Halloween!

Hejsan, Hinner inte skriva så mkt nu, men iaf så har jag vart med elin idag i jakan och köpt aniktsmask och en ny jacka! Det var jätte trevligt. Sen när vi kom hem gjorde vi ansiktsmask, lägger in bilder på min bilddagbok senare. Nu har jag och elin sminkat om oss klätt ut oss lite haha, och nu kom jossan så nu ska vi ner och äta. Sen ska vi åka iväg till SKU!! Kommer hem efter 11, så vi skriver då, (jag och jossan) hon ska sova här. :) Pusshej!

You know you love me! // Sarah 

The Bang and Bäng dance!


Jordens undergång

Hej, Det känns som om jorden kommer gå under snart. Det är typ skitgrått över hela himmlen och det regnar och bullrar. Jag är lite rädd haha, sitter här vid datan och dricker varm O'boy , skriver lite svenska men det går inte så bra. Chattar lite med jossan, hon säger att vi inte kommer dö eftersom jah, vi kommer krypa under bordet som vi gjorde på en lektion en gång. Haha, det var faktiskt jättekul, eftersom vi är lite lätt skrämda.. Jag hade bara lust att skriva lite, Pusshej ha det bra, (Det blir bara mörkare och mörkare! panik)

You know you love me! // Sarah

If you know what i mean!

Hejsan alla trevliga människor! Kom nyss hem från jennie bajskorv efter en mkt trevlig dag/natt haha. Nu ska jag försöka berätta lite om aah, det vi gjorde haha. Jag gick och mötte henne, lämnade mina grejer där och så , efter ett tag gick vi till stationen för att åka till kista, på väg dit snackade vi om någonting, typ några som var tröga eller nått. Så båda bah; Latmaskar! HAHAHA, det var kul. :). Trevligt, när vi kom dit gick vi runt i lite affärer, provade massa skor och sånt kul haha. Det var nån som ringde med hemligt nummer till jennie hela tiden och hon vågade inte svara, så det fick jag göra. Han sa att det var Göran Persson haha, sen helt plöttsligt hette han adrian. Men nu vet vi vem det är haha. Men iaf, vi mötte några skumma killar hela tiden, våra kompisar jennie! Jennie trodde att dom förföljde oss haha. Men vi satte oss iaf ner och åt på Taco bar, mumsigt! Fast det var någon äcklig böngegga man fick på sidan. :S, När vi skulle lämmna brickorna sa jennie; ååh, jag kommer tappa den! Så en kille som satt med sina kompisar vid bordet bakom oss satte ut sin fot så att jennie nästan snubblade haha! Sen ställde hon in brickan i den där grejen och sen när hon skulle gå därifrån så välte hon heeela stora cola muggen med vatten i så det åkte ut över hela golvet hahahhhahahah! Så vi sprang där ifrån haha. Sen gick vi och köpte godis till bion, efter det gick vi upp till bion och så köpte vi en stor popcorn med 2 STORA läsk haha, Gamar?  Filmen var väl sådär, lite knasig haha. När det var knäpptyst innan hon vampyren skulle döda en gubbe så skrek jennie över hela bion, jag höll på och garva ihjäl mig!! Alla kollade också, sen hände det mer men äsch, det orkar jag inte skriva haha. Sen gick vi från bion till Mc donald's och köpte Mc flurry huhu, iskallt när vi skulle gå ut och vänta på bussen. Det var 2 snubbar som kom in där vi hade satt oss för att inte frysa ihjäl, ena bah kom jätte nära medans dom gick upp för trappan där vi satt, han bah; hej, jennie bah; TJAAAAH! HAHAHAHAH. Men iaf, jag trodde att vi skule komma hem halv 10 men vi kom hem vid halv 11 eller senare tror jag haha. :) Vi satt och sjöng karaoke på hennes rum och smsade med lite trevligt folk och så, somnade vid kanske halv 4 eller nått. Jennies katt gjorde oss sällskap, mysiga lilla kisse! Men iaf, nu är jag hemma och ska rensa bland mina kläder och sen göra lite svenska. Jobbigt, men tack jennie för en trevlig dag/kväll haha. :)<33'

You know you love me! // Sarah


godmorgon, ehh

vaknade typ för nån halvtimme sen hahah (?), anyway jag trodde det var halloween idag men så var det tydligen inte, vad rolig jag är :),jaa på fredag ska jag shoppa <3 och på SKU och träna men vi får väll se hur det går :), nu får jag väll ta och plugga lite ??. det går bra för vår blogg förresten (a) :D:D tkr jag iaf hahha puss.

You know you love me / Josefine

21 besökare igår :), kompis det går bra nu 8)

cp, josen

neeeeeej nu har mitt tangentbord blivit cp igen, anyway har varit och tränat, men gud är det halloween i morgon lr? shit....

you know you love me / Josefine


Godmorgon!

Godmorgon! Fast jag vaknade egentligen för en timme sen men, :) Men iaf, nu så har jag dushat och kletat in mig med body butter. Ska snart gå och sminka mig, sen äta lite lunch, (har inte ätit frukost). Just nu sitter jag och snackar med jennie , ska nämligen på bio med henne idag!   En skräckfilm t.o.m! ;o Låt den rätte komma in heter den. Den börjar vid 18.50, så vi kommer hem vid kanske 21.30 eller nått, om jag har räknat rätt. Sen ska jag sova där, det kommer bli kul kul! :D Men nej nu måste jag gå, Pusshej!



