klaaaaar

i lördas var jag och tävla och idag har jag gjort klart boken om mig, shit va lång tid det tog!

you know you love me / Josefine

Viktoria Anna Jag, med grå baddräkt, med zebror på :) längst till höger assåe
bilden är från rehab.


Godnatt

Hej, SKU kvällen idag var väl okej antar jag, eller inte. Dom vägrade släppa in Eddie och Jonas bara för att dom inte var "medlemmar" , så dom sa att dom skulle betala 50 kr var för att bli medlemmar. Men det tänkte dom juh inte göra så vi jag, madde, emma och alyson stog ute med Alex, Olle, Eddie och Jonas typ väldigt länge. Sen stack dom och bla bla bla, orkar inte skriva nu haha. Åkte hem vid halv 11 eller nått, dom hade tydligen ändrat tiden till halv 11.. Imorgon måste jag gå upp vid typ klockan 9, måste typ göra klart boken om mig själv  och göra  iordning mig, sen åker vi iväg till Trosa för att äta julbord med några vänner huhu, det kommer bli trevligt och gott! Så kommer hem på Söndag eftermiddag typ. Aja, puss godnatt!

You know you love me! // Sarah

Fredag

Hejsan, Idag var det So prov, jag kände att det gick rätt bra, fast jag tror att jag bara kommer få G haha, tyvärr. Fick G på mitt matteprov, aj aj aj det var inte bra! Men men, försent att göra något åt nu. :D , Skolan har gått bra idag, råkade ta sönder en stor linjal på bilden också haha.... Duktigt! Den gick av i 4 delar (i). Nu måste jag gå ner och äta en macka eller nått, ska åka till tennisen om 1 timme, sen kanske träna småbarnen. Juste! jag är fett smart! Undersidan av våran svarta trappa är inte klarmålad så jag kom på att jag kunde ta betalt för att måla den nästa helg, i'm soo smart! Efter tennisen blir det hem och äta och dusha sen åka iväg till SKU-kvällen. Kommer bli så mysigt så, fast jossan skulle tydligen inte dit, blä på dig! Aja, nu ska jag ner och ätaaaa, ciao!

You know you love me! // Sarah

Torsdag

Hejsan, jag har inte hunnit skriva så mkt den här veckan eftersom att jag har haft så mkt plugg. Inte för att jag har pluggat särskilt mkt dåra men iaf haha.. Idag på hemkunskapen gjorde vi världens godaste bananpankakor! Lika goda som dom i Thailand nästan!!! Alltså superdupermassorgoda! Efter skolan åkte jag och Marcus till kungsängen och klippte oss, mamma hade vart där innan och sagt hur vi ville ha det, så det var bara att gå dit haha. Så nu sitter jag här helt nyklippt, det blev väl okej antar jag. Klippte lugg, jag hade tydligen jätteslitet hår haha, inte bra. Det var eftersom jag hade sparat och inte klippt mig på hela sommaren, och mina slingor var typ torra haha. Han ville egentligen klippa 1 decimeter fast det fick han inte :). Nu ska jag plugga till So provet som är imorgon... Puss! (kanske kommer en bild senare på min nya frissyr(?) )

You know you love me! // Sarah

snö ;

jag har nte skrivit på jätte lääänge men jag har faktiskt inte hunnit :), anyway jag ska snart börja plugga på SO provet på fredag hahaha och sen på träning. anyway jag gillar snö och mula folk, fast nte bli mulad asså gud vad äckligt igentligen det är juh massa maskar i snön !.

you know you love me / Josefine

Pluggish

Shänare, haha, oj oj oj nu ska jag bli pluggis hära, måste plugga typ hela veckan nu.. Men jag antar att det är värt det. Ikväll blir det massa tv för min del, kul! Åååh, usch, nej . Hejdå, jag orkar inte allt.

You know you love me // Sarah

Tisdag

Hejsan, jag ligger lite efter i bloggningen nu känns det som hehe, men jag ska skriva om i söndags sen när jag har tid. För jag har verkligen jättemkt att göra.. Plugga, plugga, plugga och plugga. So prov till på fredag, typ jättemkt. Matteprov på torsdag, fast det ska jag inte träna på, sen måste jag läsa klart boken på engelska tills på torsdag, det är halva kvar. Och sen är det boken om mig själv som ska lämnas in klar på fredag, har mer än halva kvar, sen franska jag måste skriva typ 4 sidor om tills på fredag, sen är det no prov nästa vecka. Oj oj oj, det där vart mkt grejer... Så jag vart tvungen att skippa konfan idag, skööönt haha. Imorgon är det dans, sen plugga. Torsdag ska jag klippa mig, sen plugga och på fredag typ tennis, träna småbarn och sku-kväll. Nu måste jag plugga tyvääärr, önska mig lycka till, ciao! <3



You know you love me! // Sarah

I Lördags

Hej, Nu kommer jag skriva om min helg eftersom jag inte har hunnit, sååå nu får ni reda på det! I Lördag så sov jag jättelänge kändes det som, dushade, åt lunch. Efter det gick jag hem till Emma S, det har jag redan skrivit om lite längre ner på bloggen. Efter det så skulle vi gå hem till maddes syrra men sen sa dom att vi skulle gå till Alyson och sen var dom inte där heller haha, så vi mötte dom en bit längre bort eftersom dom hade vart ute med ozzy (alysons hund). Det var alltså Alyson, Emma L, Madde och Patrik. Sen gick vi till maddes syrra som inte var hemma, så vi hade lägenheten för oss själva. Vi skulle egentligen kolla på "Pearl Harbor" fast den funkade inte på tvn, konstigt... Så vi tittade på "Horton" istället haha. Eller egentligen var det mest jag, patrik, jesper och emma s som kollade, för alyson, madde och emma L dissade oss och satte sig i badkaret och lyssnade på musik ist! :o , fast vi hade det jättekul haha, förutom att dom fixade så att jag fick värsta blåmärket på höften! Eller det var egentligen Patrik fast jag orkar inte skriva mer haha. Sen när filmen slutat kom alyson och dom och satte på "gustav 2" sen stack dom igen haha. Killarna kittlade oss och sånt haha, jag och emma s fick panik! Vi har börjat stamma lite haha, eller inte. Innan jag skulle hem så gick vi in och testade pearl harbor i andra tvn.. Då fungerade det! Hahahah, såg bara början sen skulle jag hem haha. Hade jättetrevligt med er! Emma kommer du ihåg , massagerare :D. Löve u all! <33

       
     



You know you love me! // Sarah


Hos Emma

Hejsan, Jag gick till Emma ist , eftersom madde gick till alyson. Det var iskallt ute när jag gick till henne! Trodde jag skulle dö helt ärligt haha. Vi har typ lysnat på musik, sjungit, snackat och tittat på kort. Nu äter hon sen ska vi gå till maddes syrra och titta på film, vad kul det ska bli. Ikväll måste jag gå och lägga mig jättetidigt eftersom jag ska åka båt och äta Julbord, mormor fyller år, som jag säkert har skrivit förut. Måste säkert gå upp vid 5 någongång eftersom båten går vid 7 eller nått, jobbigt, men det kommer bli jätte trevligt. Pusshej!

