vad ska det betyda

JAG HAR VARIT I MITT ÄLSKADE ÅRE i fredags tills idag, jag kan inte beskriva hur mycket jag älskar er och åre, det går inte, ni är mitt hem min familj! Mötte upp frida vid arlanda på max haha helt galna, skönt att se min tjej igen! vi rullade mot åre städade niclas lägenhet snacka lite med coffe, snacka skvaller, pallrade oss upp till hockey hittade mina mystofflor där som jag hade glömt för längesen haha <3. världens bästa killar! Vi pratade spelade tv spel.. åkte hem till åre mötte emma malin träffade diana och boudrie! Shit.. sov med emma i hor sängen.(det bästa som finns)! Åt ägg och bacon, frida kom vi pallrade ner till banhoff, fikade med tjejerna, träffade min älskade jalapenio och maja!!!!!! Fest hos malin på kvällen enligt mig lyckad fick ett armband av halle <3, hade mycket å prata om med alla... skönt att man är saknad någonstans, satan vad jag älskar er! fick ett armband, blev full! vi drog en taxi till holiday festa loss hos maja tills hennes päron kom haha, emma kirra en taxi upp till torpet för 60 spänn. vi däcka dirr..plugg/fika på banhoff, jag var barnvakt åt bailey och julia, middag med familjen wallbom/thulin.. halle kom och tittade på dear john med oss, och kvällen blev inte som förväntat.. söndagsångest städade drog en sväng till åre gymnasieskola maja frida och emma kom springande, vi sa hejdå och jag drog till flygplatsen, jag grät på bussen hem som en liten unge






ÅRE ÅRE ÅRE

JAG BEGRAVS LÅNGSAMT HÄR AV LÄXOR OCH PROV, DÄRFÖR BOTAR JAG DET MED EN ÅRE TRIP! INTE SÅ MÅNGA SOM VET ATT JAG KOMMER DESSUTOM BEHÖVER JAG STYR AUPP LITE SAKER DÄR FÖRRESTEN! WOOP WOOP ÄLSKAR ATT SURPRISEA LITE SÅDÄR! SOM MAMMA SÄGER, DET ÄR DU VÄRD! NU JÄVLAR SUPA, SLÅSS OCH ROCK N ROLL...typ!
Jag vill även tacka bängan som alltid kommer med bra råd som nu återigen har gett mig en vägledning, Tack!
fred ut!

Stubai

levererade! Fan va kul det va! Lite långdraget. Dessutom såg jag hanna och johanna dear john! Min favorit film numera underbar!

RSS 2.0