You know you love me! // Sarah


Twilight!

Längtar som tusan!



You know you love me! // Sarah

Chokladbollar!

Hejsan,

Jag och jossan började med att titta på bombay dreams och äta PEZ godisar haha. Asså we like den där filmen! Vi kan sjunga väääldigt bra på indiska hahah. Awishiwa! Efter det gick vi ner och designade jossans mobil, den blev värsta coola nu! Jag lägger upp en bild såklart, jossan tkr att vi ska starta ett företag för att designa mobiler haha. (vi målade med nagellack). Efter det så åt vi mandariner, jossan tyckte att hennes var sur så hon kastade den på mig så att den splashades i mitt ansikte! :o  Det var taskigt haha, jag blev helt blöt! Men sen så gjorde vi iaf chokladbollar, dom blev goda fast värsta torrbollarna. Jag fick dega! -.- , inte kul. Sen när dom var klara kom hennes mamma så vart hon tvungen att åka hem haha. Så nu sitter jag här heeelt ensam, haha. Tack för en trevlig dag bajskorv! :)  Men nej nu orkar jag inte skriva mer, kanske lite senare. Jossan du måste också skriva mer idag. Pusshej!

Den hetaste mobilen!


You know you love me! // Sarah


josefine, som såg räkmackan flyga förbi...

idag har jag och sarah kollat på bombay dreams haha, för vi typ älskar deras låter, vi är bäst på indiska (a), och seen gjorde vi cocosbollar och mosade mandariner hahahs, lyckat, fast assåe vet ni vi målade min mobil (!) fullt med nagellack jag driver inte ! hahaha, den blev faktiskt jätte fin..
lägger in bild sen om jag hinnner :)

you know you love me / Josefine

Pankakor!

Hej, Ringde jossan ungefär när jag vaknade, snackade med henne ett tag och sen gjorde jag i ordning mig. Ringde henne för ett tag sen igen, det funkar inte att ringa hem till oss? Konstigt haha. Men iaf, nu sitter hon och äter, själv ska jag nog gå ner snart och äta pankakor, gott! Skönt att mamma är ledig idag huhu, då slipper jag göra lunch till mig själv. Efter jag har ätit ska jag gå och möta jossan, nej nu luktar det pankakor! Haha, men nu ska jag inte skriva mer, Pusshej!

You know you love me! // Sarah

nja..


Josefine mandarin'

nu sitter jag här och äter en mandarin, har nyss tränat och pratat med sarah, de va lite trevligt men asså seriöst nu har jag faktiskt klädkris men jag hinner aldrig åka till stan fast nu i veckan så måste jag juh :), puss

you know you love me / Josefine


Söndag-Måndag

Hejsan,

Söndag;
Idag var jag med jennie , vi hade det jätte trevligt. Vi hyrde skräckfilm "Boogeyman" och köpte massa godis såklart haha. Vi släckte i vardagsrummet och satte på filmen, sen när den började vart det fett läskigt! Så jennie typ pausade hela tiden, haha sötnosen hade tårar i ögonen! Aja, den var lite läskig iaf, sen gick vi och lämnade tbx filmen. Vi orkade inte gå in igen så vi gick typ 10 varv runt råby/centrum , minst haha. Vid halv 9 gick Jennie och hennes bror jimmie och lämnade mig. Vi skämde verkligen inte ut honom, haha. Jennie hoppade runt och sjöng, sen sprang hon och gömde sig bakom mig haha. Tack för en trevlig dag Jennie!

Måndag; Idag vaknade jag vid halv 11 för att göra i ordning mig innan jag skulle åka med hela familjen (utom pappa) och johans kompis till Naturhistoriska muséet. Vi hade beställt tid till cosmonova's "deap sea". Så det har jag gjort idag haha. Undra om det kommer nått bra på tv idag? Pusshej!

You know you love me! // Sarah

överlvdnads grejer

förlåt, jag ska bli bättre på att skriva vad jag har shoppat hahhaha
idag shoppade jag nte så mkt men hårspray och nån skiiit bra kräm, som är återfuktande och foundation :)
lägger in bild sen om jag hinner...

you know you love me / josefine


Bio, Klänning!

Hejsan! Nu sitter jag här i min nya klänning som jag har köpt idag! Jag var med jasmine ett tag tills jag med familj skulle åka till kista för att titta på bio. Vi kom väl dig ungefär 2 timmar innan bion började så vi han gå och kika i lite affärer och fika. Jag köpte en klänning! Så glad jag är, fast nu måste jag spara på pengarna lite eftersom jag ska på bio igen nästa månad (twilight såklart!) , och så har jag köpt present till mormor. Sen kom jag på att jag inte har så mkt pengar till att köpa julklappar till släkten haah, jag får väl vara tränare på tennis ett tag framöver så att jag känar ihopp lite money! Men filmen var iaf SUPERBRA! Jag rekomenderar den till alla, skitrolig faktiskt! Men nej nu ska jag tvätta bort mitt smink och sätt apå mig pyjamasen, sen går jag nog ner till mamma och pappa ett tag, Pusshej!