You know you love me // Sarah

Snöigt värre

Hejsan! Eftersom jag inte kan koka mackaroner så stoppade jag in en färdigrätt i micron, den piper nog snart. Om ett tag ska jag väl gå och möta Madde, vid halv 5 skulle vi typ hem till hennes syrra med Alyson, Emma L, Emma S, Patrik och Jesper. Vi ska titta på film, mysigt haha. Nu är det jättekallt och snöigt ute, jag har ingen större lust att gå ut.. Men jag får väl sätta på mig varma kläder. Nej nu ska jag ner och äta, Puss!

You know you love me! // Sarah

Godnatt

Tjaaah, Det gick inte så bra på tennisen idag eftersom jag var jätte trött haha, tränade småbarnen och fick 80 kr. Sen kom pappa och hämtade mig , åkte hem, mamma hade beställt thai-mat, mums! Usch, jag vill tbx till Thailand, värmen, maten, allt! Sen tittade vi på idol, åt minibananer och melon haha, gott det med! Synd att Anna åkte ut, hon borde ha åkt vidare till Globen enligt mig. Men men.. Efter det tittade vi på "ryktet går", den var rätt bra tycker jag. Juste haha! Jag hittade ett bio presentkort i min låda som jag har kvar 100 kr på! För det kanske man ska gå och se Twilight igen, med Lalan! Kul haha, längtar tills den kommer ut på film! Nej nu måste jag gå och lägga mig, Godnatt!

You know you love me! // Sarah

enjoy


ändrade planer

nej nu ska jag mammi och pappi kolla på what happens in vegas, jag har sett den på bio förut, den är braaa, se den. haha intressant vah :). anyway nu sitter jag och lyssnar på katys perrys låt hot n cold.

you know you love me / Josefine
what happens in vegas

orka rubriker

jaaaa det är en sånhära fredag när man tittar på idol och äter 10 kg godis, imorron ska jag till stan så nu vet ni det

you know you love me / Josefine
josefine loves sånahära dagar :)

Twilight igår!

Hejsan, jag hade verkligen inte ork att skriva igår eftersom vi kom hem klockan 12 hehe. Men filmen går inte att beskriva, den var helt jävla bäst! Bästa filmen jag har sett i hela mitt liv, jag ska nog gå och se den igen lite senare! Men jag och jasmine åkte iaf till mammas jobb i kungsängen sen så åkte vi bil till Kista, där gick vi runt och kollade i olika affärer, köpte godis och sånt haha. Det var typ en matbutik som jag och Jasmine gick in på 4 ggr haha, dom hade ingen vanlig kassa utan såna här konstiga grejer, orkar inte förklara... Jag köpte godis och Julmust haha, mums! Sen gick vi upp till bion och kom in utan några som hellst problem , wihoo! Filmen var jätte bra verkligen, jag och jasmine satt och dog där hehe, sixiihga Edward! Sen var juh inte alla personer som man hade tänkt sig haha, jacob såg ut som en indian haha? Och Eric var kiner/japan haha, men den var jätterolig också.. Bion slutade 11.01 , när vi satt i bilen på väg hem var jag typ helt paralyserad(?) om det äns heter så, (I). Men nej nu är jag avundsjuk på alla som ska se den idag!!! Men jag hade iaf en jättetrevlig dag igår. Nu ska jag snart iväg på tennis, ska bara äta lite och byta om. Kanske träna småbarnen idag igen. Sen ikväll blir det idol! Kärlekstema skulle det vara tydligen.. Undra vem som åker ut... Nej nu ska jag gå, ha det bra, Puss! 

                            
Jasmine hittade en rolig serie haha.         <333


Edward hehe

You know you love me! // Sarah
 

goooodmorgoon

jag älskar fredagar, lr det är väll fredag?, jag hoppas det :), iaf så ser jag konstig ut idag, men det kan juh bero på att min mascara tog slut idag och så har jag klädkris, nej nu ska jag gååå

you know you love me / Josefine

ont i maaagen

jag kommer nt ihåg nånting längre jag kommer inte ihåg vad jag skulle göra nu, asså man borde ha nån grej som kommer ihåg allt åt en!, imorron är det iaf fredag och det är jag glad för :), för jag kommer iaf ihåg att jag får godis då... nu måste jag fortsätta tänka på vad jag skulle göra, sen ska jag på träning, puss

you know you love me / Josefine


Twilight!

Hejsaaaan! Kom hem från skolan för ett tag sen, har haft ont i huvet dom senaste timmarna igen, *suck* Men jag ska lägga mig och vila i en timme nu eller nått så jag orkar, får juh inte bli sjuk i helgen! För då fyller mormor år så då ska vi åka båt och äta julbord, mysigt! Men åååh, jag hoppas nu verkligen att vi kommer in på Twilight. Man har ju gått in på andra 15:åriga filmer och det har ju inte vart nått problem alls? Men men , "godnatt" huhu. <3 Föresten, det här är vårt 200ade inlägg, grattis till oss! :D

You know you love me! // Sarah


Godmorgon

Godmorgon! Sovit gott? det har iaf jag gjort, nu får det bli ett snabbt inlägg här. Ska till skolan om 1 timme sen efter skolan blir det hem och vila lite innan jag och Jasmine åker iväg till kungsängen till mammas jobb, sen bär det iväg mot Kista! Oh herregud vad kul det ska bli! Hoppas att dom släpper in oss på bion nu annars vet jag inte vad jag gör...  Så om vi kommer in på bion och allt så är vi hemma ungefär vid 12 hehe, därför måste jag sova lite.. Vi hörs senare, Puss!

