kurs

Hejjsan ,

Idag har jag vart på moppekurs, det var lååångtråkigt! Jag kommer knappt ihåg nått han snackade om he-he.. Men jag får helt enkelt plugga tills provet är på lördag. PÅ MIN FÖDELSEDAG!!! -.- (klockan 9 på morgonen också!)
Sen har man en massa läxor som måste göras också, underbart..
Imorgon ska jag kanske in till stan med emma s, jag ska köpa biljetter till mig och jossan (hon fick inte åka till stan -.- ) , sen skulle emma köpa nått också :). Fast det är nog inte helt säkert att emma följer med för hon kanske måste vara hemma med sin lillebroooor.
Men w/e , nu ska jag tvätta bort sminket sen lägga mig i sängen, puss! <3

You know you love me! // Sarah


NU KÖR VI!!!

Heeeeeej bloggen!

Back in buissness.
Idag har jag och jossan vart i stan och tänkte köpa biljetter till festen på fredag! Men nej det var inga som stog där idag, men nu har jag och jossan iaf ringt och bokat biljetter som vi ska åka och hämta någon gång i veckan.
Juste, jag köpte en kofta också, puss! <3

P.s , förlåt Robin om bloggen vart lösenordsskyddad ett tag, men nu är den tebax igen så att du kan fortsätta lana!



You know you love me! // Sarah

HJÄRTAT

guuud vad jag saknar mitt hår :( haha iaf så ska jag stääääääda mitt rum och rensa min garderob måste jag välll också göra, sedan berger jag mig till kungsängen,...
appropå ingenting hade jag och sandra en lång diskussion om fjortis tiderna, ja kommer ihåg tiderna i sjuan när man jhade på sig fjällräven på sig fast de var alldeles för varmt när man tyckte de va coolt att hänga i stan när man skrev hela A4 sidor till sina vänner på playahead, när man tyckte att fjortisboys va snyggast i världen.

ja hehe, så här såg man ut på nyårsafton från 2007/2008 tror jag, goda tider säger jag bara, tur att man inte ser ut sådär längre hahaah.

you know you love me / Josefine



OHHH NOO!!

ja orkar inte berätta vad jag har gjort he-he, de blir för mkt för min lilla hjärna.....iaf så kommer stora saker hända imorron :O, i fjorton år har jag sett ut så här men nej inte snart, herregud, tänker jag nu när allt är bokat och klart, ja gillar juih mitt hår, men neeeeeej mitt gammla hår kan jag alltid få tillbaka (eller inte)
därför kommer här en ful(!) bild på mig, men whatever ville bara visa mitt hår,....ja gillar de, men ja måste förändra :o

you know you love me / Josefine


LOST

aa nu ja kom hem för ett tag sedan men här kommer en osammanhängande text som inte är speciellt genomtänkt men whatever ja måste bara skriva av mig

 herregud för exakt nästan ett år var allt helt annorlunda, ja saknar förra året jätte mkt även fast de kanske va de värsta :(<3, iaf så har allt bara kört ihop sig, ja kan inte kontrollera mig längre,...sant, jag kan seriöst inte kontrollera mitt shoppande tex, idag fick pappa säga till mig när jag hade räknat mina jeans och kom fram till att jag hade16 st haha, jag bokstavligen överkonsumerar och är beronde av pengar? ja köper grejer hela tiden, helt sjukt, fast ja ibland inte alls vill ha dem, sedan kan jag tex få typ panik ångest över en tröja, och så mår jag dåligt och jag blir sur hela dagen...

sedan vill jag bara spola tillbaks tiden och förändra några viktiga grejer, men de kan man juh tyvärr inte förändra nu, men ja valde iaf fel val, hade massa chanser men vågade inte, trodde inte på att jag räckte till på något sätt, tror att jag hade blivit den människan ja alltid velat bli om jag hade vågat ta dom där chanserna, men ja vbar för feg, och det är nog mitt livs största misstag, urs.... iaf så saknar jag dom tiderna i 7 helt underbara allt var så lätt och jag var på väg i rätt spår.