You know you love me! // Sarah


Bio, igen

Tjohej, Jag kom hem från barkarby för ett tag sen, var där med mamma och johan. Det var trevligt. Just nu sitter jag här och lyssnar på musik och tittar runt lite på olika klädsidor huhu. JAG VILL HA KLÄDER! Om 2 månader är det juh Julafton! Vad kul, hoppas man får det man vill ha då hehe. Ikväll ska jag åka och titta på bio med nästan hela familjen (förutom johan som ska sova hos en kompis) och titta på Patrik 1,5. Det tycker jag ska bli jätte kul för den verkar jätte rolig haha. Men pusshej!

You know you love me! // Sarah


vill ha

visst är den söt?,


you know you love me / Josefine

träning/telefon

shuu, vet ni idag gjorde jag och sarah en jätte fin sånhära telefon som det är ett snöre och två muggar i, den va faktsikt jätte bra!, men alla va tvugna och testa och tråden lossnade ur muggen hela tin., och sen tog viktor och alex (?) sönder den, asså gud va taskigt, den va faktiskt jätte fin, jaja sånt är livet i guess hahah, nej nu ska jag åka och träna pusshej

you know you love me / Josefine

Hos josefine

Hejsan! Nu sitter jag och josefine här vid datan, vi har inget att göra, vi har typ skrattat av oss allt idag så det finns inget kvar haha. Eller jo , snart kommer det nog! Vi fick värsta skrattattacken i matsalen idag! Det var så pinsamt för rektorn kollade på oss hahaha. Men det fattade inte jossan när jag sa det till henne, h9on bah ; VAH? Erik Grym(?)? så jag råkade slå till henne på kinden hahah! Och då började vi garva ännu mer... Fortsättning följer. Asså killarna i 8.3 verkar tycka att det är jätte kul att kasta pappersbollar med vatten i på oss, fett taskigt! Aja, vad ska man göra haha. Nu vet vi inte vad vi ska göra, något förslag? ( inte för att någon kommer svara men).. oj, jag hade glömt att publicera inlägget men men, det kommer några timmar senare nu hhaha.

You know you love me! // Sarah & Josefine


Bio

Hejsan, idag har skolan gått bra i guess, efter skolan var det konfirmationsgrej. Jag har pluggat lite, jag kommer försöka plugga när jag kommer hem efter bion imorgon kväll. Det kommer bli jätte kul, ska dit med Madde, Emma L och Alyson och titta på High school musical 3! Äta middag där och så, ska bli kul med er tjejor! Nu ska jag fortsätta titta på ugly Betty, sen desperate housewives huhu. Pusshej!

You know you love me! // Sarah

du vet att du vill ha mig! ( sarah, härmis)

jag har nte hunnit skriva hahaha, men nu är jaeg tillbaaaks :), nyss varit och tränat puss

you know you love me / Josefine

Du vet att du vill ha mig

Hejsan hoppsan! Den här dagen har INTE vart rolig kan jag säga er.. På morgonen var det franska , då vi åt fransk frukost ( det var det enda bra på dagen) sen när vi hade ätit klart sa franska läraren att det var hälften av klassen som inte hade fått godkänt, gissa vem som blev orolig!? Men jag fick G, fast jag borde ha fått VG tkr jag om jag ska vara ärlig. Resten som blev godkända fick också G, 1 elev fick MVG, cp klassen? HAHAH, nejdå :).  Innan lunch hade vi So, Då fick alla tbx sina prov.. Gissa vad jag fick? G IGEN! Vad arg jag blir! Jag kommer säkert bli en soppgubbe eller nått. Nej, jag och jossan ska bli pluggisar, så det så! Vi har No prov på torsdag höhö, kul.. Nej nu måste jag plugga lite innan jasmine kommer och plingar på mig. :) Juste, jossan titta rubriken haha :D, Pusshej!

You know you love me! // Sarah

Lördag-söndag

Hej, Igår gick jag och mötte jennie vid 3 ungefär, ja vad gjorde vi? Typ gick runt, tittade på Furahas basket match. Där mötte vi jasmine och rara sara. Lite senare gick jag och jennie hem till henne och bakade petit chou hahaha. Det var lite kul, för vi hittade på lite eget och orkade inte följa receptet efter som det skulle ta så lång tid då. Vid halv 7 skulle sara hem så då kom jasmine till jennie och mig och hjälpte oss att baka, eller kleta på gegga på petit chouerna haah. Dom vart inte så goda kan jag säga, blä. :) Sen gick vi till rasten och busade till klockan 9, sen gick jag och jasmine hem och jennie stannade på rasten. Söndag: Idag var jag tvungen att vakna vid 9 eftersom vi skulle åka till mormor och morfar på lidingö. Jag, mamma och marcus åkte och hämtade upp mormor sen fortsatte vi mot typ långängen. Där satt vi och fikade, dom hade världens godaste varma choklad! Sen tog vi en långpromenad där. Efter åkte vi hem till mormor o morfar och åt mat m.m :). På väg hem åkte vi förbi barkarby och kikade i lite affärer, mysig dag! Nu sitter jag här och lyssnar på lite musik. Ska väl göra nått annat snart, Pusshej!