You know you love me! // Sarah

Godnatt

Heejsan, det gick bra på mina möten i skolan, det enda jag måste träna på är att vilja räcka upp handen på engelskan haha, annars var allt bra. Juste, på mina bedömmningar jag hade fått förut så hade jag fått 3/39 på nån del av engelskaprovet. Fast nu sa hon att hon hade glömt sätta till den andra 3an haha, så jag hade 33 egentligen, jag vart lite fundersam över det där haha. Juste haha, en grej till. På franska lektionen vart min lärare så glad för att jag och Airin tyckte att det var kul med franska så att hon började gråta haha, vad snällt av henne. Men nej nu måste jag nog lägga mig i sängen, har fortfarande lite ont i huvudet    -.- ,  men det går nog över snart hoppas jag. Puss!

You know you love me! // Sarah

helgen dag 1/ brunkräm på händerna..

hej hej nu skriver jag lite om i helgen, de va såhära att i lördas tävlade jag på eriksdalsbadet på söder, så jag och vickan va tvugna att åka kl 6 på morgon (!) anyway när vi komm fram så var det en vakt där som sa att bara dom som skulle simhoppa fick gå inn så vi stog där och frös, och sen skulle trillade vi hahahaha  det var lite roligt faktiskt, sen när vi gick inn fick vi gå jätte långt, guud vilken stor bassäng, therese ahlsammar (stavning) hade varit där dagen innan och tävlat (!) anyway sen fick vi vänta jääätteee länge som vanligt, så vi la oss på golvet men då var det en sånhära fläkt från golvet som blåste varmluft hahahah jag blev jätte rädd, sen var det min tur,jag persade och komm typ tvåa i mitt heat (glad) anyway sen va vi lite busiga så vi gick inn till vatten ruschbanorna (stavning, och utomhus polerna). sen så skulle vi åka tåg hem, så vi gick förbi lite affärer så jag köpte ett par benvärmare,..... sen så åkte vi tunnelbana till centralen och då gick vi till pressbyron och köpte massa godis, tåget komm sen så vi fick springa med våra 9.5 kilos tunga axelväskor, lyckat, på tåget började det iaf snöaaa :) sen blev det hemm och sova

you know you love me / Josefine


Onsdag

Hejsan! Idag har det var ett jättebra dag faktiskt, skrattat väldigt mkt. Fast på sista lektionen hade vi 2 timmars fome så när vi fick 15 min rast gick vi bort till idrotten. Där var Patrik och Jesper haha, Patrik bärde upp mig och vände mig upp och ner så jag fick ont i huvet igen, haha. Sen så var Alyson tvungen att brotta ner mig, så vi låg ute på planen när dom spelade volleyboll, hehe. Senare så var det dans och det gick juh bra, kul kul. Sen fick pappa komma och hämta mig, jag vill ju inte gå hem! Fast Patrik och jesper kollade på när vi dansade och när den var slut så hade dom tänkt ut att dom skulle gå en jättelång vända för att lämna mig, emma, emma och madde haha, gulligt, fast så blev det inte. Nej nu måste jag hoppa in i dushen för snart ska jag iväg på nått möte i skolan... Puss!

You know you love me! // Sarah

me like benvärmare

godmorgon, idag ser jag nte klok ut, nu vet ni de... anyway i lördas gick jag och köpte benvärmare, me dom var typ 2 meter långa hahaha. puss

you know you love me / Josefine

Godnatt

Tjosan, det här blir sista inlägget för idag. Nu ska jag titta på Ugly Betty och Desperate housewives, kulkul! Imorgon går jag nog till skolan. Fast jag har fortfarande ont i huvudet, hur tusan kan man ha ont i huvudet i typ 2 dagar? Det är inte kul, sen är det iaf dans imorgon, det kommer bli kul. Nej nu ska jag sätta mig i sängen och sätta på tvn. Godnatt <3

You know you love me // Sarah

Bada

Hejsan, Jag har fortfarande ont i huvudet och känner mig jättevarm, kanske ska ta och hoppa ner i bubbelbadet? Jah, det ska jag nog göra, kanske ploppa ner en badbomb också huhu. Till middag blev det köttbullar, potatis, sås och lingonsylt, min favorit mat! Ikväll är det Ugly Betty och Desperate housewives också, det får jag inte missa! Puss nu ska jag bada!

You know you love me! // Sarah

Sjuk

Hallå, Idag har jag vart hemma från skolan eftersom att jag hade jätteont i huvet igårkväll och vaknade med ont i huvet. Så jag stannade hemma och sov till typ 11. Det var skönt, mormor och morfar är här idag också, bra timing haha. Så jag ska inte på den där konfagrejen idag, skönt! Jag har läst lite av min engelskabok som man snart ska ha läst ut, fast själv har jag inte hunnit läsa så mkt så jag får läsa lite mer senare. Resten av dagen blir väl av till att titta på tv, typ äta, läsa och kanske sitta lite till vid datan. Det låter ju helt okej tycker jag. Nu kanske jag borde fortsätta läsa, pusshej.

You know you love me // Sarah

snabbt..

hej hej, förlåt attt jag nte skrev förut, ska skriva sen vad som hände i helgen. puss

you know you love me / Josefine

Godnatt

Hej, jag har inte mått så bra dom senaste timmarna, hoppas att jag inte blir sjuk nu bara! Tittade precis klart på " Familjen är värre" , haha vad bra den är! Men jag börjar få lite panik nu eftersom mina kompisar berättade att det var 15 årsgräns på Twilight, fast det brukar man komma in på, fast nu måste man tydligen visa legg eller vad det var för nått!? Konstigt eller vad, så jag kanske inte kan gå på den nu bara för det. Cp skit... Nu ska jag försöka sova så jag mår bra imorgon. Godnatt. <3



You know you love me // Sarah

Måndag

Hejsan, jag vet inte vad jag ska skriva... Jag är jätte trött! Jag vill sova, fast då kommer jag inte kunna somna ikväll. Kanske bara ska ta och göra en varm kopp o'boy och sätta mig och titta på någon film, det låter väl mysigt? Skolan gick väl bra som vanligt. Nej nu ska jag gå ner och göra varm o'boy och titta på film. pussssssss <3

You know you love me // Sarah

Söndag

Hallå, Jag har haft en mkt trevlig dag med elin, vi typ spelade wii , åt pepparkakor , dansade, åt middag och så haha. Sen vart det brottom för att åka till dansen, men vi kom väl i lagom tid tror jag. Jag var med på uppvärmningen bara eftersom jag inte hade vart där förut, så när dom skulle köra sin dans så satte jag mig på bänken haha. Dom var fett duktiga, eller 3 st kanske haha. Elin, dansläraren och en till tjej, resten var väl lite.... aah, dåliga haha. Den höll på i 2 timmar, fast jag hade iaf inte tråkigt när jag satt och tittade på. Usch, skola imorgon. Fan vad jag har ont i magen, aj aj aj, ska gå ner och äta nått kanske. Pusshej!