jag hade aldrig trott att jag skulle bli såhär stor, gå i nian fylla femton, välja gymnasium, ja vill inte bli femton och jag vill verkligen inte gå i nian ja vill bara spola tillbaks, allt går för fort, kan ingen bara sätta på slow motion ele nått. tex fredagen för två dagar och 1 år sedan kommer jag i håg varenda minut på helt sjukt ja trodde aldrig att ett helt år från det gick så  snabbt! ja har aldrig tänkt så här mycket i mitt liv och alla minnen bara ploppar upp i mitt huvud, ja vet ärligt talat inte vad jag ska göra, mest är jag nog rädd för betygen ja vill ha ett bra jobb och mkt pengar men de kommer juh inte gratis, man måste anstränga mig och de har jag typ aldrig gjort i hela mitt liv ja har liksom bara väntat på att någon annan ska göra de åt mig istället.

mitt liv är liksom helt kaotiskt ja vet aldrig vad jag gör eller något, ja har helt tappat kontrollen, aja innan vi går inn på för djupa saker ska jag nog slute he-he

you know you love me / Josefine


medina, jag kimia, saknar sjuan<3

Grönan!

Hejj!
Igår
: Igår började skolan, asjobbigt, men det var ju inte lektioner på en gång som tur var! Det gick rätt så snabbt, efter skolan så gick jag och emma hem till henne för att fixa lite saker inför grönan. Det var jag, emma och våra pojkvänner som åkte in till grönan.
Vi hade det jättemysigt där, vi åkte allt, eller jag och axel åkte allt, emma och patriik bangade på tilt, tråkmånsar. Jag lägger upp lite bilder när jag kom hem, jag hann inte ta så mycket kort, men lite blev det iaf :) .
Idag: Idag så kom jossan och hämtade mig med moppen, när vi kommit halvvägs till skolan så stannade moppen hahaahaha. Jossan hade nämligen inte tittat om det fanns någon bensin kvar innan hon åkte.. (Ja det har hänt 1 till gång förut, då fick vi rulla den hem till henne). Så vi fick rulla moppen till skolan resten av vägen he-he.
Ida var så gullig så hon åkte och hämtade bensin på lunch-rasten, när skolan var slut skjutsade jag o jossan hem alex och sen fortsatte vi mot mig.
Vi hade planerat att gå ut och springa så jag bytte om, o tog sen moppen till jossan så bytte hon om. När hon var klart med det stack vi. Vi sprang/joggade till lejondalsbadet (vi stannade inte en enda gång) , sen körde vi powerwalk på vägen hem haha.
Vi stack hem till mig efter vi hade sprungit och ett tag senare åkte jag till tennisen, det gick jättebra tills jag kände att jag höll på att svimma.. Kanske berodde på att jag inte hade käkat & druckit så mkt, så jag fick ta det lugnt ett tag sen gick det bra igen, nu ska ja göra nått annat, puss!<3

You know you love me! // Sarah

<33'

Halloj!
Emma kom hit vid 18.00 ungefär, vi har planarat med våra pojjks om morgondagen, vi ska ju till grönan! Fast det blir ju efter skolan, jag och emma ska träffa dom utanför grönan för vi måste in till souk på drottninggatan först!
Jag tror att vi kommer ha jättekul, nu fick jag reda på att ian ska med också! Roligt :)
Hoppas att vi kommer sluta tidigt imorgon så att vi kan åka så snabbt som möjligt!
Emma åkte iaf här ifrån för några minuter sen, allt är typ packat o klart! (för min del) , men vi hörs imorgon, (om jag hinner blogga). Puss&Kram! <33



You know you love me! // Sarah

Sexy bitches!!!

Tjosan,
Nu har jag och jossan ääämn, vart i kungsängen på hemligt uppdrag he-he!
Mer än så kan jag inte säga ;)
Men det tog iaf 2 tim o 30 min. Nu har vi ätit lite lunch, och nu sitter vi här och lyssnar på musik och babblar om viktiga saker, c ya suckers! <3

You know you love me! // Sarah


Nu smäller det?