You know you love me! // Sarah

Hej hallå

Hejsan, Jag och jossan hade planerat att gå på sku men allt blev inte som planerat tyvärr. Mamma och pappa sa att vi skulle få gäster så jag fick inte gå dit. ._. blää vad arg jag blev, många sa at dom hade haft det jätte roligt där, bajs skit att jag inte kunde komma! ist så åkte jag på tennis och spelade en timme, sen bad gunnar (en tennistränare) mig och linn att stanna kvar efter och träna småbarnen igen för det var för lite tränare. Så då gjorde vi det. Fast det var typ bara för att vi skulle käna pengar på det haha, så jag och linn fick 80 kr var för att vi stannade kvar en timme. Det var jättebra! Sen när jag kom hem så kom gästerna och vi åt god mat m.m. Fast det hade vart bättre att gå på sku, men men sånt är livet! Gästerna gick hem vid typ 02.00 haha, sen gick jag och la mig. Nu sitter jag och väntar på att jennie ska smsa mig och säga att hon är klar med att städa sitt rum så ska vi hitta på något. Juste! måste bara berätta en rolig grej, igår när vi skulle äta i matsalen så skulle  jossan dra ut stolen för att sätta sig, gissa vad som hände? Hon tappade tallriken med all mat på stolen! + att det var äcklig korvsås med mackaroner! HHAHAHAHAHA, hon bara bytte stol och gick och hämtade ny mat haha.  Så, det var det, Pusshej!

You know you love me! // Sarah

träning/SKU

shulululu, idag tappade jag tallriken på stolen på maten det var mest sarahs fel tycker jag :), nej men jag skulle ställa den på bodet så jag komm åt tallriken och sen låg den på stolen inte så värst lyckat hahha, sen hade jag iaf träning :), sen blev det SKU, det var trevligt, jag spelade sims på linns mobil hahah, det gick inte så bra för mig, men linn och alex verkade vara värsta proffsen hahaha, sen kollade vi på nån film där dom högg av huvudena av varandra hela tin hahah,, jag madde och alyson satt på en tantstol (!), hahha, sen gick jag till molly, som låg i soffan, vi började cykla hahah, sen mosa hon mig.

you know you love / Josefine

plugg på träningsscykel / skolfoto

hahah, jag sitter faktiskt på träningscykel och pluggar och cyklar samtidigt det är det enda som funkar för mig just nu hahahha, jag hoppade ju över träningen (!) igår för att jag skulle pluggga på franska provet som är immorgon (!), jag har lite smått panik just nu hahah, men att plugga på träningscykeln va faktiskt fett bra,(för er som har spring i bena 24/7 haha) testa! juste igår fick vi hemm skolfotot, jag kan inte säga att jag blev särskilt nöjd men men :), lr jo mitt hår va ganska fint, men de va slitet, fast nu börjar sakna det igen hahah vicken tönt jag är, ska försöka lägga upp bilderna från skolfotot, nej nu måste jag fortsätta plugga. CYA suckers

you know you love me / Josefine

God kväll!

Hejsan, idag har det väl varit en helt okej dag i skolan. Träslöjd första timmen, jobbigt att stå och hyvla på våra pallsittsar haha. Jag hoppas att min pall kommer bli bra, isf ska den få stå i mitt rum :). Jag har suttit och läst lite i franska papprena, (inte mkt) men jag ska plugga mkt imorgon! Jag har tittat i skolkatalogen, usch vad jag såg ut! Ensam fottot blev mkt bättre. Så man kan säga att jag är rätt så missnöjd med årets skolfotto. Nästa år går vi juh i 9an så då ska jag och Jossan ta kompisfotto, sista året :'(. Men men, inte tänka så nu! Juste, vi hade juh dans idag också, det gick bra faktiskt. Hade i så mkt lust till att dansa idag men.. Nästa onsdag blir det att åka med Emma, alyson och madde på high school musical premiären så då missar vi dansen. Inte bra, men det tar vi igen senare. Nu måste jag nog läsa lite mer franska, eller jag vill nog ringa jossan först, pusshej!

You know you love me! // Sarah

gracias !

idag tycker jag faktiskt att det har gått bra i skolan hahaha, efter franskan blev de lite knas, för jag kicklade alyson när vi gick så vi ramdlade hahahah, och då sa jag gracias till alla som gick för bi, haha de va lite kul faktiskt :). nej vi har faktiskt franska prov på fredag så jag ska nog börja plugga nu !

you know you love me / Josefine

datasalen

hej hej nu sitter jag och sarah och alyson och co i datasalen och ska plugga på franskaprovet på fredag huhuh.
you know you love me / J

Min dag

Hejsan! Idag gick skolan bra, robin och oliwer typ bråkade på matten så ..., mer ska jag inte berätta haha. Efter skolan var det konfirmationsgrej så jag och jossan kom lite försent (a). Det var väl lite trevligt, eller jah, typ. Efter åkte jag med jossan hem eftersom vi hade tänkt att plugga till vårt franska prov, det kan man ju nästan räkna ut hur det gick... Men det var kul, vi satt och sjöng, Olalalala ohlalalala hahahah jossan du vet vilken låt :). Sen låg vi på golvet och garvade ihjäl oss ( som vanligt ). Juste! Vi gjorde pizza också, eller vi stoppade in den i ugnen haha. Jag kollade också igenom jossans alla kläder, hon massa fint som jag vill ha som hon inte använder, jag tkr att hon kan skänka lite till mig haha, behövande barn! :D Jag vill ha pengar, pengar och pengar! Så det blev inte så mkt tid till att PLUGGA. Haha, lite misslyckat men, jag får väl plugga i en timme eller nått nu ist. *suck* Jag vill verkligen få bra på franska provet! Det känns som om jag redan har berättat mkt om det men iaf, franska fröken ändrar sig hela tiden om vad vi ska ha på provet. Men nog om det nu. Jossan lånade min nike tröja så jag snodde hennes adidas, så vi kome vara sånahära "wannabe' varandra" haha. Nu ska jag nog ta och dusha, sen ska jag använda min supergodluktande bodybutter! Intressant vah? haha. Pusshej! <3

You know you love me! // Sarah

jossan och sarah diggar låten


Godkväll!