You know you love me! // Sarah

DET SNÖAR!

Hej, Det snöar! Ja vad kul, äntligen! Hoppas det fortsätter så nu så att det blir lite snö till jul i år. Nu har jag ätit frukost och tittat runt lite på olika sidor, ska sminka mig snart eftersom jag ska hem till Elin. Det ska bli trevligt, sen vid 6 ska jag följa med henne till hennes dans i Bålsta, kanske prova på lite också? :) Nu snöar det bara med å mer! Wiiihoo! Jaa vad ska alla andra göra idag då? :) , nu ska jag gå och sminka mig, ciao!


It's snowing man! haha


You know you love me! // Sarah


Godnatt?

Hejsan, jag känner att jag bara skriver ; Godmorgon! och Godnatt! Hela tiden haha. Men äsch, skit samma. Idag har jag bakat med mormor och mina småbröder. Det blev knäck och kola som jag kanske skrev tidigare? Gud vad det var gott, jag "smakade" lite huhu. Lite senare gick jag och mötte Jennie , vi gick runt ett litet tag, köpte tuggummi haha, som jennie ville kasta på folk? Juste haha, vi skulle ta med hennes kisse på en liten promenad och jennie tappade kopplet och fick panik haha, jag bara stog och skrattade eftersom vi var uppe på ett "tak" och katten inte skulle kunna komma ner. Men iaf, för att fördriva tiden tills rasten öppnade så gick vi och hyrde skräckfilm, kommer inte äns ihåg vad den hette. Men konstig var den iaf. Fast det kanske berodde på att det fanns 2 skivor i den, så vi kollade i fel ordning. Smart? Javisst! Fast vi orkade inte kolla på den andra skivan bara för det, filmen sammanlagt skulle vara 220 min typ haha. Sen vid 7 gick vi till rasten,  gick in i musiksalen och spelade lite instrument , snackade med lite människor, och jennie busringde lite kul folk haha. Nu har jag kollat stjärnor på is, det är väl ett okej program antar jag.. Nu ska jag nog lägga mig och läsa lite eller nått, Pusshej!

You know you love me! // Sarah

jaaaaaa!

JA, ! jag persa med massa sekunder, 1.42 fick jag på 100 m bröstsimm, glaaaaad, jag får ta och berätta sen nu ska jag skriva klart franska dialogen, ciao


you know you love me / Josefine


nte jag, men det kunde vart, hahaha :)


Baka

"godmorgon", jag vaknade för ungefär 1 timme sen, sen hoppade jag in i dushen. Nu har mormor och morfar kommit, eftersom mamma och pappa åkte upp till vårat landställe i dalarna. Så nu ska vi baka lite till jul huhu, vad mysigt. Knäck och kola ska vi baka idag, sen måste man juh äta lite också! Nu längtar jag som tusan till julen! All god mat, familj och släkten, julklappar, kalle anka och mkt mer! Senare ska jag vara med Jennie, vad ska vi hitta på då? Äsch, vi kommer alltid på nått kul, det går inte att ha tråkigt med henne! Nu ska vi baka, Pusshej!

You know you love me! // Sarah

Godnatt

Hallååå, har tittat på Idol och så, det vart Robin E som fick åka ut igår, det var rätt bra tkr jag. Nu är det Johans tur att åka ut nästa gång enligt mig! Han har egentligen ingen bra röst jämfört med dom andra. Nu sitter jag och oroar mig för en kompis som ligger på sjukhus... Stackarn, hoppas allt kommer gå bra! <3 Ååååh, jag är orolig haha. Usch, jag måste lägga mig tror jag, men jag kommer inte kunna sova.. Men jag får väl försöka, Pusshej sov så gott.

You know you love me! // Sarah

önska mig lycka till!

heeej älsks, varit på träning:), jag struntade i SKU grejen, för jag har juh tävling imorron, så jag måste åka 6:45 (!!!), för det dära SKU har ändå blivit lite tråkigt på sista tiden, anyway nu sitter jag och tittar på IDOL, äter marabou och dricker julmust, me like :). hahaha, idag så gick vår lärare för att ante skrattade (?), hon ba "nej nu kan ni sitta här och skratta åt ante så kommer jag tillbaks till när lekstionen är slut, " asså gud vad töntigt!, urs jag blir alltid nervös innan tävlingar, jag får en attjagglömtbortallt känsla, if you know what I mean :). nej nu ska jag packa färdigt. puss

you know you love me / Josefine



josefine hissar :)

London

Tjosan, kom hem från tennisen för ett litet tag sen, känner mig trött faktiskt, eller mina ögon iaf. Tränade småbarnen så nu blev jag 80 kr rikare, det är juh alltid bra! Vad ska jag köpa i present till min lilla knasboll jossan då? Jag tror jag vet det redan huhu, vad kul. Jossan du får inte veta! Nu kommer jag ihåg en väldigt bra "helg" för 2 år sedan när jossan fyllde år. Hennes mamma&pappa hade planerat att åka till London, så ringde dom mig 1 månad innan och frågade om jag ville åka med. Självklart gjorde jag det, det roliga var ju att inte jossan visste nått! Så hennes pappa kom och hämtade oss från tekniska museét där vi var med klassen, sen åt vi på Mcd, sen hem till henne. När vi kom hem till jossan sa hennes pappa att han var tvungen att åka till England över helgen, då vart jossan besviken eftersom det var hennes förelsedag då. Så vi åkte till flygplattsen för att lämna honom. Sen hoppade alla ur bilen, så sa Anders(pappan) ; men jossan ska du inte följa med då? Hon bah; jo gärna! fast hon trodde juh att han skämtade, sen lytfe dom på sätena så låg alla väskor där. Jossan bah; men sarah då!? Anders,tina; men sarah ska följa med! Så åkte vi till England och hade det jättemysigt haha. Jossan kommer du ihåg gelé hallonet? Och den sprutande mjölken? hahahaha, juste, vi åkte London eye och hennes pappa bah; tur att vi han åka det innan den blev bombad. HAHAHHAHHA, men nej nu ska jag gå ner och äta, Pusshej!