Hejjsan,
Jossan var så duktig när hon skulle ta sprutan mwaha, det såg ut att göra asont , sprutan var vääärsta lång, men det klarade hon galant förutom att hon trodde att hon skulle svimma ett tag.
Sen åkte jag hem iaf, åt middag och så med mormor, morfar & familjen. Jag har snackat med jossan itelefon och en massa saker också.
Senare skulle vi äta kräftor, det var asgott!
Men aja, vi hörs väl imrn, då kanske, kanske ni kommer bli förvånade o:
Pusshej! <3



You know you love me! // Sarah

finaste

ååå igår fick jag nog den finaste komplimangen på länge :), förutom bröstgrejen men vi behöver inte gå in på så saftiga detaljer haha, iaf

Sarah:
Jooooossshhhaaaan
Jag: *låter irriterad* Jaaaaaahh!
Sarah: ja är så stolt över att ha dig som bästis, du e så cool
 ja älskar dig bästis, vi kommer ta över världen snart..<3

you know you love me / Josefine

<3

Hejjsan,

Nu har jag inte bloggat på sjukt länge sen känns det som, men jag sov iaf hos emma i torsdags, vi hade det jättekul. Vi var på rasten i typ 2 timmar efter att det stängde, där träffade vi Ida M, Odell, Kim och Alex , dom var typ helt sjuka i hevet, satt och gjorde massa skumma ljud och var allmänt flummiga.. Kul vare iaf.

På fredagskvällen åkte jag och pappa upp till mamma, johan och marcus som var uppe på landstället i dalarna och var där tills på söndagen. När jag kom hem därifrån så packade jag upp och sen kom jossan till mig, i tittade på typ halva grease och sen åkte vi hem till henne. Vid 11 så kom hon på att jag borde sova hos henne, så mamma åkte och lämnade mina saker. Jag och jossan har värsta planen nu som typ kommer förändra våra liv, det kommer bli asnajs det lovar jag er, eller der kommer nog bli mer najs för oss än för er.. w/e..
Jag och jossan saknar (eller vad man säger) michael jackson jättemkt, han borde inte ha dött.. Bästa människan på jorden typ.. R.I.P .. Imorse så var jag och jossan iaf skitsega, sen cyklade hon en bit med mig när jag skulle hem.
Mormor och morfar har kommit och ikväll ska vi äta kräftor, jättemys! Men nu måste jag typ gå för jossan och hennes mamma kommer och hämtar mig för hon ska ta spruta och jag ska vara hennes moraliska stöd..

You know you love me! // Sarah


tårgasbomb

shulululu, har inte hunnit blogga!,  hela helgen har iaf vart galen!, herregud i lördas på the voice när dom kasta tårgasbomber hejvilt, hemsk känsla de va, ja ville bara ringa sarah (sant!) mitt i allt de där, för ja tappa bort alla ja kände.. aja whatever tack iaf, tjejer för en sjukt rolig kväll :)<33, nu har sarah har iaf sovit här och lite andra grejer, och vi har vääldigt stora planer he-he, men den här gpngen tror ja faktsikt att dom kommer funka !sen har de hänt massa andra grejer men orkar inte förklara, men men.....snaaart börjar skolan, ja dööööööör om exakt 1 dag och 21 timmar :(.

you know you love me / Josefine

WHAAAATA

omg, de här blir det sista inlägget för idag !,
men asså jag måste bara säga en sak!, JA HAR GÅTT NER 1½ KG PÅ 1½ VECKA SHIEET, BRA JOSEFIIINE :D:D

you know you love me / Josefine

cha cha

nu är ja iaf hemme, men nu blire ett snabbt inlägg för ja mååååste sova, imorron ska vi på ung 08, kul kul kul

you know you love me / Josefine

jajamensan (:

Hejj, :)
Idag på kursen så gjorde vi drakar, så imorgon ska vi testa och flyga dom. Vi var typ sjukt sega i våran grupp för vi satt vid datan halva tiden (eller det var jag och alyson som gjorde det och dom andra tjatade på oss att vi skulle komma).
Vi gjorde en flyg-drake som såg ut som en pil, ascoolt, inte så lyckad men det är en annan sak :D
Nu sitter jag iaf hemma hos emmaaaa, så vi hörs senare! Puss <33



You know you love me! // Sarah

Emmaa :)

Hejjsan!
Jag och alyson träffade madde och åkte och fotade lite, det var trevliiiigt & roligt.
Sen åkte vi hem till alyson och var där ett tag, senare åkte vi till centrum där pappa kom och hämtade mig, eller först skulle vi hyra film och köpa mat och chips o lite sånt (a). Vi hyrde "bedtime stories" och "resan till mitten av jordens medelpunkt"  , båda filmerna var riktigt bra! Fast jag måste nog säga att den andra filmen kom på förstaplatts! Så vi hade det mtk trevligt med popcorn och massa skratt haha!
Imorgon ska jag iaf träffa emma s , jättelänge sedan faktiskt o: , ovanligt.. Jag saknar henne faktiskt så det kommer bli askul! :)<3

You know you love me! // Sarah

Alyson och Sarah är bäst

Hejjsan!
Jag kom på att jag glömde blogga igår! Men jag var iaf på kursen tills klockan 1, vi redigerade i photoshop och fixade en egen hemsida som nu ligge ute på www.ubg.nu/tjejveckan09 . Där finns snart allas hemsidor, fast dom är inte klara än.
Det var jättekul, sen när det slutade klockan 1 så spöregnade det och det gick ingen buss till kungsängens station och jag och alyson skulle dit. Då fick vi en idé och gick till deras vaktmästare och frågade om han hade en stor kartongbit, vi fick en stoor kartongbit och sen gick vi till stationen med den över huvet hihi :D. Därifrån tog jag bussen hem till axel och alyson åkte till tandläkaren i sumpan.
Hemma hos axel passade vi hans lillebror jacob och tittade på film, det var mysigt. Senare skjutsade hans pappa oss hem till mig där vi sov.
Imorse vaknade jag vid 06.40 , gick och åt frukost och duschade m.m , sen väckte jag axel och sen gick vi till bussen mot kungsängen. Han åkte hem och jag åkte till kursen, idag var det jättekul på kursen för nu kan jag rätt mycket faktiskt så man slipper fråga lika mycket :)
Nu är jag hemma hos Alyson och vi ska snart gå ut med hennes hund ozzy, senare ska vi nog träffa madde eller fota.

You know you love me! // Sarah

Helgen i bilder!

Nu blir det bilder från helgen hos jossan! 

Fredagen : 


Badberget vid lejondal


Wilma :)

Lördagen:


Blå lagunen!

<3

...

Kungsträdgården

Jag , jossan, viktoria


...

...

Söndag:


Tacooooos


Muummms..

You know you love me! // Sarah

Photoshop

Hejjsan!
Idag har jag haft en riktigt rolig dag!
På morgonen kom Alyson hem till mig vid halv 9, sen skjutsade pappa oss till UBG (upplands-bro gymnasium). Där var det en massa andra tjejer som också skulle på den här "utbildningen" av media/design saken. Det var 20 stycken, och vi hamnade i grupper om 4 stycken.
Först skulle vi gå ut och ta lite bilder på oss själva och våran grupp med systemkameror, sedan skulle vi redigera dom och så i Photoshop. Det var sjukt kul och det blev riktigt bra bilder! Imorgon ska vi skapa en egen hemsida, spännande!
Vi åt lunch där och så , sen slutade allt klockan 1 , jag, alyson och compani gick till busshållplattsen och väntade på bussen som kom 20 över, medans satt jag och alyson och tog kort på när vi gjorde "amir-posen" med läpparna haha. Det var väldiiiiigt svårt att se seriös ut he-he.

När jag kom hem gick jag och mötte älskling , sen har han vart här ända tills nyss, mysiigt (: <3


Alyson o jaaaag


Våran snygga pose haha.

