amazing

o-m-g om det där hade varit jag hade jag trillat av stolen, shiit finner inga ord hur sexig jesse mccartney är.
you know you love me / Josefine

stress.se

idag så hade vi hål(!igen) på matten så vi sluta typ 11:20 (y). Idag så kommer  också mina kusiner... dom är ju söta, ibland haha :). Sen tror jag ja ska på club lime light med amol och emilie, hhäääärligt, men jag är inte taggad på det känner jag :(
You know you love me / Josefine

My feelings for you are forever

aaaaaaaahhh guuud va härligt imorron är det lov och jag är skoltrött(!), ska åka till vemdalen snart :D, vet bara inte nääääääär, idag missade *host* jag träningen... duktigt josefine ååå du är så duktig..... aaahhh jag kan verkligen inte ta tag i saker längre. haha

You know you love me / Josefine



inte den svaga..

idag hade vi hål på so/religonsfördjupningen (y) så jag och lalan drev runt lite,.. trevligt :). sen var det massa andra som hade hål såatt.. sen hade vi vandringen ååååå, det är ju så kuul.
You know you love me / Josefine

sverige

förkyld idag igen -.-, det blev ingen träning som planerat,.. hade inget plugg heller(y). Men till saken då, kollade på OS nyss och shiiieeet vad sverige är bra! bäst helt enkelt.
You know you love me / Josefine

More Than Just A Pretty Face

Ingen judo, är småsjuk. ahh det här vädret is killing mee, och ändå är det typ bara jag som gillar vintrar, kommer man ens kunna ha shorts i sommmar?/J

goa sommartider 09, kommer ihåg när jag tog detdär kortet, det var precis efter att jag hade seglat, saknar..


björn rosenström

dagen blev inte alls som planerat, suck. Shit jag har massa att göra och nästa helg så är det fullspäckat as usual, vet inte om det jag ska tävla då också. Idag fick jag iaf sånhära flashback på ebba och hennes björn rosenström låtar haha :D, ahh älskar gamla tider / Josefine




Nej, du vet inte hur det igentligen är




/Josefine

Den jag kände.


kan inte uttrycka mig i ord. Måste prata / J

Drama q

I söndags var jag det bla träning, sen filmkväll med dom bästa, I måndags var det bara drama och träning. Idag har det varit en ruuulig dag :), och vår engelska lärare som är typ 64 har skafftat blogg, haha. / J

Nytt



Hej! Jag har en ny blogg, men jag kanske kommer blogga här ibland, :)

Http://baraasarah.blogg.se



alla hjärtans

idag är det fullspäckat schema as usual, träning i två timmar sen har jag och pelin en grej.../ J



wilmis

hahaha, jag hittade en liiiiiten hårig korv i min säng idag, förövrigt så var gårkvällen väldigt mysig. Idag ska jag bowla och det kommer gå såååå bra.
YOU  KNOW YOU LOVE ME / JOSEFINE




happy one :)

hej bloggi :), indag har det varit en bra dag faktiskt!,jag, maja eric och joel har planerat lite haha, nej men det var faktiskt en bra dag haft sjukt kul:)

YOU KNOW YOU LOVE ME / JOSEFINE
nu ska jag vara ärlig, till dom som står vid min sida, jag älskar er, verkligen!<3


00.11

Heejsan! min och idas tur till stan idag gick bra, vi sprang runt och letade efter emmas present, en present till idas mormor och så hittade vi lite egna saker hoho. Vi åt på donken också, sen letade vi efter min skoaffär som jag skulle köpa min älskade skor i men nej, dom hade såklart inte min storlek kvar, dom skulle få in fler nästa vecka, så jag får åka in då istället helt enkelt.
Det tog typ dubbelt så lång tid att komma hem eftersom att vårat tåg stannade p.g.a att det var ett trasigt tåg framför oss, *suck*.. Men vi kom hem till slut iaf och då blev det pankakor och en massa knasiga bilder, hehe.
Jag följde med och tittade på idas träning, duktig var hon! :D Nu sitter jag här hemma hos henne och ska sova här inatt igen eftersom att vi tyckte att det var smartast och för att vi ska göra fruktsallad imorgon tills nationella provet i svenska. Nu ska vi lägga oss och titta på film innan vi somnar, puss&kram!










kidz

Hejj, nu har jag och ida gjort iordning oss, vi ska snart åka till stan och shoppa lite, och köpa present till emma som jag sa igår. Vi tittar på barnen i bullerbyn samtidigt som vi fixar oss haha, och igår kväll låg vi o tittade på diselråttor&sjömansmöss haha,(julkalendern för ett par år sen). men nu måste jag låta ida blogga så att vi hinner, puss&kram!