You know you love me! // Sarah

Äntligen fredag

Hejsan. Skolan gick väl bra idag antar jag. Fast so lektionen vart lite konstig för att ante typ skrattade och resten var tysta, men våran lärare trodde att det var några som skrattade åt honom så hon bah; Jag går här ifrån nu så kan ni sitta här och skratta åt Ante så går jag här ifrån och kommer tbx när lektionen slutar, haha? :s , Men men, nu ska jag äta mackor och typ sitta här ett tag sen ska jag till tennisen, hoppas jag får träna småbarnen idag så att jag får pengar. Nu är jag hungrig, så jag går ner och äter lite nu huhu, Pusshej!

You know you love me! // Sarah

godmorgon :)

idag åt jag sånhära fiberhavregrynsgröt! (lång ord) asså jag har aldrig ätit det förut så jag sa det till mamma och då sa hon att jag skulle prova, det smakade typ rom? ush de va nte så gott faktiskt nej nu måste jag gå pusshej

you know you love me / Josefine

Godnatt

Hejsan, Nu har jag suttit och tittat på tv väldigt länge käns det som, jag har skrivit klart franskan. Ska nog lägga mig nu om ett litet tag. Idag har jag bara tagit 9864 steg.. Känns lite dåligt, man ska ju egentligen gå 10-12000 steg per dag. Men men , jag tog några tusen steg mer igår så, haha. Vi åt tacos till middag, det var mumsigt! Nej nu ska jag lägga mig, godnatt!



You know you love me! // Sarah

Torsdag

Hejsan! Vi hade halvdag idag, det var jätteskönt! Bara No sen hemkunskap, min grupp gjorde världens godaste kyckling gryta, verkligen jättegod! Sen följde jossan med mig hem. Vi har typ tagit massa kort eftersom vi vill fixa våran blogg lite! Det kommer säkert bli bra, :). Sen har vi typ ätit mackor, och jag hade gjort isbitar av saft förut haha, sen sa jag till jossan att jag hade haft i karamellfärg och blandat det med vatten. Hon bah; vad cooolt! Så hon drack mjölk med min is, sen tyckte hon att det smakade tuggummi haha, så sa jag att det var saft så vart hon "arg" på mig haha. Vad kul det var! Nu har hon åkt hem och jag sitter här helt själv, vad tråkigt. Får väl ta och skriva klart franskan eller nått.. *suck* Vad ska man göra resten av dagen nu då? Klockan är bara 4! Någon som kan ge mig nått förslag? :) Det skulle uppskattas! Men nu ska jag skriva lite franska, Au revoir!



you know you love me! // Sarah

Lite bilder!

Hej, här kommer det lite bilder!

    

You know you love us! // Sarah och josefine

plugghäst

hejhej, jag hann nte skriva igår eftersom jag pluggade och var på träning, fast det spelar juh ingen roll eftersom ingen läser hahahaha, vi fick sånhära halvdag, så de va bra :E, sen ska jag på jobbiga judon, wish me luck !

you know you love me / Josefine

Hoppsan!

Hej! Jag har verkligen inte hunnit skriva! Igår var det juh konfirmationsgrej och så, sen efter det var det direkt hem och plugga! Gick över till Jasmine ett tag för att plugga med henne också. Sen hem igen och plugga, äta, sen Desperate houseviwes såklart. Idag var det dans, jag hade glömmt pengar till mellis så jag följde med jennie hem och åt toast med o'boy ist huhu. Nu har vi lärt oss hela dansen, min hjärna är full av olika steg haha. Det är bara 1 gång kvar sen är det julkonfekt, efter det är det en gång till sen är det våran riktiga uppvisning. Ni kommer väl? :D, haha. Men efter dansen idag var det middag, dusha, sen plugga igen till klockan 9. Jag h a t a r att plugga, fast ibland är det lite intressant haha. Men nej vem orkar läsa när jag skriver om läxor? Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Kanske ska sitta här ett litet tag, det är jag värd! Juste! Nästa torsdag ska jag gå på smygpremiären av Twilight men Jasmine! Fan vad glad jag är! Pusshej!

 

You know you love me! // Sarah

Godmorgon

Hej, ojojoj nu blir det ett snabbt inlägg nu! Jag ska snart åka till skolan. Sen efter blir det konfirmationsgrej. Sen måste jag ta hem min matte bok. Kapitlet ska vara klart tills imorgon, herregud, nu blir det panik här. Men nej nu måste jag gå ner för pappa ropar och så ska jag åka till skolan... Pusshej ha en bra dag!

You know you love me! // Sarah

godmorgon :)

idag ser jag ut som en hippie (a) hahaha. igår fick jag ont i tån fast jag vet nte varför?, asså jag är verkligen dålig på att skriva inlägg :), och nu ska jag ta och sätta på mig stegräknaren, urs vad jag hatar den , den gör ont och så är d en ful, hur hade dom tänkt om man har leggins på sig, det ser juh nte klokt ut, nej nu ska jag ta och gå. puss

you know you love me / Josefine


ja, tror jag håller på att bli cenil "

herregud jag glömmer allting, och när jag snackar m folk så komm jag nte ihåg ordet jag sa för 1 sekund sen, och nyss skulle jag ta och titta igenom den dära SO häftet eftersom vi har läxa på de, men då tog jag (såklart) fel bok, fast hon har sagt tusen gånger att det är det blåa häftet, hahah undra hur de här kommer sluta iaf så har jag vart på träningen nu, hahah kanske ska gå med emelie på  nybörjarvuxenjudon/motionsjudon på tisdagar :)

you knnow you love me / Josefine

Puss godnatt

Hej, Nu har jag suttit vid tvn ett tag och ska nog vara duktig och lägga mig i sängen om en liten stund och läsa min bok som vi läser på engelskan. Måste bli klar med den snart, annars kommer det bli panik när det bara är några dagar kvar. Nu ska jag sätta på mig pyjamasen sen hoppa ner i sängen, sov gott!