You know you love me! // Sarah

New moon!

Hejjsan ,
Jag orkar inte berätta om i helgen just nu hehe, för jag ska upp så tidigt imorgon.
Men jag kanske berättar lite imrn eller nått .
Men iaf, det är inte långt kvar tills "new moon" kommer ut på bio!!!!! Omg jag döööör
:D:D:D:D



You know you love me! // Sarah

bubblor

aa, nu har vi badat sånhära bubbelbadkar, de va juh najs, vi hitta massa konstiga oljor som vi hällde i, dom lukta konstigt och vattnet blev gult, de va loite äckligt men men,....nu blire tacos, eller vi får se vad de blir haha

you know you love / Josefine

Söndag

Hejjsan!
Nu har jag och jossan nyss kommit hem från lejondal, det är så grymt varmt ute!
Jag och jossan tyckte att det var tråkigt där så hennes mamma kom och hämtade oss typ på en gång haha. Eftersom vi är så somriga ska vi gå och bada i badkaret ist, (med bikini). Så ska vi ta ner massa tidningar , kakor och andra behövliga saker, :) Sen ska vi göra tacos :D , hoppas det går bra för oss he-he.. Men nu säger jossan att vi måste gå ner och bada haha, pusshej! <3
(Jag berättar mer om vad vi gjorde igår när jag kommer hem)



You know you love me! // Sarah

fishk

Hallåe,
Jossan och jag skulle någonstans och bada här i närheten av lejondal. Vi tog med hennes hund wilma och hon var typ helt galen!! Hon sprang runt som en galning haha :)
När vi kom fram till klippan där vi skulle bada så sprang wilma och rullade sig i nått, sen såg vi att det var en FISK!! :S Sen stank hon fisk så vi typ tvingade henne att bada. Btw så var det en massa äckliga flygmyror överallt så vi sket i att bada. Nu är vi hemma hos jossan igen och vi funderar på att rulla till lejondal och BADA. Vi får se hur det blir med det, pusshej! <3

You know you love me! // Sarah

Gäster

Hallo, :)
Jag har typ halvsovit hela morgonen för att våra gästers barn vaknade astidigt och skrek och sprang runt ända tills dom åkte hem typ -.- , så jag har inte sovit så mycket kan man säga!
Snart ska jag iaf gå och duscha sen ska jag möta jossan, så ska jag packa eftersom att jag ska vara hos henne hela helgen. Resten av min familj ska åka upp till ena landstället i dalarna och jag orkade inte följa med :) .
Men vi hörs senare! Puss <3

You know you love me! // Sarah

Rubrik

Hejjsan, :)
Våra gäster ska tydligen sova över här haha, men vi har iaf ätit en jättegod middag med blåbärspaj till efterrätt :)
Sen imorgon ska jag vara med jossan, trevligt värre.
Juste, nu har min älskling kommit hem från Danmark :D:D:D , ska träffa honom på måndag, han är typ i göteborg just nu, men vi hörs imorgon! Puss <3

You know you love me! // Sarah

(I)

asså jag har kommit på att jag inte skriver riktigt vad jag gör, hahah, ska bli en ändring på de :), aja nu är jag iaf hos sandra galet mysigt, och snart ska vi typ gå och kolla på nåra snyggingar som hon känner, för dom har typ match ele nått,

haha den här bilden hittade jag på mig i sandras data
you know you love me / Josefine

Städa

Hejj! :)
Jag vaknade för 1 timme sedan ungefär, eftersom att vi kommer få gäster senare. Så då måste jag nog städa mitt rum innan lite och så, sen skulle jag tydligen hjälpa till och duka. Jag hatar det! :o Dammsuga hatar jag också , det är så himla jobbigt!
Jaja, men i helgen ska iaf min familj åka upp till lantstället i dalarna, och jag ska vara hos jossan medans då. För jag vill ju följa med jossan och dom när dom ska åka båt till blå lagunen på lördag! :)
Så det kommer bli asnajjs, jag och jossan har en liten plan på vad vi ska göra på fredagen men vi vet inte riktigt om det kommer funka än haha. Nu måste jag städa, pusshej! <3




You know you love me! // Sarah

Pictures!


