Fakkat liv

Hej hej hallå, blev inge tärnaby hehe.. åker nästa helg.. vet inte vart dock. Asså jag måste vara den klantigaste/värsta personen i världen tappat bort busskortet, min mobil är spärrad så jag kan inte köpa sms biljett eftersom att jag redan använt 1500 på det.. FML jag dör.. INGET FUNKAR! SKA MAN GRÅTA ELLER SKRATTA?!?!
Miss you boo!

tacobar älskling

I fredags var det speed hela dan i skolan och sen till stan för att käka med päronen på prinsen, älskar prinsen bästa stället! Idag har det var en Tjill söndag..plugg och tacobar i stan med emilie! Imorn börjar måndags helvetet..Note to self: Ingo fyller år! På onsdag blir det tärnaby preliminärt! / J

rail jam

eller?

Glöm mig inte.

Tiden kommer lösa hela grejen, tiden har en magisk effekt. Manjana manjana, fan va lätt att va eterklok. För det ordnar sig, det gör det alltid, jo det löser sig. Det kommer fixa sig tillslut fast nu känns skiten sur. Jag kastar bollen i luften ser var den hamnar. Ler den stannar. Livet är för kort för sånt. Inget att stressa för. Se vad som väntar vid nästa krön. Det kommer fixa sig tillslut, inget tvivel om det. Det ordnar sig. Förr eller senare kommer hon fatta. Vi har ungt blod i ådrorna studs i dojjan.

You da one

pratade med frida igår, det behövdes! Och diana för den delen. Fan vad livet är en roller coaster helt sjukt. Jag vill till åre! Nu! Ställa allt till rätta aja dålig skoldag idag.. men skönt folk! Skön träning med nalin mallan och kangas! Nu är jag hemma och ska plugga..eller a "plugga" / J

I'm dying for some action

Skola, träningsverk, skratt med brudarna, stan med elin, fik på cafe 60....standard, shopping, bästa superman kallingar till papa=farsdag hehe.

Hur många motgångar krävs det?

Hej du.
Varför gör jag som jag gör. Varför är jag rädd. Varför lämnar jag mina älskade. Varför ska allting vara så svårt. Varför komplicerar jag saker. Varför går tiden så snabbt. Varför glömmer jag hur det var. Varför är du inte som jag vill. Varför vill du inte ha mig längre. Varför är jag inte din när du alltid varit min. Varför. Varför har jag inte styrkan längre. Varför har du förändrats. Varför bytte du vänner. Varför har du slutat höra av dig. Varför är du arg. Varför lovade du. Varför har allting förändrats. Varför måste jag fylla 17 år. Varför har jag ålderångest. Varför gjorde du så. Varför tog du steget. Varför. Varför lämnar mina närmaste mig. Varför har jag inga känslor. Varför är jag så kall. Varför vågar jag inte. Varför har du gett upp på mig. Det var ödet. Jag sa att det inte fanns. Jag trodde dig inte. Nu gör jag. Det är lätt att vara efterklok. Du har lämnat spår. Jag tänker på er varje dag. Varje timme tänker jag på dig. Tänk om. Tänk om jag inte lämnat. Varför har du kommit över. Varför hör du av dig nu. Varför så sorgligt. Varför ser jag inte klart. Varför fortsätter jag hoppas. Vad gör jag. Vad händer. Varför faller jag handlöst. Varför är jag nedtryckt. Du finns kvar jag vet det. Jag vet att det var speciellt. Jag vet att du kände likadant. Hur blir det sen. Varför var det inte som det var. Du, Ni var min bästavän. Vänner. Varför händer det inget fast jag försöker. Varför kommer inte tårarna. Varför. Du är som är att andas för. Det är så logiskt. Jag vill inte lämna dig. Jag vill kämpa. Minns bara det bra. Jag kommer tillbaks. Är du borta då. Jag glömmer aldrig bort dig. Du är en tatuering in i bennärgen. Jag glömmer aldrig bort dig. Såhär kan det inte va. Hur fan kan du spela glad. Du säger att jag ska ha kul. Du vet inte vad som hänt. För du är inte min längre. Du är annorlunda. Du lovade. I somras. Ljuger du igen. Jag vet att du tänker. Varför betyder det mer för mig än för dig. Jag fick dig. Jag har alltid haft dig. På fel sätt. Glöm mig inte. Du lovade. Du lovade. Vi växte. Växte som människor. Du är min grund. Du tog alltid emot, reste mig upp. Vart är du. Ödet. Du var ödet. Min bästa. Två till. Lovar. Du säger att det ekar tomt. Kommer du ihåg våra minnen. Vi sex var en. Union plus du. Du. Hände det verkligen. Det var det jag ville. Du förändrade mitt liv. Jag vet inte vad jag gjorde med ditt. Du lovade. Allt var uppenbart. Vi ses snart. Hoppas jag. Men mest av allt att jag träffar dig. jag är ditt minne. Du är min framtid. Ena oss.

Bra måndag

Svintrött, måndag weho, ja JA det var en bra måndag idag, hade bara en mattelektion sopm inte ens va en mattelektion, imorn ska jag ha cooper test kl 7, tror jag vill dö... serri! Nej men efter skolan följde ingo med och hämta min väska sen drog vi em fik på espresso house och planerade vårat PARTEEEEEEEYY! så jävla nice! sen träffade jag lukas på bussen! Alltid lika kul! Elskar min lukas <3 Nu är jag hemma med hunden min och väntar på vickan, peace

Il be back, promise!

Jag saknar er soul sisters! Mina halvor, mina fina andra halvor.
Även om det är över nu.
Allting har förändrats men du finns kvar.
A


young blood

HEMMA! Efter en vecka i mölltal i Österrike! Ladda upp med helgen innan, med en catch up med frida lite tacobar häng, skratt paraopugougå activity med frida mackan frida emilie och mackans kompis.. dålig film, bra umgänge! Frida och jag åkte hem kollade på bert snackade lite skit osv på lördan begav jag ocjh emilie oss hem till chrille för halloween partaj, stelt i början.. lättade upp lite sen, kul och träffa lite gamla bro kidz! Lägret i mölltal va lyckat! fem soliga dagar av sex! Dessutom gick skidåkningen frammåt och jag fick cred för det. Svenska landslagaet dam och herr bodde på vårt hotel hihi, otrevlig personal men annars var det awesome, bodde med johanna och hanna banana kul som alltid. Sen på torsdags kväll drog jag och erika en tripp till nån engelsk ski cross dude som var väldigt trevlig! Kul vare. OCH EMMA du hade älskat honom! Nu tjillar jag galet fast jag borde råplugga livet äger peace.



RSS 2.0