L.O.V.E

Heej, nu har jag tittat på 2 filmer med familjen, asmysigt faktiskt. Filmerna var faktiskt bra, speciellt "sex and the city" :D. Nu är jag faktiskt rätt trött så jag ska nog lägga mig i sängen. Måste bara bädda sängen först, fyfan vad jobbigt he-he. Jag tycker att det kan vara helg nu igen, orkar inte gå till skolan imorgon.. Men aja, sov gott, puss&kram!



complete


Cash Money Heroes

I morgon är det måndag, ååååångest... nej men det ska nog gå bra (: Igår kom det gäster hit så ja somna sent, sen vakna jag och kom på att jag hade två prov på tisdag, svenska och so, så jag kände att jag var tvungen så det blev en ganska tråkig dag. På måndah har jag V-E-R-K-L-I-G-E-N inte tid för då blir det låååååång träning och och sen ska jag på nån privat kirurg klinik(?) och massa annat som jag inte ens kommer ihåg nu ha-ha
YOU KNOW YOU LOVE ME / JOSEFINE


Forever

Hallåå, idag blev det så att jag var med tomas ett tag istället för att åka o sola, sen har jag bara pluggat. Inte alls mycket men det har gått in i skallen, superbra! :D Sen blir det en filmkväll med mammi, vi ska titta på "sex and the city" och sen "A lot like love." Jag känner att jag har brist på saker att berätta, kommer inte på någonting alls, då kanske jag kan passa på att lägga in lite bilder från sälen? Har ju inte fått alla från emma än men några kan jag allt bjuda på!












minnen som aldrig kommer glömmas <3

close behind

Hejhej, vaknade vid 10 idag, mamma väckte mig, hon hade trott att jag skulle upp 10, jobbigt.
Jag har iaf ätit frukost och tittat på tv, det blev ändrade planer, lisa kunde inte åka och sola idag, jag får ta och hitta på något annat, sen måste jag plugga, jag har nämligen prov i svenska på tisdag, svensk litteratur typ. Skönt att man slipper ha 4 prov igen, *pjuuh*. Ha en bra söndag, puss&kram!



02.23

Hej, idag har jag haft en sjukt rolig dag haha, tomas kom hit vid 5 ungefär, vi gjorde middag och sånt, snackade, tittade på film och en massa grejer. Jag har inte träffat honom på sjukt länge, kändes så kul att träffa honom igen!
Han gick hem lite efter 01.00 , astrevligt har vi haft det! Nu ska jag nog sova, ska upp vid 11 imorgon och åka och sola solarium med lisa, hoppas att ni har haft en bra lördag, puss&kram!



Snuten i varuhuset

Hej, igår satt jag i skolan och väntade på salem sjukt länge haha, men som tur fick jag sällskap av lalan, airin, jasmine, maja och linnea, sen kom patriik dit. Sen när salem kom så köpte jag bildetterna jag skulle köpa till en fest, han sålde dom nämligen. Sen gick jag o patriik hem till mig, typ gjorde ingenting, sen åt vi middag och åt semlor, gick senare till ica och hyrde film och köpte chips och naturgodis. Det blev filmen "Snuten i varuhuset" , den var faktiskt riktigt rolig. Nu sitter jag i soffan med min lillebrors bärbara och tittar när patriik sitter och spelar något krigsspel på ps3. Ikväll kommer tomas hit, vi ska titta på "sommaren med göran" haha, :D. (finns inga roliga bilder på den här datan)
Men vi hörs, puss&kram!



MOT JENSEN

update: vi gick förbi medis, åh minnen haha
YOU KNOW YOU LOVE ME / JOSEFINE

kraftkvinna

hej bloggi, har inte hunnit blogga! Livet börjar årdna upp sig hehe lat som jag är brukar allt rinnna ut i sanden. Idag är det iaf fredag skulle på öppet hus men mamma bah nej Josefine du ska hem och sova HAHA lilla mamma trodde att jag skulle åka hem och sova, ja preciiiis de är ju de man vill på en fredag.
YOU KNOW YOU LOVE ME / JOSEFINE

sommare 07, ta mig bara tillbaks


One time

Hejsan! Nu känner jag mig rätt så duktig iaf, jag har läst igenom alla so häften och mamma förhörde mig, hade rätt på alla frågor. Nu kan jag ta det liiiite lugnt iaf, innan jag somnar ska jag läsa igenom allt igen för säkerhets skull.
Jag har iallafall haft trevligt sällskap via mobilen medan jag har pluggat haha, dylan, patriik o tomas :D.
Oj! Nu tittade jag ut genom fönstret och det snöar så mycket så att det ser ut som spöregn, orkar inte med den här snön mer! GE MIG SOMMAAAAR!! Förresten, igår innan jag och emma åkte på träning satt jag och visade henne en massa gamla låtar som jag hittade, låtar som man lyssnade på när man typ gick i 2an-3an någonting, *sakna*.
puss&kram

A-teens !