Jag, jossan och våra älskade pengar..

Jag och jossan när vi inte pallade med värmen, så vi la oss på en gräsmatta och vilade x)

Fluppande mattan :D (flygande mattan)

Omajjgaaad! <3


<3

<3

Den bjuder jag på!

jossan :)<3

You know you love me! // Sarah

Onsdag

Hejjsan!
Jag och jossan åkte hem till mig och badade i poolen och solade och så i ungefär 2 timmar kanske. Jossans mamma ringde så då åkte vi hem till henne och åt middag, blåbärspaj till efterrätt, asgott!
Senare blev jossan sugen på godis så då cyklade (!) vi till centrum och köpte godis. På vägen dit träffade jag Jasmines brorsa Pierre och hans kompisar, så jag började snacka med honom och sen ville han ha skjutts till centrum, så då skjutsade jag honom dit, det gick fett bra! Jag är bäst på det haha. Sen satt han och vaktade våra cyklar medans vi köpte godis, gulligt av honom!
 Jag och jossan var väldigt proffsiga för vi hade tagit med 50 kr och vi köpte godis för 49:50, haha!
Vi smsade alyson och madde medans vi ändå var i centrum, då sa dom att dom var i Bålsta och badade men att dom skulle hem precis. Så vi satt och väntade på dom i rampen i typ 4 timmar kändes det som! Men vi hade kul iaf, och godiset hjälpte till lite också. Nu måste jag berätta en rolig sak som jossan sa haha!

Jossan: "Sarah! Titta på mååånen! Den är helt konstig och orange!" :o
Jag: "Vaaah? Vad snackar du om?"
Jossan: "Jaa det är jättekonstigt, den brukar inte se ut så!" o:
Jag: *gick och tittade på månen, tog av mig mina solglasögon och tittade igen* "HAHAHAHHAHA, Men jossan du kanske borde ta av dig solglasögonen!?"

(Vi hade solglasögon på oss för att vi inte hade någon mascara på oss)
Sen kom dom äntligen och prick då ringde jossans pappa och sa att hon skulle hem -.-  då var klockan halv 11 tror jag , då cyklade jag och jossan hem till henne o madde och alyson åkte moppe, det var läskigt för jag höll i Alyson när dom åkte moppe, det gick liiiiite snabbt asså!! Sen åkte jag alyson o madde tebax hem till mig så att dom fick se mitt rum o så, sen åkte dom hem.
Just nu sitter jag och planerar lite med jossan på msn och sen så smsar jag lite. Ska snart lägga in bilderna från grönan! :)<3

You know you love me! // Sarah

Gomorron

Hejj, (:
Jag och jossan skulle titta på film igår innan vi somnade, när vi hade satt på den så tittade vi typ de första 10 minutrarna, sen somnade vi med kläderna på hahaha. Skumt nog vaknade vi vid 11, jag trodde att vi typ skulle sova till klockan 2 eller nått. Men icke sa nicke. Nu har vi iaf cyklat hem till jossan och ätit brunch. Och nu ska vi åka hem till mig och bada, supernajs.
Btw, så har vi snackat med julius, och vi ska till södermalm och träffa honom någon dag, trevligt värre! Vi hörs senare och då kommer bilder! <3

You know you love me! // Sarah

Grönan!