Hultiis

Hejjsan bloggen, nu har jag fixat en blogg till lilla ida, hehe.
Imorgon ska vi ta en tripp till staden, då blir det så att jag ska köpa mina älskade efterlängtade skor! Och present till emma, hon kommer ääääälska presenten, (jag vet att du blir nyfiken nu gmn haha)
Ida ska också försöka hitta ett par skor hon tänkte köpa förut men smartot ahar glömt bort vad affären heter!
Men nu ska vi gå och mysa framför tv;n, barnen i bullerbyn here we come! ;D Puss&kram!




amajgaad

yeeees idag har vi nationella i SV då, känns inte bra allssss hehe.
You know you love me / Josefine

Smart..

Hej, mitt internet funkar inte för tillfället så jag får blogga från min brors data, inga bilder då tyvärr men det är smällar man får ta he-he. Men idag har iaf skoldagen varit helt okej, en rolig sak var att jag och ida hade snackat veckan innan att det skulle vara askul om jag fick högre poäng än henne på genetikprovet(no), och gissa vad? jag fick typ 10 poäng mer haha, det som var meningen med det roliga var att jag inte hade hunnit plugga så mycket men idag hade pluggat..jättemycket! Aja, nog om det. ;)
När jag kom hem satte jag mig och pluggade lite och tittade på en film, "miss secret agent" , den var jättebra (:
Juste, när jag gick hem från skolan tappade jag min mobil utan att märka det, utan jag märkte det när jag kom hem, så jag fick gå ut igen och leta efter den, som tur var hittade jag den! Smarta sarah.. (a)
Puss&kram

Sagoland



Ice cream

Hejsan! Min och emmas middag blev riktigt lyckad, supergott blev det. Våran efterrätt fick bli vanilj/choklad glass med shokladsås och skivad banan, lovely! Vid 7 gick emma hem för att träffa sin prins, vad gjorde jag då? Jo jag satte mig vid datan. Jag har planerat lite med ida, jag ska sova hos henne från tisdag-onsdag (eftersom att vi har studiedag på onsdag) på onsdagen ska vi åka och köpa present till emma eftersom att hon fyller år på söndag! :)
Men nu blir det tv, puss&kram!



mums

Hej , idag vaknade jag vid halv 11, duschade och gjorde iordning mig. Jag och emma tog 12.15 tåget och åkte och solade, superskönt var det. Mit ansikte blev asbrunt, och mitt ansikte är nu bombat med fräknar haha! Sen åkte vi hem till emma igen, åt lunch och så, gick och träffade hennes pojke i typ 20 min sen tog vi bussen till mig, vi har pratat en massor och nu lagar vi kyckling med wookgrönsaker och ris, supergott ska det bli! Men vi hörs senare, puss&kram


Dreams

Hej, melodifestivalen sög faktiskt, inte bra alls var det ha-ha.. Nu har jag suttit vid datan rätt länge, jag har tittat runt i lite olika klädesaffärer på internet och skor o sånt, jag har hittat ett par supersnygga skor som jag förhoppningsvis kommer köpa! :D Fast jag kommer inte kunna använda dom förrens i sommar + att jag måste lära mig gå i dom eftersom att det är 12 cm klack på dom.. Men det är snyggt! Nu väntar jag på att emma ska logga in på msn så ska vi planera morgondagen, sen blir det sovdags! Puss&kram

Jossan & caesar haha, <3


Uptown girl

Hej, idag var jag tvungen att gå utt tidigt, halv 9 faktiskt o; eftersom att jag,mamma, pappa och emma skulle åka till stan, öppet hus. Jag och emma stannade kvar i stan, m&p släppte av oss vid en station så att vi inte skulle tappa bort oss haha. Sen gick vi runt i stan, jag var inte vid behov av att köpta något men emma behövde lite smakråd till en present! Jag köpte ett lipsyl haha, cola lipsyl faktiskt! Äter nästan upp mina läppar hehe ;D. Snart blir det middagm nachos, muuuummmmss!! Nu ska jag fixa mina naglar och ikväll ska jag vara social med min kära familj faktiskt, trevlig jag är hihi. Hoppas att ni har haft/får en trevlig lördag, puss&kram!



