sjuk vecka

Sportlovsvecka för oss i uppsala. Spenderades på läger på kära vargen i vemdalen. Träningen gick inte så värst bra men kul hade vi. Riktiga crazy bitches jag och prissberg, hoppade ut genom fönstret från duschen nakna. Problemet var att vi inte kom upp igen hehe, sen drog vi en omgång till med brudarna i en mildare version utanför dörren. Vi begav oss mot övik sen till tävling, träffade lite gamla classmates, kulikul. Min vän Daniel Karlsson gick bort i helgen. Så himla overkligt och sorgligt. En fin människa <3.

Någon hatar mig där uppe!

faaaaaaaaaan jävla liv jag har! Okej det är ju bagateller om man jämför med barnen i Afrika. Men jag måste vara världens värdelösaste person............. skulle på läger i vemdalen MEN vad händer då, kollar fel på tiden så vi åker ända in till stan och bussen har gått. Jag dör seriöst jag avlider.... fittfaaaan aja åker imorn istället men fan vad onödigtl.... Följ mig på insta motherfuckers! Joosiee @instagram pussisar.

What Keeps Me Alive.

I don't know if you even noticed at all. That I'm long gone baby, I'm long gone. And the things that keep us apart keep me alive.                             
PHOTO BY ME - ÅRE


Hej Monika, Hej På Dig Monika.

Varför kan jag inte plugga? Är det något fel på mig? Orkar inte. Det är inte att jag vill. Jag har så mycket att tänka på haha. Franska redovisning på fredag. FML. Läsa en 400 sidor bok på engelska, FML.


fuck the worlddd.

Va i Uppsala kl 8 för idrottspsykologi som varade i en kvart och var helt värdelöst. Sen kunde jag inte träna för jag skulle ha möte med fitt pär syokonsulent. Men nej vad skriver han då samma dag? Hej kan du ha möte på fredag? ÄR DU DUM I HUVUDET?! JAG HAR INTE TID JÄVLA IDIOT JÄVEL, DU SLÖSAR BORT MITT LIV! FAAAAAAAAAAAAAAAAN VAD JAG HATAR DIG, BESTÄM INTE MÖTE OCH SEN BOKA AV! JÄVLA IDIOT! Och sen är det alla hjärtans dag idag, grädden på moset liksom / Josefine


Satirefterfrågan.

Haha jag dör, jag ska göra en satir uppgift på svenskan, satir betyder ironi, alltså ska jag skriva om något jag hatar. Så jag frågar mamma och pappa som känner mig bäst. -Vad hatar jag? Mamma: Per Holmström, meterologen, Pappa: -Att cykla. Haha konstig tjej men det är sant fan! Klart slut / Josefine.

helvetia

Veckan som gått nu har inte varit särskilt kul... bitterfitta jag vet men vafan. Hade utvecklingssamtal. Inget utvecklingssamtal har gått bra så det gjorde inte det här heller. Jag ingo och bosse käkade lite på max. Fys tränade lite, hängde hemma hos hanna, klappade på hennes enorma marsvin bosse. I fredags var det överraskningsfest för somaya som fyller 18 idag. Kul vare. Träffade gamla sköningar. Spårade såklart ut i slutet. Igår gjorde jag min vän ingrid besviken för vi skulle på 18 års fest i uppsala. orkade verkligen inte, kände att jag ändå hade vart värsta party-pooper. Det var de hele. Tjing!
bror!
söt mamma
tjena bosse!

Måste Va På Liv Och Död

Hej hopp gummisnopp,
vad gör jag nu då? Jo försöker göra klart min svenska B uppgift om anja pärson.. otroligt underhållande.... har varit i vemdalen närmare bestämt vargen, en förskräckelse i början i och med att vi möttes av några blinda som var på hälsoresa där och pratade överdrivet. Men det blev mer och mindre som ett hem och alla mýsade ner sig så alla blev nöjda tillslut. I TVÅ OCH EN HALV VECKA var vi där!! Herregud, kul vare. Först bodde jag med Erika, lite mindre kul men. Första veckan vare kangas och pitan som närvarande som tränare. Skönt. Mest för att slippa fitt anna så att säga. Vi tränade lite storslalom om jag minns rätt.
Det är skönt att vara på läger, för då får man liksom struktur på livet. Det behöver jag kan man säga he he. Men det bästa är att man får äta godis! Dom andra åkte på tävling på helgen. Jag Mathilda, Astrid, Marre, Fille och tjillade på vargen tränade live slalom i hovde. Dessutom Trillade jag som fan när vi körde GS fritt. Fyfan vad ont det gjorde, trodde mitt ben va av. Jag ligger och helt tyst efter kraschen och känner av om jag är av eller inte och pitan ropar "LUGN JOSSAN DET ÄR INGEN FARA!!" Haha lugn SKA JAG VARA LUGN?! SMÄRTAN VAR BRUTAL. La mig i värmestugan ochh ringde lite nära och kära. Det ordnade sig tillslut när jag sov på saken och sen var jag fit for fight nästa dag efter lite ipren och voltaren smörj typ. Men nästa tävling hopade sig i Hassela och jag hade lite smått panik, men det var det ända valet, att jag skulle följa med. Bodde med Johanna S Johanna P Hanna och Mora emma. Mina brudar alltså, stensköna. Vi lyssnade lite på 90-tals hit och levde livet. Snackade skit om annapanna och blev bjudna på mat. Men till tävlingen då. Jag var nervös som ett djur. tog på mig emmas leopard trosor och hoppades på tur. Jag kollade in backen på morgonen innan besiktningen, HERREEEEGUD vilken lång backe. Sån där lång har jag aldrig kört. Träffade lite åre homies och lite gamla classmates från SP1 i åre. kul vare! Pratade lite med mysan som peppade mig osv. På start står skön björne och hjälper mig med kräkreflexerna jag får innan start. Nu dör jag tänker jag när dom ropar Josefine Carlsson Norman på start. Nu JÄVLAR SKA JAG KLARA DET HÄR! Och ja det gjorde jag ocskå, helt sjukt, förutom sista porten...såklart. Tror jag blev legend den dagen. Nästa dag kom jag ner i  båda åken, obeskrivligt stolt över mig själv! Vi rullade hem..körde lite hopp och super g träning, micket kul fan. Åkte lite ski cross.. bowlade lite. Allmänt tjill.
Hanna banana förfrös tårna så dom blev svarta, mindre tjill. Annars klarade vi oss bra förutom tabun om anna och hennes jävla fasoner, kvinnan är sjuk i huvudet med andra ord. Andra tävlingen i fjätevålen träffade jag ett nyårs haff, lite lagomt pinsamt... träffade även henke och sara uber kul! Första åket när andreas stog där uppe och peppa kom jag ner. Fast jag inte såg ett skit eftersom att det var snö i mina glasögon... andra dagen stog fitt anna där uppe och gjorde ingen nytta över huvud taget så då körde jag ut såklart... okej jag ska inte skylla på henne men det kändes bra. Efter fyra flyttar, lite fler muskler, två tävlings debuter, förfrusna tår, lite för lite trosor och tre fyllda och fem par skidor begav vi oss hem. Mycket skönt!

skitful bild men jag bjuder, jossan bjuder!
kisen

crazy crying bitch som kollade på pearl harbour haha.
så jävla ful haha

tröttis efter tävling <3


RSS 2.0