You know you love me! // Sarah

Måndag

Hejsan! Skolan gick juh bra idag, tråkigt men bra. På idrotts lektionen gick vi till No salen och snackade om hälsa typ, så vi har fått varsin stegräknare som vi ska ha i en vecka. Så nu är det tävling mellan alla 8:or , alla kommer säkert fuska och sitta och skaka dom, men inte jag! Efter skolan gick jag hem till Tomas, vi pluggade lite, tittade på wall-e haha, vilken gullig liten sak. Vid klockan 18.00 följde han mig hem, eftersom att mamma inte gillar att jag går själv när det är mörkt. Till middag blev det Tomtegröt (risgrynsgröt) , det var gott. Idag kom jag på att det bara är 2 veckor kvar tills vi ska lämna in vårat arbete "boken om mig själv".. Hoppas jag hinner, det kommer bli stressigt, men jag överlever. Snart ska jag gå ner och titta på tv, det kommer inte så mkt bra på måndagar, det är synd. Pusshej hoppas ni har haft en bra dag!


Jag och Elin <3

You know you love me! // Sarah

neeeeeej, mååndag

jaha, nu är det måndag igen, urs jag hatar måndagar !, idag blev det björn tröjan från bikbok leggins och ugg, juste jag kanske ska få riktiga uggs snart :D:D nej nu måste jag gå puss

you know you love me / Josefine

Söndag, hos jasmine

Hejsansa, Just nu sitter jag hos jasmine och typ lyssnar på musik och snackar lite. Mysigt, jag gillar jasmines ljus hon har i sitt rum. Fast själv skulle jag inte våga ha ljus i mitt rum för då skulle jag tända eld på hela huset. Jag har skickat över massa låtar från jasmines mobil också, så nu har jag lite bra låtar. Jag vill bara vara ledig en dag till, så kan man ta det lite lugnt också. För när det äntligen blir helg så hittar jag alltid på något, tar det aldrig lugnt. Så nu vet ni det, Pusshej!


Söta lilla jasmine <3

You know you love me! // Sarah

Söndag

Hejsan, Jag och jossan kom precis hem från kyrkan, man sjöng typ i 1 tim och 30 min haha. Sen gick jag och jossan längst bak i kyrkan och åt kakor och drack te haha, det var mkt gott! Fast vi fick äta nattvarden, uuuh! Ett torrt litet runt bröd som man skulle doppa i vin. Någon som tkr det är gott? Inte jag iaf haha. Nu sitter jossan och lyssnar på den där barbershop gerjen i min mp3 grej haha, hon skriker lite , kul kul. Men nej nu ska jag inte skriva mer, Pusshej ha en 3vlig dag!

You know you love me! // Sarah

bombay dreams låten!



den här låten kan vi! <3

You know you love me! // Sarah & Josefine

Kista med knasboll

Tjosan! Kom hem från kista för ett litet tag sedan, hade det jäkligt kul. Förutom ett litet tag då jag låtsades vara sur på jossan för att jag inte fick köpa glass för henne haha!  Eller jag fick det men men haha, (i) Så hon tyckte att jag var tråkig :D. Haha vad rolig jag är. Men iaf, jossan hade en jäkla låt fastklistrad på minneskortet i hjärnan, så den satt hon och sjöng hela tiden. Och när vi sjöng refrängen sa hon; NEEEJ! Den är inte bra! jag bah; men det är samma låt! HAHAH. Vi gick iaf runt i kista, jossan är juh så rolig så att man inte kan låta bli att skratta någon gång, hennes miner asså haha! Det var nån man som gick förbi oss jätte nära och bah; hur mår du? jossan vände sig om när dom gick där ifrån och bah; jag mår bra! hahahh. Sen på Mc donald's så isade det av glassen vi åt, och då började hon banka sig i huvet haha, normalt? Så började hon låta över hela Mc donald's. Sen när vi skulle åka hem så vart hennes föräldrar irriterade på oss för att vi garvade så mkt. Hennes pappa tyckte att vi lät som ett par pappegojor(?) Men sånt är livet! Tack för ett par trevliga timmar jossan! Imorgon ska vi till kyrkan på gudstjänst. Pusshej!

You know you love me! // Sarah

kista/shopping

sarah fick ta och följa med mig till kista för mina päron skulle se bond men det ville nte jag (hahaha sarah vet varför:)), anyway vi skrattade mkt på vägen dit hahahha, min nya favorit låt youo know, jag sjöng den säkert tusen gången, oh hot damn this is my (jam?), anyway så när vi skulle gå nerfr mq rulltrappan så sa sarah att vi skulle springa upp för den men det var bara jag som gjorde de, så hon filma mig(som hon alltid gör) hahahahah, jag såg nte klok ut, jag köpte iaf en ny adidas, linne, och nåra hotpants :), sen skulle jag köpa tigerbalsam på apoteket, och dåså kollade jag på bamse lypsyl (fett sööta), s jag tänkte köpa ett men jag ångrade mig, iaf så när jag skulle betala så frågade apotekaren(?) om jag och sarah ville ha några som locket hade spruckit på, we like snälla apotekare !!!, aaah så tog vi dom, sen när vi skulle gå ut så gick jag frbi en kille jätte nära, hahah då frågade han "hur mår du?, hahahh sarah häll på att garva ihjäl sig, sen bar det iväg mot gammla hederiga donken, där köpte jag mc flurry med daim, påvägen hem fick jag och sarah såna häera flumm attacker you knoew hahaahaha.

you know you love me / Josefine

Lördag

Hejsan! Omg jag höll på att få panik imorse! Jag trodde att jag hade fårr virus eller nått, fast det var tydligen bara nått kort i datan som det var fel på, sa pappa. Så han fixade det! Han hade tydligen jobbat nått sånt med datorer förut så han kunde det där, det var ju bra! För hela min skärm vad grön och lila randig haha, då måste det juh vara nått fel. Men men, idag har jag vart i Barkarby med mamma och pappa, kollat på lite julklappar, farsdagpresenter. Pappa kommer få ett 2-pack björnborg kallingar och ett par handskar. :) Vi åt på Pizza hut  (?) , fan vilken god pizza jag åt haha. Mysigt, sen så typ åkte vi hem. Klockan 18.20 kommer jossan och hennes mamma&pappa och hämtar upp mig, sen åker vi vidare till kista. Hennes föräldrar ska kolla på nya Bond-filmen och det orkade inte hon så hon ringde mig och frågade om jag ville gå och titta i affärer med henne ist huhu. Så jaa det ska jag! Just nu gör jag ingenting, trevligt.. Haha, Pusshej!