Dr.Bombay,  haha :D

Aqua!

Aqua




Puss

Heej, idag gick skolan rätt så bra, hade hål sista timmen så jag slapp idrotten, imorgon har jag idrott igen och då ska vi träna inför vandringen. Så vi ska väl antagligen knalla runt i snön med tunga väskor och kängo, jättekul..
Jag känner att jag kanske borde plugga, jag har ett skitstort so-prov imorgon och jag har knappt öppnat boken. Sen på fredag har jag ett stort no-prov och ett litet franska prov. Kommer ha en riktigt trevlig kväll framför mig känner jag! </3
Just nu sitter iaf emma och skickar alla bilder till mig sen vi var i sälen, vänta er en bildbomb inom några dagar! :D
Men vi hörs, puss&kram

En bild på mig från sälen, <3


Cp internet

Heej, mitt internet har inte behagat att fungera idag, men nu är jag här! :D
Ida stannade jag kvar o pratade med lite folk i skolan, sen gick jag hem o pluggade, sen har jag käkat middag, tittat tv o ätit popcorn! :D (det närmsta jag kommer godis nu eftersom jag har godisförbud -.-). Imorgon har jag mitt första so-prov den här veckan! Kommer nog gå bra hoppas jag, men nu ska jag titta på csi, godnatt!
puss&kram



Träning

Hej, dålig uppdatering :D:D , men hur som hellst, igår var jag, emma o mamma o tränade, klockan 10 på morgonen! Sen blev det snabbt hem o duscha sen åkte ja o emma till stan och gick på öppet hus (cybergymnasiet), tog grymt lång tid för oss att hitta dit med vårat usla lokalsinne :D. Sen åkte vi hem , jag åkte hem till dylan o sen åkte vi 2 in till stan och tittade på bio, "have you heard about the morgans?" , asbra film :D.
Idag har jag pluggat lite, slöat, tittat på film och vart o tränat, träningen idag var sjukt jobbig, intensiv pass haha!
Men nu ska jag nog sova, puss&kram

Thailand 07 <3


I LOVE LIFE!

idag har de varit bra och dåligt, mest bra. livet är sjukt nice nu.

YOU KNOW YOU LOVE ME / JOSEFINE

älskar dig pelin!, du är bäst.

Monster

Hej, idag var det en bra skoldag faktiskt, gick bra på alla lektioner faktiskt, speciellt på matten :o :D.
Efter skolan gick ja o emma hem till mig efter att vi suttit o snackat med dylan, crille, ida, jasmine o lite mer folk.
Åt mellis och sånt, sen tog vi bussen till tennisen, emma hjälpte mig att vara tränare idag haha, det var rätt kul att kasta bollar på småbarnen, haha :D *eviiiiiil*. Pappa kom o hämta oss vid 6 o då åkte vi o köpte popcorn och monster, najs! Nu har vi nyss ätit middag, asgod middag! O nu sitter vi här o lyssnar på musiik, ska vara social nu (:
Puss&Kram!

Glada emma :D


Upptagen

Hej bloggen, har inte bloggat på sjukt länge känns det som , men jag har helt enkelt inte haft tid.
Den här veckan har det inte hänt så supermycket så det finns väl inget speciellt att berätta, jag har typ tränat, varit tränare, kollat på träningar, träffat kompisar och så, inge mer (:
Idag var det en vanlig skoldag, jag, emma o ida bytte till musik på elevens val, asskönt hah, för vi hade religion egentligen o; . På idrottslektionen pratade dom om vandringen, det verkar vara jättesvårt! Men jag SKA klara den!
Efter skolan så gick jag hem o gjorde iordning mig för träningen, åkte till tennisen o så, gick sådär idag. Trevligt att dylan kom o kolla (: , nu ska jag nog lägga mig i sängen, håller på att svimma av här ha-ha :D.
Puss&Kram

En av många bilder från sälen <33



Ibland Undrar man,?

idag har det faktiskt varit en bra d ag :D. Tog tillslut tummen ur röven och fixat de där med träningarna (Y), åååå bra josefine ha-ha, shiet juste vet inte vad som hänt med min stackars lilla tå men de gör sjuuuuukt ont?