Hejsan, förlåt att jag skrev igår, ( inte för att någon bryr sig men) haha :). Igår så hade vi några gäster från Lidingö, det var trevligt. Jag vill flytta tbx dit, fast ta med mig alla kompisar och huset! :D det skulle inte vara helt fel.. Men iaf, idag hade vi So prov, jag hoppas att jag kommer få med än G iaf, inte så stor risk kanske, men man kan ju hoppas! Sista timmen idag så var det idrott, då hade vi teori eller nått haha. Då fick vi värsta häftet med olika muskler, skelett och massor med frågor på! Så man skulle gå till biblioteket eller till skolans datasal och jobba med det. Det gick väl sådär. När jag kom hem så kom jag på att jag hade glömt ta med hemma nyckeln till skolan så då var det bara att gå till jasmine. :) Vi åt massor! Fil med crunchy och toast med ramlösa, (jag var inte hungrig när jag skulle äta middag senare). Vid 5 stack vi till biblioteket för att göra klart pappret vi fick på idrotten ( som är tills imorgon). Vi han inte klart med allt så vi gich hem senare efter att ha träffat jennie med sin lilla kisse Wilma! Vilken liten sötnos hon är! Jennie stoppade in henne i tröjan haha, det var lite kul för kissen ville inte. Men iaf så träffade vi typ cindy, somaya och furaha som skulle på basket träning, så vi snackade med dom ett tag sen gick jag hem och åt. När det var avklarat gick jag hem till jasmine igen och så sökte vi på alla muskelgrejer på google. Vi har nu 1 papper kvar, snacka om att vi jobbade mkt! Duktiga flickor är vi! ;) Men nej nu ska jag lägga mig och läsa min älskade booook! Pusshej!

You know you love me! // Sarah


sjuuuuuuuuuk/inte min dagh

jag hade skiiit ont i halsen i morse och dom dära halstabletterna funkar juh inte !, sen var jag tvyngen att hem för att den dära taxigubben nte komm!, shit vad jobbigt det var! så dumm som jag är trodde jag att mitt halsont hade gått bort så gick jag på judon så det blev typ bara värre hahahha, nu sitter jag här och pluggar på franska provet på fredag hahahaha, CYA suckers 

you know you love me / J

inte jag men det kunde ha varit hahahahahahaha

tävling

shuu, kl 8 (!) är det insimm så jag håller på att packar för fullt häer, hahaha, ni hejar väll ?

you know tou love me / Josefine

Hos jossan? :)

Hallå,

Vid klockan 5 så ringde jag jossan och snackade, för då hade vi "kaffepaus" i pluggandet, såå då kom jag på att jag kunde komma till henne och plugga ist! Sååå då cyklade jag och mötte henne, så skjutsade jag henne till mig igen så kunde hon ta sin cykel som stog här. Så cyklade vi tbx till henne, måste bara säga att hon är TRÖG som en snigel på att cykla! När vi kom till henne satte vi oss på golvet och förhörde varandra, efter några min så åkte vi med hennes pappa till ica och köpte ben&jerry's, mums! Vi skrattade så mkt i affären så att hennes pappa inte kunde koncentrera sig på vad han skulle köpa haha, det var lite kul. Sen när vi kom till henne igen så åt vi kyckling paj tror jag det var, gott. Seeeen åt vi ben&jerry's inne i hennes rum på golvet, det blev inte kladdigt (a). Ååh guud, jossan och jag la oss ner på golvet så började vi garva så att jag har typ ont i magen fortfarande haha. Nej inte direkt men haha. Jag filmade när hon skrattade och det låter som värsta häxskrattet! HAHAHHAHAHA, jag vet inte riktigt hur jag ska lägga upp den där videon, för dom blir knasiga när jag laddar upp dom på datan. Men iaf, vid 8 så vart mamma tvungen att hämta mig, så cykeln får jag väl hämta någon annan dag haha. Men jag ska försöka lägga upp videon senare eller någon annan dag när jag kommer på hur jag ska göra. Puss ha en fortsatt trevlig kväll!

you know you love me! // Sarah

Häxskratt/Ben&Jerry's/plugg m sarah

idag så komm sarah på jätte sent att vi kunde plugga men de tyckte jag va en bra idé så hon skjutsa mig till henne för att jag skulle hämta min cykel hos henne på köpet, men det gick inte så bra för det fastna typ ludd i sarahs öga och då skulle jag ta av mössan på henne men jag trodde att hon sa att jag skulle sätta på den så då såg hon ingenting hahahah, värsta kul de va! :), sen när vi hade hämtat min cykel så cyklade hon i rääserfart hem till mig hahaha, sen åkte vi m pappi och köpte ben&jerrys, sen skulle vi plugga men de gick nte så bra hahah, ni vet när man ligger ner så blir rösten konstig hahah, så blev det för mig, fast när jag och sarah fick skrattanfall (som vi brukar få :)) så skrattade jag verkligen som en häxa hahahah,sarah har film påde så jag hoppas på att vi ska lägga upp den på bloggen snart så ni får se hahah, vi komm på också att vi är dom två visemännen/jesusbarnen hahah för vi har kommit på massa natur under hahaha, men nu va hon tvungen att åka hem till sina päron, imorron blir det förresten tävling, hoppas jag persar

you know you love me / Josefine
sarah och jag åt ben&jerrys mellan skrattanfallen

Puss på dig!

