklad också mwaha).
Snart ska vi typ titta på en film tror jag, typ "yes man" eller "marley and me". Vi kom hem till emma vid 2 ungefär , efter att ha hämtat upp hennes syrra på stationen. Hemma hos mig så käkade jag och emma efterrätt, sen spelade vi gitarr och sånt. Sen kom Axel och då satte vi på filmen "Australia" , efter 1 timme så vart han tvungen att gå eftersom att hans mamma skulle hämta honom vid 11 har jag för mig.. Jag och emma åkte en bit med honom på hans skateboard, det gick superbra hihi (: , vi satt ner :D . Sen tittade vi klart på Australia, den var rätt så bra, fast den var så himla lång!
Men nu ska jag låta emma blogga sen ska vi titta på film, puss! <3


Våra älskade bönder (: <33'

You know you love me! // Sarah


Gäster

Hejjsan,
Nu sitter jag hemma hos emma, gästerna gick aldrig dom hade inte ens börjat äta på efterrätten när jag sa att jag skulle till emma, o:  Jasmine kom över i typ 2 timmar eller nått, vi spelade lite gitarr och skickade över bilder och tittade på asgamla bilder (: jättekuuul , herregud vad man såg ut!
Sen kom emma , då snackade vi och tittade klart på bilderna, sen gick jasse hem och jag och emma åkte hem till henne. Nu sitter hon och äter och jag sitter här..
Snart ska vi väl ut till ådö, det känns som om det kommer vara rätt kallt att åka moppe dit i bara shorts :( Men jag tror jag överlever det.. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra medans emma äter, jag får väl titta runt lite på bdb , pusshej! <3

You know you love me! // Sarah

Fredag?

Hejjsan :)

Jag tror att det är fredag idag, eller? :) aja skitsamma. Igår kom emma till mig vid 8 typ, sen snackade vi och sånt , sen tittade vi klart på Pearl harbor, den var superbra! Hon åkte hem ett tag efter 11 tror jag.
Snart kommer några gäster på lunch hos oss, sen efter det ska jag vara med emma igen mwahaha, ovanligt..
Senare, eller vid klockan 5 ungefär, kanske vi ska åka till Ådö där det kommer vara massa kompisar som ska ha "tjejkväll" sa dom.. Så om det inte är för kallt sticker vi nog dit med emmas moppe (:  .
Men nu kommer gästerna, pusshej! <3

You know you love me! // Sarah

Torsdag

Hejj,
Nu är jag hemma igen, Pappa kom och hämtade mig från patriik och emma åkte moppe hem.
Emma skulle på middag hemma hos hennes farmor , sen skulle hon komma hit (: , vi ska försöka fixa en ny blogg till mig, men det är så himla svårt att komma på bågot namn o:  , sen när man har hittat ett bra namn så är det upptaget redan.. :(
Jag antar att jag snart ska äta middag eller nått också, jag är hungrig o:
Men vi tältade som sagt.. Det var supermysigt faktiskt, fast det regnade 24/7 och blåste, och droppade in vatten  haha. Godiset vart blött för det stog precis där det droppade ner vatten hihi, inte så kul (:
Men vi vaknade till och från hela tiden, innan vi somnade så pratade vi, skrattade massor, lyssnade på musiik och åt massa saker som jag och emma köpte på vägen dit.
Vi vaknade vid 11, patriik sov asroligt haha , han hade typ tungan utanför munnen ^^ .
Jag och emma slapp iaf att plocka upp tältet för det fixade killarna, så vi lagade pangkakor med banan i :D det vart jättegott, förutom dom patriik gjorde som han typ hade dränkt i smör när han stekte dom x)
Men nu ska jag inte babbla mer, pusshej :)<3 (det kommer säkert bilder när emma har skickat dom till mig)

You know you love me! // Sarah

Tältaa

Hallåe, (:
Nu har jag, Emma, Patriik och Axel vart och käkat på donken, hämtat emmas mobil från lagningen och hämtat saker hos mig. Det är nämlogen så att vi 4 ska tälta hos patriik! Det kommer bli grymt kul o:  , just nu är emma och duschar, snart ska jag också göra det.. Sen ska hon också packa lite sen åker vi och köper godis och sånt, sen åker vi till patriik och axel.
Mamma sa att det typ skulle bli värsta ovädret imorgon så vi får väl hoppas att det kommer lite senare på dagen, så att inte vi är ute då hehe.. Nu har jag inget mer att berätta, pusshej <3


You know you love me! // Sarah

8 juli

Heeeejjsan, emma sov hos  mig igår som jag har för mig att jag berättade (:  , Nu är vi iaf hemma hos emma, vi= Emma , jag , axel och patriik.
Vi somnade vid typ halv 5 eller något sånt, sen vaknade vi av min väckarklocka vid 11.15. Då låg vi typ i sängen och var typ halvt döda. Sen blev det brottom för då var axel och patriik på väg, så då åt vi frukost och sminkade oss..
Sen när dom kom så gick vi till emma, nu ska vi snart gå ut på promenad eller nått, sen kanske vi ska till donken och käka lunch eller nått, patriik ville äta lunch så så kanske det blir, jag och emma skulle iaf köpa glass :D
Nu ska jag vara social mot folket, puss! <3



You know you love me! // Sarah

Hemma igen

Heeeejjsan nu är jag hemma i Sverige igen!
Jag orkar inte berätta allt men det har iaf vart jättekul i Italien, har köpt en massa fina saker, b.l.a en lila skinnjacka haha :D . Men när jag har lagt in alla bilder på datan så laddar jag upp några här.

Idag har jag iaf haft en toppendag! Träffade Axel vid klockan 1 ungefär (vart suuuuuperglad när jag träffade honom hihi) , Vid klockan halv 5 stack vi till Emma och Patriik, har saknat dom vääääldigt mkt också! Vi har typ vart hos Farouk och käkat , tittat på film, pratat m.m. Vid halv 12 så kom patriiks pappa och hämtade alla oss, så skjutsade han hem emma och mig hem till mig, sen åkte patriik och axel hem till sig...
Nu har jag och emma typ lyssnat på massa musiik, smsat med axel och patriik, snackat, planerat , och mer saker.
Vi hade planerat att gå ut och springa imorgon men det blev inställt p.g.a regn (a). Så vi ska vara med patriik och axel istället , gå runt och fota m.m typ (: , nu ska jag vara lite mer social mot emma, pusshej! <33



You know you love me! // Sarah

RSS 2.0