Natti

Hej, idag hade jag det bra i skolan, itressant va? När vi slutade gick jag hem till tomas och tittade på filmen "sommaren med göran" , snacka om att man saknade sommaren då.. Jag trodde faktiskt att den filmen skulle vara mycket bättre, men man ska kanske inte ha så höga förväntningar på svenska filmer. Sen gick vi hem till mig och sökte på google haha "vad gör man när man har tråkigt", vi satt och garvade åt alla konstiga saker det stog haha. Vi hade lite idétorka på saker att göra om man säger så, men vi har iaf tittat på en skitläskig film som vi hyrde (kommer inte ihåg vad den hette), sen har vi snackat och typ.. ah inget mer egentligen :). Vi hörs imorgon i guess, nattinatti!



dagens


Dagens humör: irriterad, glad
Dagens mående: trött
Dagens borde: d-u-s-c-h-a
Dagens frisyr: fågelholk pga vandringen
Dagens smink:
lite mascara kvar på kinden
Dagens klädsel: (ful) vit tunika leggins UGGs
Dagens planer: skulle på träningen men orkade inte ha-ha
Dagens materilla vill ha: ååh massor! linnen, beiga byxor
Dagens längtan: heeeeelg och sommar!
Dagens fundering: hela gymnasie grejjen
Dagens beroende: oboj
Dagens tråkigaste: inget
Dagens tidning: civilekonomerna tror jag haha
YOU KNOW YOU LOVE ME / JOSEFINE

åh vandring

igår var jag på kata + fys träning, roligt var det!. idag gjorde jag SO provet i ett rum själv så jag kunde inte koncentrera mig hmmm?....sen var det vandring och asså det värsta jag vet är verkligen mjukisbyxor och "kängor" men jag känner att jag inte vill offra mina fötter så det blev mjukisbyxor-kängor. Jag gick med Linnea och Jeff :) haha vi räknade ut att vi gick lika snabbt som dom andra men ändå kom dom före? Ärligt ärligt så trodde jag att det skulle vara jobbigare, fast i början var det faktiskt jobbigt ha-ha.
you know you love me / Josefine


två blondiner i norge..

Gymnasie

Hej, idag åkte jag och mamma till sollentuna på öppethus, handelsgymnasiet. Det verkade sådär, det var jättelitet och dom hade knappt några lärare där. Nu blir det dags för tv igen, sitter och tittar på något program om en snubbe i usa som ska testa att bara leva på mcdonald's mat i en månad. Men nu ska jag fortsätta titta på det, Puss&kram!


wonderful

Hej bloggen, idag vaknade jag vid 12.00 , jätteskönt att få sova! Jag har inte gjort så mycket idag, legat i soffan och tittat på tv och ätit en massa frukost he-he. Finns inte så mycket att säga nu? Jag mår lite bättre än vad jag gjorde igår, går förhoppningsvis till skolan imorgon. Jo en grej, jag vill ha halstabletter men vi har inga hemma, måste be mamma köpa! Vi hörs senare, puss&kram!


våren 09 <3


that's it

hejj, nu har jag suttit vid datan ett tag och snackat med lite folk, mycket trevligt.
Jag mår faktiskt inge bra alls och har inte gjort det på hela dagen, så det blir la ingen skola för mig imorgon. Kommer bli asskönt, fast inte den sjuka delen. Nu ska jag sova, puss&kram!

You know you love me!// Sarah

Jäklar

Heeej, jag skrev ett inlägg tidigare men det försvann -.- , skitgrejer.. Men nu har jag iaf ätit en supergod middag med familjen och någraq från släkten, spelat lite pingis med mina kära bröder och morfar. Snart blir det väl efterrätt och mer paketöppning för johans del. Han fick massa paket imorse också, en grej som jag blev avundsjuk på var touch mobilen han fick, och han är 9 år!? Onödigt :D. Nu sitter han och bomb smsar mig eftersom att han tycker det är skitkul, jag lärde honom smsa med den för ett tag sen haha, skulle aldrig ha gjort det.. ^^
Men nu ska jag kanske vara lite social? Ja, puss&kram!



You know you love me!// Sarah

Run away

Hej, skolan idag gick väl bra i guess, på no lektionen disikerade vi ko öga, fast jag ville inte kolla så jag stog borta vid dörren och snackade med jimmy och ellie som kom förbi, haha. Efter skolan åkte jag och jossan hem till mig, vi har typ snackat och pluggat lite, trevligt trevligt. Kanske borde fortsätta med det, provet är ju imorgon.
Imorgon fyller min lillebror år, lillplutten börjar bli stor :( , 9 år! Men nu ska jag plugga lite, eller nått sånt (a) ,



RSS 2.0