HEJ!

I fredags så gick skolan bra och vi hade lite trevligt på bilden , elin skulle göra pussmunnar på sin reklam bild så jag och jossan vart hennes medhjälpare haha. :) lägger upp en bild. Jag gick runt och pussade lite folk på kindera, mwahha. :) Efter skolan gick jag hem med linda, alex och yasmin, alex var lite taskig mot linda och puttade henne i en vattenpöl haha. stackarn! Sen så åkte jag buss med Linn till tennisen, det gick bra på träningen. Vi ska typ bli tränare för småbarnen på fredagar efter våran lektion. Men då måste vi gå på 2 kurser först. Men det blir kul hoppas jag. Men nej, nu måste jag plugga, önska mig lycka till! Puss!



You know you love me! // Sarah

grekland,

idag så är det fredag, och jag har varit och tränat :), jag älskar fredagar :), idag på bilden så skulle elin ha nån slags pussmunn på sin bild så hon fick låna sånhära teatersmink(?), så jag har massa fina pussmunnar på mina kinder hahaha, sen hänka jag och sarah hahaha, vi blev sjuut snygga :)<3, jag haer till och med fått en puss på näsan hahaha.

you know you love me / Josefine
kolla vad jag hittade bland bilderna på min data hahaha.
Gud jag va faktiskt brun!, ska leta lite mera och se om ja hittar något mer hahaha.
 

SKU, (i onsdags) = slöseri med tid!

igår cyklade jag till sarah för att vi skulle till SKU, och så missa jag träningen, lyckat, vi fick typ bara städa och jag fick städa upp alex popcorn som han hade kastat på mig hahaha, inte snällt :). idag har jag iaf vart på ippon judon, känner mig lite duktig :), åååååå neeej jag komm på nu att vi hade läxa på peridiska systemet (stavning:)) fast de va "bara" tio st som tur va :)

you know you love me / J

blev lite kär i chace crawford :)


Slöseri med tid!

Hejsan,

kom nyss hem från skolan och tänkte berätta lite om igår. Jossan kom hem till mig och vi cyklade till prästgården på någon sku kväll. Men det visade sig vara värsta slöseriet med tid! När vi kom dit så ignorerade alla vuxna oss haha. Sen gick vi in på en gudstjänst. Efter det gick vi tiill det andra huset som det var sku kväll i. Och då vart vi tvugna och städa! Alla vuxna var skitsura, fattar inte varför haha. Men iaf så dammsög jag och jossan ett rum och hjälpte till med mer grejer, asså dålig stil tkr jag men iaf haha. Ingen hade typ städat det där äckliga huset på 1 år såg det ut som. Men men , sen så fick vi macka och te. Sen cyklade vi hem igen, vi som hade kunnat plugga och få BÄST på proven ist haha! Men sånt är livet. Idag gick skolan bra, förutom att det kändes som att jag skulle somna ibland. Vi gjorde en jättegod pizza på hemkunskapen också, mkt lyckad! Nu måste jag nog plugga, *suck*.  Pusshej!

You know you love me! // Sarah

offrade mig !

shululu, idag har jag pluggat lite på SOn, jag skulle igentligen vara tränare på judon/träna så jag känner att jag offrade mig lite föer sen ska ja o sarah på SKU hahah vi ska cykla men vi får väll ser hur det går....

you know you love me / Josefine

Positiva, ja visst!

Hej,

idag var det orientering, det gick faktiskt bra, jag känner inte för att skriva så mkt just nu. Men jag kanske måste. Aja, jossan kom iaf till mig vid 08.30 eller nått. Fick lite skrattattacker här hemma sen gick vi mot stationen, vi hittade en sparkcykel som jag skjutsade jossan på några meter tills vi ramlade haha. jag lägger upp bilder på min bilddagbok ist. det blir bäst så. (http://nightshine.bilddagboken.se/p/main.html ). Det var så jävla kallt där borta så det inte var sant! Jah, men iaf som förra gången så fick vi starta sist, och smarta som vi är så tog vi inte med oss jackorna tack vare en idrottslärare! LITA INTE PÅ DOM! så vi gick och frös i 2 timmar, + att vi var kissnödiga. Det var trevligt ute i skogen, fast vi tappade bort oss några gånger haha, men vi har juh våra sånger som uppmuntran! ; VI KAN NÅTT SOM INTE NI KAN, VI KAN ORIENTERA, DET KAN INTE NI HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA!!! Så går den om någon skulle undra, sen har vi en till. We are the kindereggs, men den tänker jag inte avslöja! Aja vi kom iaf i mål i bra tid, fast vi han inte med alla direkt men men, sånt är livet! (Jossan, det är deras fel!) Så den här gången han vi äta och så, sen när vi skulle gå till bussen så missade vi den, lyckat! INTE PRECIS VAH!? Så då fick vi vänta där i 15 min innan nästa buss kom. Sen när vi kom till kunsängens station så var tåget försenat i 30 min! Då stack jag och jossan till mammas jobb haha. Då fick vi varm choklad, någon specialare haha. Sen gick vi till tåget och åkte hem. På väg hem gcik vi med typ victor och andra. Sen försvann alla och då var det bara jag, jossan, victor och rickard kvar. När vi var i centrum tröck victor ner mig i en buske (BOKSTAVLIGEN). Så jag vart full med grenar och blad. Sen vägrade dom att skjutsa oss på sina cyklar, så victor lovade att skjutsa oss någon dag! Sen gick jag och jossan hem till mig och lämnade mina saker och sen stack vi hem till henne, det var trevligt. Skrattade mkt som vanligt och snackade om jaah, ... och nu sitter jah här, laddar upp bilderna om ett tag kanske. Pusshej!