Hejjsan!
Jag och jossan skulle ju åka till skansen idag.. Det började med att vi försov oss he-he. Då vart det bråttom, duscha, fixa mat, sminka sig och så, sen åka. Sen när vi kom till busshållplattsen var bussen försenad, så vi tog en annan till kungsängen ist. Vi kom till t-centralen ungefär vid kvart i 10 , sen åkte vi bussen vidare mot skansen. Sen plingade det till i våra huven att vi ville gå på grönan ist, så vi gick och satte oss på en bänk och funderade över det i typ 20 min. Sen bestände vi oss att det fick bli grönan! Det var ett mycket bra val vet vi nu! Vi hade så grymt kul!! Vi åkte Tilt , frittfall, insane och hela tjottaballongen! :D
Sen såg vi kenza också! Så vi gick fram till henne och pratade lite och hon var jättetrevlig! Vi fick hennes autograf och så tog nadja (kenzas kompis) en bild på mig , jossan och kenza. Askul!
På vägen hem var det någon fjortisboy som började flyrta med mig och jossan, han höll på och vinka och ge oss massa blickar och sånt. Sen när vi gick på tåget så kom han fram till fönstret och knackade , sen skrev han sitt nr på mobilen så att vi skulle skriva in det! :)  Sen började vi snacka med honom och han hette tydligen julius hehe, och var 17. Nu vet ni! :D
Jag har skrikit så himla mycket idag så nu kan jag nästan inte prata, låter lite småkul faktiskt.
Men nu ska jag och jossan gå ut och bada, hon ska sova här inatt igen, bilder kommer imrn! <3

You know you love me! // Sarah

Bada!

Hejjsan,
Nu har jag och jossan vart ute och badat i poolen, sen har vi tagit massa bider hehe.
Kanske kan lägga upp några här, sen har vi chattat med lite roligt folk.
Nu kommer lite bilder :



4-ever and always! <3

Bästavän <3

jossans och mina fötter (:

Hahah.

You know you love me! // Sarah

B&J'

Hejjsan (:
Nu har jag och jossan kommit hem till mig, vi har vart och handlat Ben&Jerry's och marabou digestive , asgott!
När vi handlat klart så cyklade hem till jossan och åt glassen och chokladen på hennes studsmatta. Tyvärr kom det en massa taskiga myggor och bet oss, så vid klockan 9 cyklade vi hem till mig, hon ska nämligen sova här och imorgon ska vi till skansen. Vi ska ta 07.45 tåget hehe, vi kommer vara halvt döda när vi kommer hem efter det.
Nu ska jag vara lite mer social mot jossan, pusshej! <3

You know you love me! // S

life sucks big time

aa, nu så tvingade sarah mig och blogga, fast jag älskar henne ändå,aja, nu har vi  K Ä M P AT oss till centrum och handlat bj och choklad, hehe vi hade juh 3-vligt på vägen :), och sen blev det såhära att sarh skulle köra upp den dagen vi skulle gå på klubberiet så de blev inget :(, värsta tråkigt, vi fick typ damp haha :), anyway så  vet vi inte vad vi ska göra nu men vi hittar väll på nått, när jossan och sarah är i farten så händer de grejer..

you know you love me / josefine

Naiiz

hejj, (:
Jag och jossan har suttit och tittat runt lite på youtube, sen sitter jossan här och trackasserar lite personer här hahaha.
Jag har inte speciellt mycket att berätta, bara att vi ska övertala min mamma om en grej, :)
Puss&Kram! <3

You know you love me! // Sarah

Promenad

Hejhallå! :)
Nu har jag gjort i ordning mig och snackat lite med jossan in tha telefon. Mitt rum ser inte speciellt rent ut just nu, jag har slängt saker överallt! Fattar inte hur allt kommer ner på golvet hehe.
Jag har precis målat naglarna och ska nu gå till härnevi för att hämta min lillebror som går på fritids där nu, så vi hörs senare! <3

You know you love me! // Sarah


Godmorgon

Nu kommer lite bilder från konfirmationen igår


Psalm bok

Massa hallon från deras trädgård, 2 såna stora skålar!!

mums, tog inget kort på förrätten och varmrätten

Lusse

Nå blommor

Volfgang

Deras hus

You know you love me// Sarah

Skansen


80 kr för ett sånghäfte o;

allsång.

Vi hittade en toa!!

Vi var väldigt snygga i våra regnrockar!

Lite söta bögar :D

Smultron klubbor!

H.e.a.t

Robins bajjshög...

Getter

Bjöööörnen! <3

Timo :D

Sångaren i heat

meee

Han gitarristen vad rätt snygg om han skulle klippa sig faktiskt o:

Babbsan! 