Premiär för Twilight om 13 dagar!!

You know you love me! // Sarah

man måste prioritera, då lyckas man !

nu skriver jag lite här på morgonkvisten (hahah mitt stora vokabulär) för jag hann nte igår, men iaf så åkte laaaars ut, jag skrek i soffan då hhahaha, mamma och pappu undrade omj ag hade ont nånstans hahahha, men nej va det va fett bra att lars åkte ut, jag hatar lars!!!!!, kevin vah juh bra och alla andra också :), men det är juh bara två tjejer kvar de e lite dåligt tkr jag, anyway nu ska jag gå och äta frukost och hitta på nånting :),

you know you love me / Josefine

hahaha, det är barah jag och sarah som fattar det där, :)<3

Godnatt

Hej, Herre gud vad Kevin var bäst idag!! Vad kul det var att titta på idol idag när alla var så bra! Det var inte en enda som var dålig juh! Jag hejar så klart på kevin, min nya idol haha. Vilken är din favorit? :) Nu var det äntligen Lars tur att åka ut, han är inte speciellt bra, fast han kan sjunga om han inte cpar sin röst haha. Bra förklaring där! Efter idol tittade jag, mamma och pappa på " och så kom Polly" , den var faktiskt jättebra haha. Riktigt rolig. Men nej nu ska jag nog krypa ner i sängen och sova. Godnatt sov så gott! <3



You know you love me! // Sarah


Tennis

Tjosan! Kom hem för 1 tim och 20 min sen typ, så jag har ätit middag och spelat gitarr. Jag älskar att spela gitarr faktiskt, är glad att jag kommer ihåg ackorden jag lärde mig när jag gick på gitarr förut. Bra att pappa har massor med böcker med låtar i där det står ackord och noter i, för jag kan juh inte noter. Skiiitsvårt! Enligt mig iaf haha. Men men nog om det nu. Jag känade 80 kr idag på att stanna kvar och träna småbarnen, dom har sån energi . Typ ; Wiiiihoooo, samla bollar! HAHA, så tiden går fort när man tränar dom, det är bra. Snart är det juh Idol också, det får man inte missa! Men nej nu ska jag fortätta med mitt gitarrspelande! Pusshej! <3


Hahaha! Jossan du och jag har bäst humor!

You know you love me! // Sarah

Fredaaag!

Hejsan, Det är juh fredag idag! Vad skönt, den här veckan har juh gått jättesnabbt verkligen! Måste bara säga att våran franska lärare är dum i huvet. Hon säger att jag missuppfattar allt fast det är hon själv som glömmer vad hon har sagt, jag blir så arg på henne! Men men, snart ska jag iaf på tennis, kanske ska stanna och träna småbarnen efter om gunnar behöver lite hjälp. Isf får jag juh lite money också! (a) Men nej nu är jag hungrig, ska gå ner och äta något i think, ha det bra,  Pusshej! <3


Bara för att du är min lilla knäppis! <33

You know you love me! // Sarah

smaaaaart!

hej hej nu skriver jag lite på på morronen (I) innnan taxini kommer, fett smart jag ehh, asså, för jag brukar oftast nte hinna skriva på fredagar :), anyway jag fyller år snart gratta mig i förskott puss

you know you love me / Josefine

det började bra..

nu komm jag hem från träningen, lr jag dushade först :), shir va jobbigt de va vi körde randori i 20 minuter fast man har juh högst bälte så.... hahhahahaa, jag har ätit tre mandariner, jag har blivit helt kär i dom :), ojuste jag kanske ska ta hål i naveln :D !   kul kul kul,  men vi får väll se hur det går med det, jag har juh utåtnavel hhaahhaha

you know you love me / Josefine


Torsdag

Hejsan! Tomas gick precis hem. Efter skolan gick jag hem till honom, vi tog en promenad med hans spralliga hund Chico, älskar den där hunden! Sen typ tittade vi på lite bilder och snackade och så, sen stack vi hem till mig. Kollade på lite roliga klipp från youtube på japaner haha. Åt middag , spagetti och köttfärssås, snackade. Sen blev det lite Air hockey matcher, Tomas vann :o :(. Men med bara 1 poäng faktiskt! Sen hann vi inte göra så mkt mer, han skulle på träning. Juste, han fixade face book till mig men han berättade inte vad mitt lösenord var! Undrar vad det kan vara, för han satt och skrattade när han skrev det.. Men får väl fråga honom snart haha. Nu ska jag titta på tv och äta glass, mummmms! Choco crisp, från glassbilen. Men nej nu ska jag gå, hoppas ni också har haft en jätterolig dag som jag har haft! Pusshej! <3



You know you love me! // Sarah

jag vill spola tillbaks, vill du?

jag känner på mig att en "viss person" kommer pennhugga mig om jag nte skriver idag hhahaha, men men jag har gjort massa nödvändigt idag, men jag märkte att  jag var väldigt dålig på att lägga upp bilder så det ska bli ändring på det nu (förhppningsvis :) ) nej snart ska jag till judon och tränaa, neeeeeeej jag komm på att det är idag det är såndära jobbig träning hahaha.

you know you love me / Josefine

Godkväll

Hejsan, Kom ut från dushen för ett tag sedan och sitter nu här i min pyjamas. Jag har tillfällig minnesförlust men jag kommer säkert på något att skriva. Ääämn, imorgon så ska jag vara med en kompis, trevligt trevligt. Vad ska vi hitta på då? Bra fråga, ta en promenad kanske , titta på film, äta mat hah. Sååå intressant! Men iaf, jag vill ha uggs! Önskar mig i julklapp men får se hur det blir med det, man kan ju alltid önska sig och se vad tomten kommer med för nått haha! Meeen nej nu ska jag nog sluta skriva tror jag, sov så gott! Puss!



kände för att lägga upp en bild.