You know you love me! // Sarah

orientering,

hahah idag hade vi orientering och såklart sprang jag med sarah. så jag fick gå(!) först till sarah och hon hade sånahära kolor, dom va jättegoda så vi åt upp allihoppa hahaha, sen gick vi iaf till stationen det var väldigt trevligt :). efter tåget skulle vi åka buss till Lillsjön, vi fick starta sist, men hållåe va tänker dom med igentligen?, vi kommer ju liksom sist, asså förra gången hann vi inte ens äta hahaha. han gubben som gav oss startlapparna sa att man skulle bli svettig man sprang med jacka, så då tog jag och sarah av oss jackorna sålart, å guuud jag frös häcken av mig hela vägen, anyway vi började gå och då såg vi en skylt där det stog: next tee hahahaha gud jag höll på att kissa på mig :). som vanligt så tappade vi bort oss, hahaha, vi hittade typ 7 kontroller och alla bara stack när vi ropade på hjälp hahaha, stackars oss :). vi målade sånahära sträck på kinderna med lera(!) hahahaha värsta överlevnads experterna :). men vi komm iaf i måål i tid grattis till oss :D. sen åt jahg min baguette (stavning:)) och sarah sin macka med pastasallad i hahah, nej de va bara nått jag hittade på i morse, vad roligt jag är hahaha. sen vare faktiskt sarahs idé att vi skulle gå till grillen och ta mera kol på kinderna så att vi offrade oss så att vi missade den första bussen som gick men yassir och dom mobbade oss för de haha, dom bah: ni är som britney och whitney  i white chicks (?), och sen bar det iväg hemåt då bestämde jag att vi skulle bada bubbelpool hos mig men det blev tyvärr inte så för vi låg och skrattade i sängen hahah, de va väldigt trevligt :). Imorron blir det SKU kväll igen och jag känner att jag offrar mig lite för att jag skulle faktiskt vara tränare och träna på judon men men.

you know you love me / Josefine
  

Jennie, sälja kakor!

Hallå!

Jag har vart ute med jennie, det var mkt trevligt. Vi satt på rasten och snackade med henke och ritade fina teckningar ( som nu pryder deras kylskåp!) Senare träffade vi på sara, jasmine och kimia som skulle sälja kakor till deras klassresa. Det gick cäl lite sådär, sålde bara 4 st! Så det var inte så lyckat om man säger så... Senare kom Namo med sin hund Elvis, och Jennie  höll på och mata den med godis haha! Sen sprang hon runt med hundens koppel så jagade hunden det. Jaah, det hände mkt mer men jag orkar inte skriva. Kom på att det inte var idol idag, det var juh lite tråkigt. Imorgon är det orientering också jah. Jag säger bara lycka till till mig och josefine! Men nej, vi är så positiva så det kommer gå så bra så! Jaja, Pusshej!

You know you love me! // Sarah

Deprimerad

för första gången i mitt liv har jag blivit riktigt deprimerad, jag vet inte varför?, hjälp mig. Nej urs vad jag klagar

you know you love me / J


Dagen?

Hejsan,

kom nyss hem från skolan, det gick bra. Eller förutom på So:n. För jag och jossan hade tänkt att gå ut och sitta vid bänkarna och jobba. Sen kom massa killar från 8.3 och hmm, STÖRDE oss. Sååå det gick inget vidare. Sen så var det massa andra ämnen, sist idrott. Man skulle stå uppe på en hög plint´och trilla ner baklänger medans resten av klassen skulle ta emot, det var SKITLÄSKIGT! Fast det var bara jag och Eric som vågade. :) *stolt* Seeen gick jag med Linda och Alex hem, och nu sitter jag häär. Ska ta och äta en macka typ sen ska jag ta och möta Jennie! Trevligt, trevligt! Men nej, nu måste jag gå, Pusshej!

You know you love me! // Sarah

Äntligen body butter!

Heejsan bloggen!

Sitter här och chattar med lite trevliga människor, och vad är klockan? 20.28, haha. Idag gick jag upp 8.45 för att gå på någon taizé gudstjänst med många andra konfirmander.. Det var hur långtråkigt som hellst!(?)  Efter det så fick man fika och så, det är ju alltid ett +! Efter det stack jag och jossan hem till mig och skyndade oss att äta lunch eftersom vi skulle till kista. (vi kom på att vi ville åka dit när vi satt på gudstjänsten typ haha) så vi tog 13.17 tåget mot Jakan sen bussen mot Kista. Jag köpte boddy butter; 165 kr, love it! och 2 par björnbooorg; 350 kr. Och onödiiiigt fika, blää , det var äckligt! tack jossan, jag slösade 51 kronor på äckligt fika för att du sa att det var gott! Fast varma chokladen på wayne's coffee vart god om man hällde i lite socker. :D Jag kan lägga upp lite bilder huhu. Men vi kom iaf hem omkring 18.50 eller nått. Hade mkt trevligt med dig Josefine mwahaha! Pusshej!