You know you love me / Josefine

Things ain't right

hej bloggi (:, idag äre torsdag morgon, treevligt. försov mig igen haha lyckas aldrig med det där att gå upp.
YOU KNOW YOU LOVE ME / JOSEFINE

SÄLEN 2010

Heeeej!! Nu är jag hemma från en helt underbar vecka i sälen! Vi bodde i en fin villalägenhet precis vid backarna och det har varit fint väder där alla dagar utom den sista. Jag och emma har haft så sjukt kul, jag kommer inte berätta så mycket, men bilder kommer det läggas upp!
Varje dag har vi iaf åkt skidor, utom 1 dag för då var jag o emma skitsega hehe.. Sen har vi vart ute och åkt pulka mitt i natten.
En rolig gerj var att jag och emma skulle leta efter ett hotell som låg 30 minuter ifrån där vi bodde, och då använde vi kartan över skidområdet för att försöka hitta, men det visade sig inte vara så smart.. För vi tappade bort oss helt och ah... Det gick inte så jättebra om man säger så :D.
Vi har spenderat tid vid skilodgebaren och testat en massa roliga alkoholfria drinkar, vi har ätit godis för typ.. 350 kronor, tjockisar jag vet, vi hade typ alltid något i munnen, pinsamt :D
Juste, vi råkade nästan elda upp en micro när vi skulle poppa popcorn.. Vi har tittat på ALLA avsnitt av eva&adam, en massa filmer har vi hunnit med också. Jag har också lyckats på något konstigt sätt att åka in i typ 3 granar, sånt som bara jag lyckas med (: .. Vi åkte kvällsåk och åkte en massa avstängda backar, INTE SMART visade det sigg att vara hehe..
Snackat med en massa roligt folk, som t.ex några från säkert norrland eller nått som började prata med oss om vi brukade åka snöskoter o en massa saker hahaha!
Vi åkte till tandådalen och hundfjället en dag för att vi hade planerat att åka "väggen" , men den var full av snökanoner -.- . En dag åkte vi snowboard, det gick faktiskt bra, snacka om träningsvärk jag hade dagen efter..
Vi har badat i ett äventyrsbad, asnajs! Nej nu tänker inte jag skriva något mer för det här blev ett väldigt flummigt inlägg känner jag.. Förklarar lite mer när jag lägger upp bilderna sen! Hoppas ni har haft en bra skolvecka ;)
Puss&kram!

dagens koooooling

ont i tån. gömt mig. damsugit upp en viktig lapp. stress. måste verkligen gå och lägga mig. / Josefine

HEEEEMMMA NUUU.

hahaha dom hemska bilderna från Trysil som aldrig visades (ebbas)
YOU KNOW YOU LOVE ME / JOSEFINE


löööööööve


vi va busiga och gick ut i backen på natten ((:

sommar 09!

känner att sommar 10 kommer bli bäst :D

YOU KNOW YOU LOVE ME / JOSEFINE

skola

ida började vi skolan, ruuligt att träffa alla! :D. annars va de en sånhära mellanbra dag, haaaatar sånna

You know you love me / Josefine

det var en gång en bellman

tjosvejs! :D nu är det elin här som ska "gästblogga". (: eftersoom jag inte kan blogga så ska jag skriva en rolig historia påtal om gamla minnen. :D

"det var en gång en bellman som hade en papegoja. Bellman satte sig på toaletten och papegojan följde med in. då började papegojan säga :bellman sitter och skiiiiter, bellman sitter och skiiiiter. Bellman blev arg och sa till papegojan att om han fortsatte så skulle han kasta ut papegojan genom fönstret. papegojan fortsatte ändå och bellman hotade ännu en gång,fast denna gång med att spola ner papegojan i toaletten. men ÄNDÅ så fortsatte papegojan. då spolade bellman ner papegojan. nerifrån toaletten hörde bellman : jag seeeeeglar viiiid en faaaalukorv!!!"

det var det, ha-ha.. :) det där tyckte jag var superkul i typ trean fyran. :D åhhh vad jag älskar minnen! jossan har hittat gamla toktolle-bilder och filmer också,vilket jag tycker är askul!! :D vi är ju bra söta! :D men nu vet jag inte vad jag ska skriva mer för detta är inget jag prioriterar så mycket, så pusshej! :D nu ska vi ha tjejsnack om killar,mohahahaha! :D


"you know you love me//elin"

SÄLEN HERE WE COME!