You know you love me! // Sarah

du vet att du älskar mig vah :)?

taxigubben var försenad så jag fick panik, sen när jag komm hemm fick jag slänga grejerna i träningsväskan och åka till träning, shit va jobbigt de va!, men iaf så har jag pluggat engelska idag :), hahha vad rolig jag är det är nog bara emma :D som läser mina inlägg, anyway jag har fått klädkris igen hahaha, väldigt intressant :),. jag och ebbs ska iaf åka till trysil och åka skidor på julafton <33' skaa bliii kul kul :). puss

you know you love me / Josefine


Onsdag

Hejsan! Skolan gick snabbt idag , man får fan muskler på slöjden! Såga, såga , såga. Sista  2 timmarna var det fome, det var kul. Min tavla blir ganska bra faktiskt. :)  Sen var det dans, vi lärde oss jätte mkt idag! Kul var det, är hemma nu och ska gå ner och äta middag. Sen plugga, Pusshej! <3

You know you love me! // Sarah


Tisdag

Hejsan, Idag var det konfirmationsgrej, det var väl trevligt antar jag. När jag kom hem tog jag en promenad med en kompis i 1 timme typ, mkt trevligt! :) Nu sitter jag och tittar på "Ugly Betty", efter blir det "desperate housewives". Imorgon är det dans, efter det så måste jag göra min franskaläxa.. Nej nu ska jag tbx till tvn. Pusshej!

You know you love me! // Sarah

me like

i fredags var jag och shoppa byxor, jacka och lite sånt, hahha på senaste tiden har jag varit väldigt dålig på att uppdatera mig (ingen som läser men endå :) ), hahaha, men eftersom jag lever ganska nära sarah så har hon antagligen tagit upp det mesta hahahaha, vilket stort vokabulär jag har men men.

you know you love me / Josefine

Skogsmullar

Hejsan, Har nyss ätit middag, undra om det kommer något bra på tv ikväll. Något som ni tycker är bra? :) Men iaf, jag har inte gjort någon svenska, har suttit och kikat runt på andras bloggar ist. Jag känner mig lat, fast nu ska jag faktiskt försöka skärpa mig lite! Jag vill inte ha G på mina prov!  Idag fick vi tillbaka våra No prov, G+ haha, nästan VG- fick jag. Men aja, jag fick inte IG iaf! Nu kom jag på att jag aldrig har haft särskilt dåligt på mina No prov, jag brukar ju få bland dom bästa i klassen ju! Vad hände med det? Imorgon är det iaf konfirmationsgrej, undra om vi kommer vara inne igen, det är inte så kul. Det är så synd att det är så kallt, vad kan man göra ute? Typ gå runt i skogen som några himla skogsmullar haha, aja det är jag som har valt naturkraft så nu går det inte att ändra sig! Pusshej ha det bra!

You know you love me! // Sarah

Måndag

Hejsan, kom hem från skolan för ett tag sen , jobbigt det ska vara att skolan börjar igen. Men det kan man inte göra någonting åt tyvärr. Istället så kan man juh försöka ha lite kul, jag tror jag och josefine är ett par riktiga lyckopiller! För vi är nästa alltid glada. Det kan dom som går i våran klass intyga! Vilket bra ordföråd jag har! haha. Men men, nog om skolan. Eller mamma tycker att jag borde skriva mer i "boken om mig själv" som vi har i svenskan. Ska lämnas in v.48 , när är det? Hmm, men iaf . Ska väl sitta här ett tag nu, men jag måste säga till jossan (bäng, torsken) att hon måste skriva lite nu. Hon skriver ju aldrig längre! Inte bra, Pusshej!

You know you love me! // Sarah

HEJJ

Tjosan, Åt nyss middag. Jag var med jossan ett litet tag idag, vi gick en liten promenad. Sedan gick vi in och gjorde typ ingenting haha. Låter kul eller hur, ;). Eller vi åt marabou. Sen skulle jossan på träning så jag fick skjuts hem av jossans pappa. Nu sitter jag här och gör ingenting, eller jag chattar lite på msn... Imorgon är det skola igen, jobbigt. Juste, vi har gympa också, sen på tisdag är det konfa, så då måste vi gå runt nånstans, fattar inte vad det är för mening med det egentligen haha. Skriver kanske lite senare, Pusshej! <3

You know you love me! // Sarah

Sista lovdagen.

Hejsan! Idag är det söndag och sista lovdagen, och jag ska typ inte göra någonting idag. Kommer nog vara en tråkig dag idag. Jag har ingen aning om vad jag ska skriva men jag får väl komma på nått haha. Igår så var jag hemma typ hela dagen, mamma och pappa hade lagat god mat och köpt godis och tårta och sånt, det var mysigt. Innan det gick jag på promenad med jasmine ett litet tag. Nu vet jag inte vad jag ska göra, vad ska ni göra idag? (Skulle vara kul om någon svarade haha) Pusshej!

You know you love me! // Sarah

Halloooooweeeen!

Hejsan, eller nått haha. Igår kom jag och Jossan hem till mig vid halv 12, så vi orkade inte skriva. Men nu ska jag berätta lite. Fint folk kommer sent haha, vi kom lite senare en alla alltså, när vi kom dit bort hade dom "välkomstdrink" eller nått. Jag vågade nästan inte dricka haha. Det var färgat i olika färger och så låg det en hand i skålen! Alla hade typ ätit innan dom kom dit så alla vi satt och kollade på när ledarna och dom åt hhaha. Det vart korv med ketchup till förrätt, sen svart spagetti med snorsås typ, sen nån geleklumpar med grön grädde. Låter mumsigt vah? haha, stackarna. Senare så gick vi ner till det röda huset och delade upp oss i 2 lag, och skulle göra olika grejer. Först gick mitt lag upp på vinden och skulle stoppa ner händerna i olika hinkar. Ida var den modiga av oss haha. Det var gröt, typ fil och spagetti i dom. Efter det skulle en av oss stoppa ner huvudet i en skål och fånga ett äpple med munnen och sen gräva ner näsan i skålar med mjöl och leta efter löständer(godis). Fast Madde och jossan ville göra samtidigt så det gick väl sådär haha. Det tog typ 5 min. Sen så skulle vi titta på skräckfilm, besatt tror jag den hette. Jag kollade inte klart på den så jag vet inte riktigt vad den handlade om, bara attt det var en tjej som fick typ krampattacker. Sist så hade vi andakt uppe på vinden, sjöng lite och så betättade en ledare en berättelse. Sen åkte vi typ hem. Så sov jossan här, nu ligger hon och kollar på videon från nr hon och madde gjorde äppel och mjölgrejen haha. Men nej nu ska jag inte skrive mer. Pusshej, Grattis på Halloween // Sarah och josefine!

You know you love me! // Sarah

RSS 2.0