Mitt köp! :)<333'


Fika på wayne's coffee. :)


You know you love me! // Sarah


ödets onda ironi'

hej hej jag skriver lite om igår för jag har verkligen inte hunnit. :) anyway igår hade vi SKU kväll de va lite mysigt :), nån kom på att man kunde ha popcorn på korven de va faktiskt gott, testa! sen började det ösregna och dom tog inn alla skor förutom mina, för någon hade kastat in dom i tältet hahaha, iaf så gick vi inn till biljard rummet :), soffan var typ överfull så jag var tvungen att lägga mig på golvet, då masserade alex mina tår hahahaha seriöst fett skönt de va, han borde bli tå massör :). sen så dansade jag och alyson på biljard bordet men det blev inte så lyckat för sen komm en ledare in, hahaha. Sen blev det iaf titanic och det låg massor med popcorn där jag satt hahaha. och så klippte jag mig på köpet, innan alltså jag blev ganska nöjd, nu har jag iaf fått bort mitt "gethår" längst ner på topparna hahah, de blev en ganska lyckad dag.

you know you love me / J


haha snodde sarah bild häer lite :) vi blev iaf målade med sån där blå biljardkrita (?)

Lördag

Hej!

Idag har det vart en sån där lördag som jag inte har gjort någonting på, har inte orkat helt enkelt. Jag har iaf bakat bullar med mamma och lillebror Johan. Dom vart jättegoda såklart! Just nu sitter jag här och gör ingenting, jag ska nog sätta mig och läsa. Sen blir det tv! Herregud vad jag är trött. Det känns som om det är dags att byta namn på bilddagboken också, har kommit på ett bra namn faktiskt. Har hetat "myheart" ett tag nu, orkar inte heta det längre. Pusshej!



You know you love me! // Sarah

SKU-kväll

Hejsan!

jag skriver om igår nu ist haha, han inte igår. Men iaf, igår gick skolan bra och allt, inte intressant. Sen så gick jag hem och åt lite innan jag skulle iväg på tennisen. Jag satt och chattade vid msn så jag glömde bort tiden så då blev det bråttom! Sen när jag äntligen hade kommit fram och satt mig vid busshållplattsen så körde bussen bara förbi mig! Linn som redan satt i bussen och väntade på mig gock fram till chauffören och sa att jag satt där. han bah; men tror du att jag tänker stanna här eller? Jag kan inte vända. Sååå jag fick ringa mamma så hon kom och skjuttsade mig till tennisen. efter tennisen så fick jag skynda mig hem och dusha och sånt innan jag skulle iväg till sku-kvällen. Jag åkte dit med jossan och det var jättemysigt där. Vi grillade, åt popcorn, sjöng till en som spelade gitarr, biljard(?), tittade på film. Jag tror jag tar och laddar upp lite bilder!

Mwahah, alex var tvungen att rita på oss med biljardkrita hah. Eller alla var typ helt blåaa.

Molly!                                       Henke!                              MJAU!
  
Alex!                       Mjau!
 

Haha, mysigt värre!

You know you love me! // Sarah

Goda dagars magi'

har typ haft ont i huvet hela dan men de släppte för en stunnd sen så jag ska nog gå på judon :). För er som missade !! top model finalen så vann Whitney, de känns väll lite sådär...

you know you love me / Josefine



Studiedag

hej,

Idag är det studiedag, yes! Just nu sitter jag och chattar med jasmine, trevligt.  Jag vaknade vid typ 10.45 eller nått.  Skönt att få sova lite. Sen har jag tittat på film, ätit frukost. Nyss åt jag toast huhu. Idag ska jag nog hitta på något med jasmine, det blir väl att gå runt lite i bro eller sitta och slöa haha. Nej jag vet inte.. Men nu kommer jag inte på vad jag ska skriva mer, Pusshej!

You know you love me! // Sarah

studiedag @ torsdan :D

hej babes, jag har nyss vart och tränat jag ser väldigt rolig ut hahahaha. Om en timme är det top model finalen! det är juh någonting man appsolut inte frå missa!! urs urs urs seriöst de känns verkligen som om mitt huve kommer sprängas snaert de kanske den gör haha. nej urs vad tråkig jag är. Imorgon är det iaf studiedag <33 men jag och emma kommer att gå till skolan iaf eftersom vi kommer glömma bort det hahaha. nej nu ska jag gå..

you know you love me / Josefine

hejar anya hahaha, hon får så fina bilder :)


<3

Hejj

Just nu sitte jag här och gör ingenting, mår inte bra alls. Idag har iaf dagen gått bra, lite tråkig men. Fomen höll juh på i 2 timmar sista lektionen, helt otroooligt jobbigt! Sen efter skolan så gick alla på dansen och åt mellis på rasten, toast med o'boy. Jag ÄLSKAR toast mwahaha. Sen när vi kom till dansen kände jag mig helt plöttsligt jätte trött och allt , jag har säkert feber nu. Så jag fick sitta och titta på. :( Men det var nog bra det så att jag inte blir sjuk. Imorgon är vi iaf lediga, hoppas jag mår bättre då så att jag kan hitta på någonting. Efter middagen ska jag nog bara krypa ner i sängen och läsa min bok och ta det lugnt. Hoppas att alla mår bra, Pusshej! <3

You know you love me // Sarah

RSS 2.0