Hej, det här kanske blir sista gången jag bloggar på 1 hel vecka. Jag och min familj + emma ska ju upp till sälen och åka skidor! Det kommer bli så underbart kul!
Jag har laddat ipoden med en massa ny musik och packat nästan allt, hoppas jag! Det är imorgon, klockan 08.00 vi ska åka iväg, 6 timmars bilresa men det kommer säkert bli skitkul haha! Jag och emma har ju laddat upp med en massa godis och vinterchoklad.. hehe..
Men nu måste jag lägga mig om jag ska orka gå upp om några timmar, ha det bra! Puss&Kram!



'I just know,.. she got it!'


YOU KNOW YOU LOVE ME / JOSEFINE

rubrik...

Hej, jag och emma åkte först till kungsängen för att titta på crilles match, det gick inte så jättebra. Men sen kom emmas päron och hämtade oss, så åkte vi hem till emma och packade till sälen och så. Sen gick vi och tittade på dylans basket match, asbra var dom!
Sen gick jag och emma och köpte godis till bilresan imorgon, o påväg hem gick vi till farouk och käkade pommes.
Efter ett tag kom crille och då gick vi till emma, sen kom dylan hit och vi har typ bara spelat guitar hero än så länge.. Nu ska jag vara lite social. Puss&kram!


Outside

Hej, det blev inte så mycket sömn för mig ock emma inatt inte.. Vi var vakna till typ 04.30 och var allmänt sociala mot varandra, *not*... Vi låg och smsade med varsin person haha.. Sen gick vi upp 08.00 och nu har jag precis sminkat mig. Snart ska jag packa lite inför sälen medans emma sminkar sig. Sen innan 11 ska vi ta bussen till k-ängen för att titta på crilles fotbollsmatch och senare dylans basketmatch. Vet inte om det kommer bli så mycket bloggande idag eftersom att vi kommer vara ute hela tiden. Men vi hörs senare iallafall! Puss&kram!



The messenger

Hej, det blev filmen "The messenger". Den var faktiskt jättebra, fast sjuukt läskig! Crille satt o skrämde mig o emma hela tiden, dylan va snäll o inte skrämde oss (:.
När filmen var slut åkte emma o tittade på bio med sin familj o crille åkte också hem. Dylan stannade kvar hos mig ett tag, vi spelade guitar hero o pratade (:
Senare idag så kommer emma hit för hon ska sova här. För imorgon så ska jag och emma åka till kungsängen och titta på crilles fotbollsmatch. Men nu ska jag hitta på något, Puss&Kram



Film

Hej bloggen, om 5 min ska jag gå till ica och möta upp emma, crille och dylan för att hyra film.
Jag känner mig duktig för jag har städat rummet, det såg tidigare idag ut som ett bombnedslag hehe, men nu är det jättefint igen utan kläder på golvet! :D Men nu måste jag gå! Hare bra,
Puss&Kram



Sunshine in my own rain.

hej bloggi, idag har jag färgat håret  i jakan:D, så nu är det inte "guldblondt" längre, de ser bättre ut än de andra iaf 8), älskar låten haha, passar så bra....in (:
YOU KNOW YOU LOVE ME / JOSEFINE
förresten, tack bängan för ditt stöd idag, haha<:)33

07, peloponessos

21.53

Hej, jag och jossan åkte till jakan för att hon skulle slinga håret idag och när vi skulle dit blev det lite förseningar på grund av att dom jäkla cp-bussarna aldrig kan komma i tid..
När vi kom hem gick jag till emma och där tittade vi på Eva&Adam, så sjukt länge sen man kollade på det. Sen käkade vi toast och sen åkte vi till crille o var där till typ 5.
Nu har jag nyss gjort klart min surrealismen bild. Min bildlärare sa att jag fick välja att göra om en bild och om jag fick mvg på den skulle jag få mvg i slutbetyg på bilden, asnajs, jag blev faktiskt nöjd med bilden!
Imorgon så ska jag, dylan, emma och crille tita på film, kommer säkert bli trevligt. Men nu ska jag.. göra nått annat.
Puss&Kram! ♥