<3


You know you love me! // Sarah
 


Konfirmation

Hejjsan , (:
Kom hem från min kusins konfirmation och middag vid halv 11 ungefär.
Det var jätte3vligt och massa god mat och roligt folk!
Btw, min kusiin är grymt bra på att rita!!! o:
Sen jag kom hem jag jag chattat med lite folk och snackat med jossan i telefon, vi har planerat en massa saker nu moahaha. Allt kommer bli naiiz!! :D
Kanske är dags att lägga upp bilderna från skansen förra veckan? Dom kommer nu iaf! Pusshej! <3


You know you love me! // Sarah

Emma is back!

Hejj hejj hejj, (:
Jossan kom ju hit idag, vi har planerat värsta mycket!!! Det kommer bli asbra alltihopp som vanligt mwihii ^^ . Ni kan ju alltid läsa i hennes inlägg vad vi ska göra/kanske ska göra hehe.
Jossans pappa kom iaf och hämtade oss senare och då åkte vi till ONOFF och köpte en plattång till henne, eftersom hon har tappat bort den andra, hon ät lite smart hon asså. Jag såg min mobil som jag ska fåååå! :D Den är assnygg! 
på vägen hem åkte vi till donken och köpte glass, Mcflurry! <3
Sen skjutsade dom hem mig , till middag blev det tacos, gott gott gott! Medans jag var där nere och åt on sånt så hade emma smsat mig och ringt , men jag hade för ovanlighetens skull inte med mig mobilen. Så när jag kom upp ringde jag tbx till henne och då sa hon att hon och patriik var påväg hem till mig haha.
Så emma och patriik kom hit i typ 2 timmar eller nått, har saknat henne grymt mycket :) , vi pratade massa och så berättade hon om lite saker i portugal och så. Hon kom hem till sverige vid halv 4 idag också.
Nu sitter och här och smsar med älskling och chattar med elin och elin, haha.
Jag kanske borde lägga upp lite bilder från skansen snart? Jag har inte ens laddat upp dom på datan än, det är sjukt jobbigt, men jag tror jag laddar upp dom iaf (: , måste göras senare i alla fall.. Imorgon ska jag och min family upp till ockelbo där min kusin ska konfirmera sig, kommer bli superkul att träffa henne igen! :D
Men nu ska jag sluta snacka känner jag hehe, puss! <3


Jag & kusiin <3

Mobilen jag ska få , w995  (:

You know you love me! // Sarah

hemma

aa nu är ja hemma, och ja måste bara säga att jag och sarah har värsta planerna!, nu slår vi på stort, hahaha, nej men först så ska vi kanske vara biljettförsäljare för klubberiet i stan, då får vi gratis VIP på deras fest, och massa grejer, sen ska vi ha en riktigt cool grej i november, fast de ska jag nog inte berätta nu, men ändåoch sen blire mallis när vi slutar nian :D.

update:sarah jag har hittat skitsnygga klänningar!

you know you love me / Josefine

Juszi

Shulululu, (:
Nu blire så att jossan kommer hit idag, superkul :D
Så nu måste jag gå och duscha, fixa iordning lite på rummet och så, hon är i o försig inte världens snabbaste människa så det lär ju ta ett tag om man säger så.. Aja, pusshej! <33



You know you love me! // Sarah

Oops..

Hallåe, (:
Kom på att jag inte har bloggat på 2 dagar nu o:  , Men axel sov iaf här från torsdag till fredag, asmys! <3
Sen har mamma och pappa hjälpt mig att sätta upp 2 hyllor i mitt rum och så har mamma köpt en spegel till mig också som jag ska hänga upp idag, (om jag klarar det själv).
Nyss tittade jag på reprisen av "allsång på skansen" , jag och jennie var med på tv mwaha! :D Jag, jennie och sara ska gå på tisdag igen tror jag hehe, det var så himla kul! :)
Jaja, nu ska ajg nog ta och spela lite gitarr, pusshej! <3

You know you love me! // Sarah

RSS 2.0