Ooh

Hejj, alla som gillar twilight, och gärna skulle träffa skådespelarna, alltså att dom kom till sverige borde gå in här tycker jag och skicka iväg ett meddelande eller vad tusan man säger haha : http://petitionspot.com/petitions/twilightcasttosweden


Såhär säger dom:
Ibland känns det som om de nordiska länderna blir "bortglömda" när det gäller filmpremiärer med de riktiga skådespelarna. Detta är väldigt synd då vi fans måste färdas genom hela Europa/ världen för att kunna vara med om något sådant!

Intresset för Twilight här i Sverige och även i de andra nordiska länderna är enormt! Sedan första filmen kom ut på bio den 21 novemeber 2008 har intresset ökat ännu mer. Vi tycker därför att det är dags att även vi svenska fans ska få uppleva en oförglömlig premiär då vi får träffa våra största idoler (i detta fall skådespelarna från New Moon).

Twilight hade olika slags "promotions" i en massa länder. T.ex. Spanien, Italien, Frankrike, Tyskland, England, Japan, Kanada och givetvis USA.

Vi tycker att det är Sveriges tur nu!

MÅL/ VAD VI SIKTAR PÅ: Vi vill ha någon slags premiär här i Sverige med de riktiga skådespelarna från New Moon.

HUR? Genom att skriva under den här namninsamlingen och ge en kort motivering varför du vill att de ska komma hit, kan vi övertyga Summit Entertaintment och övriga anordnare att intresset är enormt!

VEM? Först och främst riktad till svenska Twilight-fans. Men även fans från övriga nordiska länder och från övriga världen!

VARFÖR? Det är svårt och dyrt att resa runtom i världen för att kunna uppleva något sådant här. Vi tror också att detta skulle kunna öka populariteten i Sverige för både böckerna och filmerna. Varför inte försöka anstränga sig lite när detta handlar om att få träffa sina största idoler?

Den här namninsamlingen är en del av www.twilightsweden.se.

--------------------------------------------------------------------------------------------



Bra, då har jag sagt det..  Nu ska jag lägga mig och läsa lite i "Breaking dawn", blir aldrig klar haha.. Godnatt <3

You know you love me! // Sarah

Kommentarer
Postat av: georgia

åh längtar faktiskt till 2an ska ut, alltså filmen

2009-03-06 @ 20:30:02
URL: http://georgiias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0