07.56

Hej, jag och jossan sov typ inget, vi sov kanske.. 1,5-2 timmar.. Så vi mår inte så bra nu, hehe.
Snart ska vi gå ner till bussen, som går till tåget, sen ska vi till jakan och ah, står i andra inlägget hihi, jag är för trött för att skriva nu egentligen men annars kommer vissa klaga på att jag inte bloggar (: .
Vi höres! ♥

03.30

Hejj, Jag och emma hade det asmysigt i kista. Vi åt i foodcourten, båda käkade nachos :D. Sen gick vi runt o tittade  i affärer o luktade på parfymer o en massa sånt. Sen åkte vi hem till henne vid 8. Senare tog vi bussen mot mig, emma gick till crille och jag åkte hem. Vid typ 10 kom jossan och vi har väl gjort lite allt möjligt. Men hennes favoritsysselsättning ikväll har varit att hoppa på mig, mosa mig och skjuta trosor på mig... Vi har också spelat guitar hero, snackat, spelat in videos, (jossan har passat på att få damp på min lillebror och hans kompis..) och lite sånt, käkat nyss gjorde vi också.. Klockan 09.00 imorgon ska vi vara i jakan eftersom att jossan ska slinga eller färja håret blondare. Jag tror inte att vi kommer somna innan vi ska åka iväg..hehe.. men det blir nog najs :D och nu håller jossan på och bygga en hydda under mina stora kuddar i sängen..

J: Mina pruttar här inne bidrar till en global uppvärmning, hahaha....
S: Hahahahha
J *börjar sjunga lejonkungen låtar. Fast med mumlande ljud och småfnissar..*
J: Asattesara sqwasch-banana...
J: nej nu flyttar jag ut härifrån.. fast det var rätt mysigt..
S: Blev du förorenad nu?
J: Ja jag tror det.. stackars lilla människa..


Men nu ska jag vara social innan hon börjar riva rummet,
puss&kram



Kiista

Heej, Igår somnade jag och jossan vid typ 4 , vi tittade på typ 2 filmer, askul, och tog gaaanska många oseriösa bilder heheeee.. Men nu sitter jag iaf hos emma och om några minuter ska vi vandra till stationen för att åka till kista, vi orkade inte åka till stan (a). Men vi hörs senare, puss&kram! ♥


JA AAA HITTAAR INTE DECILITER MÅTTET!!!!!

Heeej, just nu sitter vi och tittar på en massa gamla reklamer, just nu sitter vi och dör av garv till den hära! xD
You know you love us! // Sarah & Jossan


åå asså vi hitta vodafone reklamen som vi typ kunde hela utantill i sexan, goda tider....

känns inte bra alls faktiskt!

ida äre 5 januari och de är -21, toppen, nu är vi hemma
YOU KNOW YOU KNOW YOU LOVE ME / JOSEFINE
Sarah: titta på väggen jossan
Jossan:
vadå
Sarah:
AAHHHH

Dagens citat

Hej , nu kommer 2 av dagens citat, haha..

1.
Jossan: Sarah, vet du vad jag har hört? *sitter och gungar på min datastol*
Sarah: Nej jossan, det vet jag inte..
Jossan: Jo, att om man gungar i gungstol så får blir själen lugn!
Sarah: HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH
Jossan: VADÅÅÅ!?!?!? :O

2.
*jag och jossan sitter och pratar om en sak.. sen..*
Jossan: Hur tusan kan man strula med någon om man inte ens vet vad den heter!?
Några sekunder senare efter att blondinen tänkt efter lite..
Jossan: Jag har ju gjort det!!! HAHHAAHHAHA
Sarah: HAHAHAHHHAHA

Bängan

Hej, nu har jag kommit hem från lidingö. Påvägen hem åkte jag och mamma och köpte en ny skidhjälm, skidglasögon, sockor och mössa, asbra! Sen åkte vi och hämtade upp jossan och nu har vi nyss ätit middag och efterrätt. Nu blir det antagligen så att vi kommer sitta och snacka en massa eftersom att vi knappt har träffats något på lovet. Men vi hörs senare! ♥



Trubbel i paradiset

Heej, jag bloggade tidigare idag men när jag skulle publicera försvann allt. Idag har iaf jag och mormor vart inne i stan och shoppat, ätit och gått på bio. Det har varit jättekul! Jag hittade en asball tröja på monki, en tunika på gina tricot (värsta bra till sommaren) och sen en marcara. Filmen vi tittade på heter "TRUBBEL I PARADISET" , den var riktigt rolig! Känns som att jag går på bio hela tiden.. Dom senaste 2 veckorna har jag vart på bio 3 gånger haha. När vi kom hem till mormor o morfar igen så åt vi tacos och tittade på tv, heeelt okej!
Imorgon ska jag och mormor baka tills mamma och johan kommer, det blir byteshandel med barn haha, jag åker hem och johan ska stanna här ett par dagar. Nu ska jag nog gå och lägga mig, känner mig riktigt trött faktiskt, vi hörs imorgon, puss&kram! ♥

You know you love me!// Sarah

congratulations

idag fyllde mami år så vi åkte till en resturang sen åkte vi till kista och kollade på göta kanal 3, den va ganska bra, älskar svensk sommar (:,...shoppa onödiga grejer också..

you know you love me / Josefine
haha typ världens fulaste bild!, kommer ihåg den dagen i sommras :)<3


14.44

Hej, nu är det så att jag ska åka till mormor och morfar om ett tag. Det kommer säkert bli jättekul.
Igår var jag på rasten med emma och jossan r , det var trevligt haha, vi typ spelade gitarr och sjöng, tittade på film (som sög) , skrev packningslista till sälen och käkade godis. Men nu måste jag gå, puss&kram!♥

19.32

Hej, Nu ska jag snart gå ut, vet inte riktigt hur det kommer bli nu ikväll haha. Jag kanske hinner gå ut och träffa Jossan R ett tag innan jag ska träffa emma, för emma är så seg på att äta haha (: . Vi hörs väl när jag kommer hem från rasten ikväll, puss&kram! ♥



19.32

Hej, Nu ska jag snart gå ut, vet inte riktigt hur det kommer bli nu ikväll haha. Jag kanske hinner gå ut och träffa Jossan R ett tag innan jag ska träffa emma, för emma är så seg på att äta haha (: . Vi hörs väl när jag kommer hem från rasten ikväll, puss&kram! ♥



Bildbomb

Hej, idag väckte pappa mig vid 12.30 och tyckte att jag hade sovit jättelänge, *suck*.. Idag har jag inte gjort så mycket, jag har kopplat av, spelat gitarr och sånt, har vart jätteskönt! Juste, jag har photoshopat lite också, jag vill bli bra.. Men det lär nog ta några årtionden hehe :). Nu väntar jag bara på att emma ska äta så jag jag träffa henne, vi kanske ska gå till rasten och titta på film eller något. Puss&kram! ♥

Jag & emma @ nyår <3


Mina lockar!

Girls. girls, girls <3

Haha, vackööört :D

NU SMÄLLER DET!

Robin & Jimmy

Antemanz

Olle

Kevin

Eliiiin


2010

nu äre 2010 och de känns så jäkla najs, och jag har bestämt för att förändra mig personlighetsmässigt och ambitonsmässigt!(?haha), och ja känner faktiskt på mig att 2010 kommer bli riktigt kul!, nyår va faktiskt grymt kul, de bästa på länge faktiskt, även om det inte blev som jag ville från början.
You know you love me / Josefine

Viktoria<3


Babe och jag!<3



sexy bitches


skuuuuuumpaaaaa



HAHAA vid tolvslaget:)


00.57

Hej, Idag vaknade jag och elin klockan 2, hade antagligen sovit längre om inte elin hade blivit kissnödig haha. Vi var ju uppe till halv 8 så vi var rätt trötta.. Senare vid typ halv 4 kom ellie och joinade mig och elin, vi tittade på filmen "love in manhattan" , den var helt okej. (Juste, igårkväll tittade vi på baksmällan och den var så jäkla bra!!).
Innan vi skulle gå till elin kom helt plöttsligt eric och jimmy från ingenstans så dom förljde med hem till elin ett tag och sen gick alla tebax till mig för att titta på film. Vi tittade på grease, det var ett tag sen man såg den faktiskt, askul! Vid 22.00 gick dom typ hem och jag gick ner och kollade på "superhero movie", inte så jättebra film det där..
Det går typ inte att ladda upp bilder så jag får göra det imorgon, funkade bara med en, puss&kram! ♥





RSS 2.0